Şimdi Ara

En Beğendiniz Film ( OKU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkez kendini en etkileyen inanılmaz bir finalle şaşkınlık yaratan filmin ismini ve konusunu yazsın . Sayenizde bizlerde izleyelim :)

• Bir şizofreni hastasının ilginç iyileştirilmi yöntemi ve tekrar başa dönmesi.Filmin içinde yaşadığı gelgitler sizi onun gerçekte hasta olmadığına inandırabilir.Fakat o tedaviye ısrarla hep başa sarıyor ve düzelemiyor.En sonunda ise lobotomi ameliyatı için götürülüyor.Leonardo DiCaprio'dan bana göre gelmiş geçmiş en iyi ''psikolojik,dram,aşk'' öğelerini barındıran film.Zindan Adası.
  • Bir insan istese neler yapar , imkansız diye birşey varmıdır ? Yoksa biraz uğraş biraz sabır mı lazım .

Genç ve başarılı bir bankacı olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir.

Esaretin bedeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Bir şizofreni hastasının ilginç iyileştirilmi yöntemi ve tekrar başa dönmesi.Filmin içinde yaşadığı gelgitler sizi onun gerçekte hasta olmadığına inandırabilir.Fakat o tedaviye ısrarla hep başa sarıyor ve düzelemiyor.En sonunda ise lobotomi ameliyatı için götürülüyor.Leonardo DiCaprio'dan bana göre gelmiş geçmiş en iyi ''psikolojik,dram,aşk'' öğelerini barındıran film.Zindan Adası.

O filmin birde müzikleri yokmu ah ah...

• Üstüne tanımam hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Üstüne tanımam hocam

abi yapma direk belliydi ne olduğu

• Hangover 1 ve Hangover 2'nin son sahnelerini çok beğenmiştim, hiç beklemiyordum. 3'ü henüz izleyemedim dvd'si çıksın bir an önce alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en beğendiğim yabancı film adım david
    en beğendiğim türk filmi laz vampir tirakula
  • Matrix 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinin konusunu yazmamayacağım, sinemalar.com'da detaylı olarak yazıyor,sonunda ters köşeye yatıran filmleri soruyorsanız,aynı isimde olan birden fazla filmin yanına yıllarını yazdım

Identity
    The Others
    11:14
    Phone Booth
    The Orphanage
    China Moon
    Suicide Kings
    The Game (1997)
    Following(1998)
    Best Laid Plans(1999)
    Se7en
    The Lesser Evil(1998)
    Viva Las Nowhere
    Basic(2003)
    Wild Things
    Usual Suspects
    Stranger Than Fiction(2000)
    Dead Man's Curve(1998)
    Brake(2012)
    Exam(2009)
    Cube serisi
    Memento

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 11 Eylül 2013; 22:58:13 >
    imzam: matrix
    konuları ben yazmayayım divx planete falan bak
  • tam da zindan adasi yazcaktim..

prestij de iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanılmaz olmasa da süper sondu bence,3 idiots
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.