Şimdi Ara

En birinci yerli marka hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bak gördünmü aracına güvenen firmalar uzun süre garanti verebiliyormuş. mesajında yazdığın markaların hepside kolay kolay sorun çıkarmayan araçlar.
  • sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

ben de senin mantığına hayran kaldım...
    quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

mantığına hayran kaldım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Kalite olarak aralarından Toyota sonra Renault.

öyle diyorsunda aralarında aracına en çok güvenen hyundai. 5 yıl garanti veriyor.

• quote:

öyle diyorsunda aralarında aracına en çok güvenen hyundai. 5 yıl garanti veriyor.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
    quote:

bak gördünmü aracına güvenen firmalar uzun süre garanti verebiliyormuş. mesajında yazdığın markaların hepside kolay kolay sorun çıkarmayan araçlar.
  • Hyundai koptu gidiyor...
  • anlayamadağın nokta ;başlığı açan arkadaşın saydığı 4 markadan, fark almadan en uzun garantiyi hyundai firmasının vermesi, toyotanın ıse genel olarak kalıtesının hyundai'den daha ıyı olmasına ragmen bu garantı suresınden ek bır gelır saglaması.

ekleme: şunuda belirtmeliyimki toyotanın 5 yıl garantı verdığını şimdi öğrendim.

quote:

quote:

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
    quote:

bak gördünmü aracına güvenen firmalar uzun süre garanti verebiliyormuş. mesajında yazdığın markaların hepside kolay kolay sorun çıkarmayan araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 12 Mayıs 2009; 20:06:55 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 12 Mayıs 2009; 20:07:39 >
  • anlayamadım haklısın... sen de diyecek bir şey bulamadın... en son mesajı yazdın...
    ek gelir sağlar sağlamaz, o ayrı konu, ama talep edilen ücret fahiş değil, fazlada 3 veya 4 yıl için...
    5 ve hatta 6 yıl garanti veriyor toyota... km sınırı olmaksızın...
    hyundai ise 5 yıl 100 000 km ...
  • bizim böyle aşık gibi atışmamız sanırım uzun sürecek. benim biraz oğlumla ilgilenmem gerekiyor. sonra devam ederiz
  • olur, ben de kızmla ilgileneyim o zaman...
    daha sonra devam ederiz...

quote:

bizim böyle aşık gibi atışmamız sanırım uzun sürecek. benim biraz oğlumla ilgilenmem gerekiyor. sonra devam ederiz
  • quote:

proton da ömür boyu garanti veriyordu, nolcak şimdi?

ama yerli marka değil.
  • bu listedeki hangi firma yerli ki?
  • quote:

bu listedeki hangi firma yerli ki?

ülkemizde üretiliyorlar yarı yerli sayılır bu markalar
  • Ülkeye katkısına bakacaksak, hangisi daha çok ihracat yapmış, hangisinde yerli parça kullanımı daha fazla bu da önemli.
  • çok garanti kaliteli üretim demek değildir arkadaşlar. bizde hyundai minibüs var 4000 km de 2005 model
    sağolsun daha bir kere 1. marşta çalışmadı. kaç kere servise gittik hiçbirinde düzeltemediler. araba yük taşımak için yük koyarsın direksiyon türk filmi modunda bir sağa bir sola gider. yük koymazsın çok hafif olduğundan bayırlarda sadece patinaj yapar ileri gitmez. bir daha mı tövbe...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.