Şimdi Ara

En büyük yenilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-5 ıvır zıvır dışında büyük değişiklik yok bf yine kapalı 3-5 yeni item geldi ama henüz pazarlarda görünmesi için erken.. Savaş alnı değişti. Eskisinden zor bir harita 500k ya karakterine uygun item alabiliyorsun ama itemler çöp.. 1-2 yeni aktivite daha var birlaç güne kadar hepsi çözülür.. Pazarda aradığın itemi bagırıp flood yapmak yerine pazar acıp arayabileceksin ama pazar çorba gibi olacak gereksiz pazarlar acılacak..

En büyük 2 yenilik benim görüdüğüm..

1) mana fiyatları düşürülmüş. ayrıca hp ve mp pot ağırlıkları azaltılmış.. daha doğrusu bütün NPC lerde satılan eşya fiyatları düşümüş..

2) 70 görevi ile verilen itemleri 80 lvl da da alma imkanı sağlanmış.. kalkanım yandı diye üzülenlere müjde.. Tabii ki önce 80 olmak lazım ve bunun için de toplamında 600-700m karşılığı exp görevi acılmıs durumda..

Ayrıca playerlar üzerindeki dragon nazi s m gibi işaretlerin yanında artık 100-200. sırdakülere verilen K işaretide görünmeye başlanmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuntee -- 22 Ekim 2008; 15:04:49 >

• bir yenilikte ben yazıyım eskiden sadece prede alınan köpek artık herkese açık ben aldım
  • Yaşasın köpek gücü

• ya nerden indircez lutfen yardım pls
  • bisi dicem orda 3 tane download var 3 unudemi yuklicez ?
  • köpek hala çıkmıyor presizlerde ynlış bilgi vermeyin
  • Sherıon un seklı dw gibi deilde shard gıbı fs gibi olmus daha guzel. ayrıca esc nın altındakı " yazan tusa basınca 8 lı bı sey acılıo ama ne anlamadım
  • beyler 1709 patchı yukledim sonra oyuna girdim siyah ekranda takıldı yardım lutfennn
  • quote:

Orjinalden alıntı: QmG

Sherıon un seklı dw gibi deilde shard gıbı fs gibi olmus daha guzel. ayrıca esc nın altındakı " yazan tusa basınca 8 lı bı sey acılıo ama ne anlamadım

Sol en aşağıdan yanlış hatırlamıyorsam M tuşuna basıyorsun setup macro diyorsun oraya istediklerini yazdıktan sonra " tuşa basıyorsun 1 e basınca 1 e yazdıkların çıkıyor 2 ye basınca 2 ye yazdıkların diye gidiyor 8 e kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.