Şimdi Ara

****En beğenilen KASKlar****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KeNan abimizin kullandıgı bir kask,Gurur kaynagımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Cem_hira_26 -- 20 Ocak 2008; 11:34:20 >

• Zeus 2000 solid kullanıyorum... Cross içinde zeus zs 901 c1 düşünüyorum...

Edit: İstek üzerine resim koydum ama resmi ben çekmedim benimki çok azda olsa farklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIYPWZQP -- 20 Ocak 2008; 14:05:58 >
  • Resim rica edebilirmiyim markadan anlaşılmaya bilir...
  • Carrefour da 25 YTL ye motor kaskı satılıyor.
    Markasına dikkat etmedim. Bunlar alınır mı?
  • Bence 25 ytl ise sağlam deyildir ama kampanya varda indirimil ise bilemiyorum sağlam kasklar çok pahalı
    Tabi bineceyin motorsiklete göre hızlı ve tehlikelis ise çok önemli kask

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Cem_hira_26 -- 20 Ocak 2008; 12:59:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Cem_hira_26

Bence 25 ytl ise sağlam deyildir ama kampanya varda indirimil ise bilemiyorum sağlam kasklar çok pahalı

İndirimli olsa bile 25 ytlye kaliteli kask olmaz. Ha benim kafam 25 ytlden fazla etmez derseniz siz bilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: House

quote:

Bence 25 ytl ise sağlam deyildir ama kampanya varda indirimil ise bilemiyorum sağlam kasklar çok pahalı

İndirimli olsa bile 25 ytlye kaliteli kask olmaz. Ha benim kafam 25 ytlden fazla etmez derseniz siz bilirsiniz

Katılıyorum 100 YTL yi gözden çıkarıcaksın en az...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bisiklet kaskına 40 ytl verdim, sen 25 ytl ye satılan motorsiklet kaskı iyimidir diyosun.. :)
  • 25 ytl motorkarsı senı kazalardan degıl sadece trafık polısının cezasından korur
  • quote:

Orjinalden alıntı: House

quote:

Bana göre etmez

• shoei çok iyi bir kask ama desenlileri aynı modelin sadelerine oranla çok fiyat farkı var
  • "House" Arkadaşım senin yazdıklarının içerisinde biraz sanki hakaret vardı ben çok iyi demedim motorsikletten motorsiklete deyişir onu anlatmak istedim...
  • quote:

"House" Arkadaşım senin yazdıklarının içerisinde biraz sanki hakaret vardı ben çok iyi demedim motorsikletten motorsiklete deyişir onu anlatmak istedim...

Sana lafım yok arkadaşım. Ben genel kasklar için yazdım onu. Ucuz etin yahnisi yemnez. Motorun ne olursa olsun kaskın sağlam olsun. Motor küçük olsa da çok kötü şekilde düşülebilir (Allah korusun.)

Motora binmeden önce duanızı okuyun da çıkın. Siz ne kadar tedbirli olursanız olun trafik hanzo kaynıyor

• O 25Ytl lik kasklar çinden geliyor, bunun dısında 30 40 ytl ye görünüm olarak mükemmel ama içerik olarak 5 para etmez kasklarda satılıyor. kask secimi cok önemlidir ancak 100cc lik 125 cc lik scooter kullanan birisinin 200 300 Euroluk kask almasının da pek matıgıgı yoktur.

@house, Genel olarak sunu söylemek istiyorum, Sen ilk önce eşşegini saglam kazıga baglayacaksın daha sonra Allaha emanet edeceksin. o kaskı korumak icin taktıgın yeri Allah sana bunun için vermiş. (söz meclisten dısarı)
  • kask önemli deil kafamı soğuktan korusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: salihli

kask önemli deil kafamı soğuktan korusunda

Ne ciddisin bilmiyorum ama ciddi isen kaskkafalısın
  • bende kenan sofuoğlunun yukarıdaki modelinin desensizi var xr-1000 serisi

kask çok hafif güzel ama bu paraya daha sessiz olmasını beklerdim 350 euroya aldım. daha sessiz olmasını isteyenler için 50 ytl civarına kaskın altından takılan ses kesme kiti almanız gerekiyor

kullandığım motor çinli kaskı alıcağım zaman dolaştığım mağazalarda motorun markasını sorup çinli olduğunu öğrendiklerinde xr-1000 için ödeyeceğim paraya motorumu değiştirmeyi tavsiye edenler bile oldu :)

bence kafamızı koruduğumuz sürece motoru değiştirme şansımız daha fazla o yüzden alabileceğiniz en iyi çeneden açılmayan kask almanızı tavsiye ederim

herkese kazasız, keyifli bol sürüşler
  •  ****En beğenilen KASKlar****

bu da benim kask 200 euro verdiydim yazın...
  • n93 müydü bu benmı yanlış hatırlıyorum
  • N 84 ninja
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.