Şimdi Ara

****En beğenilen KASKlar**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N harfini tutturabildim demek buda bir başarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

N harfini tutturabildim demek buda bir başarı

• quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

25 ytl motorkarsı senı kazalardan degıl sadece trafık polısının cezasından korur

dostum harikasın ya:) bizim millet 60 ytl cezadan korunmak için 20-25 ytl lik kaskları takıyor kaza anında yumurta gibi çatlıyor tabi
  • "ETİHUS" Dostum yumurta konusun da haklısın ama gelden anlat House arkadaşımın söylediyi gibi hanzo çok... Amaa yumurtaya bayıldım...
  • Ben bunu almak istiyorum, kullanan varmı? Fiyatı 125ytl
    Airoh Speed Fire Sport
    Made in Italy
    Termoplastik dış yüzey
    Anatomik dizayn iç yüzey
    ECE 2205 onaylı
    Çizilmez vizör
    Hava alır iç astar
    Yanak padleri
    Kolay açılıp kapanır çene kayışı
    Alın ve çenede ayarlanabilir hava kanalı
    1370 gr
     ****En beğenilen KASKlar****

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44272&ShowPane=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 2 Şubat 2008; 22:46:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

Ben bunu almak istiyorum, kullanan varmı? Fiyatı 125ytl
    Airoh Speed Fire Sport
    Made in Italy
    Termoplastik dış yüzey
    Anatomik dizayn iç yüzey
    ECE 2205 onaylı
    Çizilmez vizör
    Hava alır iç astar
    Yanak padleri
    Kolay açılıp kapanır çene kayışı
    Alın ve çenede ayarlanabilir hava kanalı
    1370 gr
     ****En beğenilen KASKlar****

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44272&ShowPane=1

dostum bu saate kadar beklemişsin bir ay daha bekle istanbulda motoshow08 de bu kaskların bin çeşidini görürsün. bi de türkiyenin her yerinden ürünler geliyor orda seçenek daha çok olur daha ucuza alırsın. ben her sene adanadan kalkıp istanbula gidiyorum kask mont tişört bakıyoruz ne var ne yok diye. süper kalite tişörtleri geçen sene 5 ytl ye sattılar herkes kapıştı. bence bir ay daha sabret kaliteyi ucuza al

• @etihus hangi tişörtleri satılar 5 ytl ye merdivenin ordakileri deme sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

@etihus hangi tişörtleri satılar 5 ytl ye merdivenin ordakileri deme sakın

ben bi mavi üzerine gögüste büyük beyaz yazılı suzuki aldım. kırmızı üzerine yine gögste büyük yazılı honda tişört aldım. kısa kollu. bunlara ek olarak 2 tane de öni kolları ve arkası armalı uzun kollu hayabusa tişörtü aldım. ama dainese tişörtler de vardı. hepsi aynı paraydı. millet kapıştı abi.değişik standlarda gördüm. martta yine gidiyorum ne var ne yoksa toplayacam. hayabusa polar ceketler vardı 20 ytl. lisanslı amerikadan getirdik demişti ordaki standdaki adam onu almadıgıma pişman oldum ama. genelde orda amaç kar etmek değil şirket ve ürün tanıtımı oluyor o yüzden bana çok hesaplı geldi. pazar yeri gibi millet adeta çuvalla yığmıştı çoğu yerde tişörtü montu

• kusura bakmayın biraz konu dışına çıktık:)
    bu arada ben lazer kask kullanıyorum çok memnunum. kask mont tişört eldiven vs. alacaklar acele etmeyin mutlaka fuarı bekleyin bu sene 20-23 mart olması lazım cnr da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etihus -- 2 Şubat 2008; 23:51:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: etihus

quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

@etihus hangi tişörtleri satılar 5 ytl ye merdivenin ordakileri deme sakın

ben bi mavi üzerine gögüste büyük beyaz yazılı suzuki aldım. kırmızı üzerine yine gögste büyük yazılı honda tişört aldım. kısa kollu. bunlara ek olarak 2 tane de öni kolları ve arkası armalı uzun kollu hayabusa tişörtü aldım. ama dainese tişörtler de vardı. hepsi aynı paraydı. millet kapıştı abi.değişik standlarda gördüm. martta yine gidiyorum ne var ne yoksa toplayacam. hayabusa polar ceketler vardı 20 ytl. lisanslı amerikadan getirdik demişti ordaki standdaki adam onu almadıgıma pişman oldum ama. genelde orda amaç kar etmek değil şirket ve ürün tanıtımı oluyor o yüzden bana çok hesaplı geldi. pazar yeri gibi millet adeta çuvalla yığmıştı çoğu yerde tişörtü montu

Evet o suzukiden bende almıştım 20ytl idi galiba,bir tanede honda almıştım oda 10 ytl.Adam full body armor u 120 ytl ye sattı kapış kapış da gitti.Kask,mont bu tür eşyalar alacaklar hele ki istanbulda olanlar fuarı beklesinler.

• imza standları da oluyor geçen sene tek teker arif yine ordaydı bol bol imza dağıttı fotograf çektirdiler. bu sene ben kenan sofuoğlunun orda olmasına kesin gözüyle bakıyorum hatta bunun anlaşmaları çok önceden yapılmıştır. hangi firma standında konuk ederse büyük reklam yapar.

bence tek sorun aşırı kalabalık olması ve alanın yetersiz olmasıydı.
  • yokmu başka kask stili gösteren
  • iPodMania
    kullanıcağın motor ne bilmiyorum ama bira daha para biriktir daha iyisini al mesela marushin gibi bir ara kask testlerini yayınlamıştım burada airoh pek iç açıcı değildi ama yinede sen bilirsin
  •  ****En beğenilen KASKlar****

Arai Tour X-2

3in 1 kask bence.Üstündeki gagayı çıkardığınızda streetfighter,Vizörü çıkardığınızda cross,hiç bişey çıkarmadığınızda hard touring kask.Enduro motoru olanlar için ideal bence.Fiyat 580€ cuk ama diğe markaların daha ucuz fiyatlılarıda var.Airoh,lazer gibi
  • USTA GÜZEL SENİN LİNKTEKİ KASK HOŞUMA GİTTİ
  • İlginç bi tasarım olmuş.....
  • kullanan adam begenmemiş. teknoloji her zaman insan hayatını kolaylaştırmıyor. ama malum piyasada rakiplerin varsa bişeyler yapmak zorundasın. dikiz aynası varken kimse gidip de bu kadar fark verip bu kaskı almaz bence
  • HUD yapıp arkaya bi kamera koysalar daha yartıcı olurdu bence.... Tabiii bi o kadarda pahalı....
  • Arka tarafı görmek için kafayı 180' döndermek lazım heralde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.