Şimdi Ara

En Bilgili!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce donanım forumunun en bilgili kişisi kim?! Bende varım bu yarışmanın içinde ona göre haa!

• Bu topici "Konu Dışı" bölümüne açıp anket eklemen gerekir. Burası yeri değil.
  • Ben anket açamıyorum! Bari bun konuyu açmışsamda soruma cevap verip gitseydin! Soruya cevap vermeyenler mesaj atmasın!
  • sen olmadıgın kesin. şaka şaka bence hepimizin bilgilerinin ortaya cıkardıgı dusunce.vay be cok politik konustum
    quote:

Orjinalden alıntı: sosagame

Arkadaşlar sizce donanım forumunun en bilgili kişisi kim?! Bende varım bu yarışmanın içinde ona göre haa!

• quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

Bu topici "Konu Dışı" bölümüne açıp anket eklemen gerekir. Burası yeri değil.

+1
  • evet ya
  • sen b yarışmanın içerisindesin, çok bilgilisin ama topiclerin nerede nasıl açılacağını bilmiyorsun..
  • Sizsiniz arkadaşlar tartışmaya gerek bile duymuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sosagame

Ben anket açamıyorum! Bari bun konuyu açmışsamda soruma cevap verip gitseydin! Soruya cevap vermeyenler mesaj atmasın!

Bu şekilde bir cevap yazarsan farkına bile varamadan taşınırsın.

EDIT: Vıııınnnn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 23 Ocak 2005, 14:33:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: samray

Sizsiniz arkadaşlar tartışmaya gerek bile duymuyorum.

+1

Benim oyum sosagame'nin

• benim oyumda soslugame'in
  • Yaw böyle soru mu olur, bilgisayar dediğin şey bir derya.. bazısı o/c'de iyidir bazısı network'ü iyi bilir, bi başkası kendini donanıma vermiştir, sen bunu bilmiyorsan hiç yarışmaya girme bence.. :)
  • iski kadar bilgilisi yok bu formda değil tüm avrupada ve balkanlarda.adam akademısyen zaten

kasaptan almış dıplomayı ama olsun alamayanlarda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.