O 25Ytl lik kasklar çinden geliyor, bunun dısında 30 40 ytl ye görünüm olarak mükemmel ama içerik olarak 5 para etmez kasklarda satılıyor. kask secimi cok önemlidir ancak 100cc lik 125 cc lik scooter kullanan birisinin 200 300 Euroluk kask almasının da pek matıgıgı yoktur.
@house, Genel olarak sunu söylemek istiyorum, Sen ilk önce eşşegini saglam kazıga baglayacaksın daha sonra Allaha emanet edeceksin. o kaskı korumak icin taktıgın yeri Allah sana bunun için vermiş. (söz meclisten dısarı)
arkadaşım bence çok yanlış düşünüyosun 100cc'yi bırak 50cc'lik scooter'lar bile 80 civarı yapıyor.bu hızlar gerçekten çok öldürücü olabiliyor.zaten sizler daha iyi bilirsiniz:)100cc'lik bws 100 scooter varken bile ben mont,kask,bot,vs,vs... takarak dolaşıyordum:)
Benim kaskım voodoo 320YTLye aldım,http://www.eph-200.com/root.vol?exec=home&do=4001&cid=12959 tavsiye ederim, piyasada 600-650YTL ama sitede sadece XXL var süper bir kask, 25YTLye aldığım kask ile yanyana koydum da pahalı ama hakeden bir model
Bende de bmv kaskı vardı gerçekten çok rahat ama biraz yumurta gibi duruyodu şimdi ikinci el çenesiz camlı aldım özellikle sakal uzatırken harika oluyo ama kışın biraz daha içine sinmek gerekiyo :)
Arai kendini kanıtlamış 1905 de kurulmuş bir firmadır sağlamlık ve rahatlık testlerinde hep birinci gelmiştir bende almayı düşünüyorum bu aralar mutlaka arai rx7 corsair modelini al bende bundan almayı düşünüyorum tr fiyatı 690 eurolarda dolarşırken ki ben tr den almam bu fiyata en iyisi amerikadan bir siteden almak 470 dolardı + 68 dolar usps kargo ücreti ile 538 dolar yapıyor 650 ytl gibi bir fiyata almak varken tr den 1230 ytl verilemez ilgilenirsen sana satın alacağın yerin linkini veririm yolun ve farın hep açık olsun keyifli kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
Arkadaslar "Arai" marka kasklar nasil kalite olarak, testlerde vs falan? Tavsiye edermisiniz almayi duusnuyorum. %100 Japon malıymıs
/>
Arai dünyanın en iyi kaskıdır bence... Tabii bazı aşmış kasklar var onlar hariç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme