Evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz ve hatırlıyorsanız kaç yaşınızda etkilendiğininizi soruyorum size.Ben bir çok kitaptan etkilendim ama geriye dönüm baktığımda Şeker Portakalı Aklı Bir Karış Havada/Susanno Tamaro Martin Eden/Jack London ... ve hatırlamadığım bir sürü kitap ismi kesinlikle bu kadar az değil ama niyeyse şuanda kafam çalışmıyor Bakalım Dh'nin kitapseverleri var mı?Varsa ne tür okuyorlar?
küçükken charlie'nin çikolata fabrikası'ndan çok etkilenmiştim.
mesajım dursun
Ben bir de "Küçük Kara Balık" ı çok iyi hatırlarım.1. sınıfta okuduğum bir kitaptı.Çok etkilemişti beni
10 yaşlarımda ringa balığı tuzağı ve sokaklardan bir ali adlı kitaptan çok etkilenmiştim şimdi ise 16 yaşındayım siyah kan kitabı bni çok etkilemişti
Küçükken Sokaklardan Bir Ali kitabı vardı bizzat Canan Tan'dan almıştım çok etkilenmiştim.
İki tane ardı ardına aynı kitaptan bahsediliyor bi araştırıyım bu kitabı
Chuck Palahniuk - Tıkanma
aslında en çok etkileyen dövüş kulübü oldu ama herkes biliyor diye yazmak istemedim. kitabını okumayanlar bence zaman kaybetmeden okusun.
Dan Brown- kayıp sembol kitap ilk çevirildiği zamanlar alıp okumuştum hala etkileri var bende her gece yatmadan önce kendi kendime beynimin sınırlarını zorlamaya çalışıyorum. ciddi söylüyorumiçkili olmadığım ve çok yorgun olmadığım sürece her gece düşünürüm ve etkisi olduğunu düşünüyorum hala.
Robinson Crusoe
Harry Potter
Bu kadar mı yarım milyonluk Dh'nin kitap okuyan bünyesi?
Harry Potter
Angela'nın külleri
angela's ashes
ölü ruhlar ormanı Şeytan yemini.
Kedi ve fare ise bana okuma alışkanlığını edindiren bir kitaptır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme