Şimdi Ara

En çok ağladığınız dizi sahnesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bazı adaylar: [spoiler]

kuzey güney - oglum burası soguk lan:

suskunlar - nerden bileceksiniz:

ezel - ali ve ezel vedalaşma:

ezel - ali ve ezel yüzleşme:

behzat ç. - akbaba 78. bölüm:

behzat ç. - cinayet ben oldum:

kavak yelleri - metin & efe:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 10 Mayıs 2016; 18:16:20 >

• OZ: Tam ağlamak değil de yaş gelmişti.

SOA: Yarım saat baya ağladım.

Six Feet Under: 1) Son 10dk ağlamayanı dövüyorlar zaten.

Six Feet Under: 2) Bunda da OZ gibi yaş gelmişti.

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    Direk diziler forumuna girdiğimden fark etmemişim hocam.
  • Bugüne kadar beni sadece Green Mile ağlattı dizi ve filmler arasında.Ama şu üç sahneye çok üzülmüştüm diziler içinde gece uyutmadılar

Sons Of Anarchy

Six Feet Under

OZ

Edit:Konu yerli diziler içinmiş ama dursun bir köşede

Yerli dizilerden sadece Ezeli izledim tamamını.Aklıma gelmiyor ismi ama Ezel in sağ kolu şişman bıyıklı dayı öldüğünde üzülmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 10 Mayıs 2016; 0:54:32 >

• Six Feet Under kadar abartılan bir dizi görmedim aga. Sonu hiçte ağlatacak bir sahne falan değildi. Ekşide falan yazılan abartılı yorumları görünce güldüm hatta. Bu diziyi izleyenler gereksizce abartıyor bu final sahnesini. Sfu'da bir tek yukardaki arkadaşın paylaştığı cenaze sahnesi biraz etkileyiciydi.

Yabancı diziler içinde bir tek Sopranos'un bir kaç sahnesinde bir de A Young Doctors Notebook'ta biraz ağladım ben. Onun dışında izlediğim tüm yabancı diziler bana ruhsuz ve samimiyetsiz geliyor. Teknik olarak bizim dizilerden daha iyi olabilirler ama işlerinin içinde o insanı etkileyecek damar yok. Varsa da ben rastlamadım.

Her neyse yerli dizilere dönersek;

Deli Yürek ; Bir çok Kuşçu sahnesi ağlatmayı geçtim feleğimi şaşırtmıştır.

Leyla İle Mecnun; Bu dizi dikkatli seyredilmeli. Hani bazı romanlar vardır. Küçük ayrıntılarda çok çarpıcı şeyler olabildiğince düz verilir. İşte bu dizi onlardan. Komik ve sıradan sahneler arasında bizim hüznümüzü, nefretimizi, yalancılığımızı, çıkarcılığımızı toplayıp yüzümüze tokat gibi fırlatmıştır. Ve ağlatmıştır.

Şubat; Ölüm konusunu bence en başarılı şekilde işleyen dizidir. Hatta çok ciddi kurgu ve mantık hatalarına rağmen benim gözümde herkesin övdüğü Six Feet Under'dan çok daha başarılı ve çarpıcıdır. Ve bir çok sahnesinde hem ağlatmış hem de düşündürmüştür.

Ezel; İlk sezondaki bir çok sahne etkileyiciydi. Özellikle
    Bahar'ın vurulduğu sahne, Ali'nin vicdan sorgulamaları
    falan çok iyiydi.

Suskunlar; Tam aklımda değil dizi ama ilk sezondaki bir çok sahne baya acıklı sahnelerdi. Ama ikinci sezon berbattı. Zaten Pınar Bulut ve Kerem Deren çok harika başlatıyorlar dizileri tam favori dizin olacakken ikinci sezonda sıçıyorlar. Bunların dizilerinden bir 20 Dakika'nın ikinci sezonu yok. Ama yazarlar yine dayanamayıp son iki bölümü rezil yapmışlar diziyi.

Beş Kardeş; Final sahnesi çok çarpıcıydı.

Kardeş Payı; İlk sezondaki bir çok bölüm ve final bölümündeki bir çok sahne
    özellikle Hilmi'nin sahneleri
    ağlatacak gibi yapmıştır.

Behzat Ç. ; Neşet Ertaş'lı final sahnesi.

Filinta; İlk sezondaki Büyük Çerkes Sürgünü sahnesi ve akabinde o bölümün final sahnesi = 10/10
    Filinta ilk sezon harbi efsaneydi. Keşke ikinci sezonda o çizgide olsaydı.

• https://www.youtube.com/watch?v=4F84WapAH7M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10thdoctor -- 10 Mayıs 2016; 17:07:49 >
  • Lost ile friends'in finallerinde gözüm dolmuştu da ağlamak ne lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızca bir dizi değildi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsan bir yaştan sonra izlediklerini de unutuyor ne yazık ki....

Spartaküs finali çok güzeldi.

Six Feet Under finali çok güzeldi.

Breaking Bad finali de güzeldir..

Şu ana kadar gördüğüm olay örgüsünde loose end'leri matematik soru çözümü gibi sonuca bağlayan en iyi dizi game of thrones..

6. sezon inanılmaz bir yönetmenlik gördüm.. kapanışı da mükemmel olacak bence.

çok eskilerden hatırladığım vahşi güzel vardı, nostaljik bir yeri vardır bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.