quote:Orijinalden alıntı: urfalıla bırak birden fazlayı ben bitene bilem virmem hanı ibo abimiz yav hanıibo falan yok ibo yu kim dinner
quote:Orijinalden alıntı: ELC@MINOibo falan yok ibo yu kim dinnerAlıntıları Göster ülen cem karaca nirde? barış manço nirde? erkin koray nirde? ayten alpman nirde? moğollar nirde? ersen nirde? edip akbayram nirde?ertan anapa nirde?fikret kızılok nirde?tanju okan nirde?daha sayamadıklarım nirde? NİRDELEERRRRR OLUMM BUNNLAAARRRR?????? alla alla ayıp oluyor dimi
quote:Orijinalden alıntı: urfalıla bırak birden fazlayı ben bitene bilem virmem hanı ibo abimiz yav hanıquote:Orjinalden alıntı: urfalı la bırak birden fazlayı ben bitene bilem virmem hanı ibo abimiz yav hanı ülen urfalı yetti gare senin bu ibondan çektiğimiz haaa hala ibo mu dion sen bakim
quote:Orijinalden alıntı: RedStarquote:Orjinalden alıntı: urfalı la bırak birden fazlayı ben bitene bilem virmem hanı ibo abimiz yav hanı ülen urfalı yetti gare senin bu ibondan çektiğimiz haaa hala ibo mu dion sen bakimAlıntıları Göster hanı orda manga , ceza , sagopa kajmer , ne bılıım bı ton adam var ıste..hanı onlar.oylama yapıyosan duzgun yap
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sanshanı orda manga , ceza , sagopa kajmer , ne bılıım bı ton adam var ıste..hanı onlar.oylama yapıyosan duzgun yapAlıntıları Göster olum sanane yavv onlar dinlenmez diye koymadım bir iki kisi dinler sen bide bizim arkadas ugur :))))
quote:Orijinalden alıntı: ELC@MINOolum sanane yavv onlar dinlenmez diye koymadım bir iki kisi dinler sen bide bizim arkadas ugur :))))Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ELC@MINO olum sanane yavv onlar dinlenmez diye koymadım bir iki kisi dinler sen bide bizim arkadas ugur :)))) ülem nassı dinlenmiyor yawwwbenim etrafımda herkes istisnasız dinliyo bu duayenleri sen uzaydamı yaşıyon kardeş
quote:Orijinalden alıntı: RedStarquote:Orjinalden alıntı: ELC@MINO olum sanane yavv onlar dinlenmez diye koymadım bir iki kisi dinler sen bide bizim arkadas ugur :)))) ülem nassı dinlenmiyor yawwwbenim etrafımda herkes istisnasız dinliyo bu duayenleri sen uzaydamı yaşıyon kardeşAlıntıları Göster Cengiz Kurtoğlu da yok ben anlamam
quote:Orijinalden alıntı: HipNotyCCengiz Kurtoğlu da yok ben anlamamAlıntıları Göster Cengiz yoksa ben bu ankete anket demem
quote:Orijinalden alıntı: PrestonCengiz yoksa ben bu ankete anket demem Alıntıları Göster bunların arasında mı en çok yoksa diğerlerini yazmayımı unuttun.
quote:Orijinalden alıntı: Arthurbunların arasında mı en çok yoksa diğerlerini yazmayımı unuttun.Alıntıları Göster cengiz kurtoğlu kim yawww yahu şaka yaptınız dimi kardeşler şaka dein nolur
quote:Orijinalden alıntı: RedStarcengiz kurtoğlu kim yawww yahu şaka yaptınız dimi kardeşler şaka dein nolurAlıntıları Göster ya neci bu adamlar ben tanımıyorumda
quote:Orijinalden alıntı: thedevourerya neci bu adamlar ben tanımıyorumda Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: thedevourer ya neci bu adamlar ben tanımıyorumda +1 ben tanıyomda tanımamazlıktan geliyorum
quote:Orijinalden alıntı: RedStarquote:Orjinalden alıntı: thedevourer ya neci bu adamlar ben tanımıyorumda +1 ben tanıyomda tanımamazlıktan geliyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: RedStar quote:Orjinalden alıntı: thedevourer ya neci bu adamlar ben tanımıyorumda +1 ben tanıyomda tanımamazlıktan geliyorum en iyisini yapıyosun
quote:Orijinalden alıntı: thedevourerquote:Orjinalden alıntı: RedStar quote:Orjinalden alıntı: thedevourer ya neci bu adamlar ben tanımıyorumda +1 ben tanıyomda tanımamazlıktan geliyorum en iyisini yapıyosunAlıntıları Göster Bir de hiçbiri diye bir seçenek koysaydın.
quote:Orijinalden alıntı: ozanunalBir de hiçbiri diye bir seçenek koysaydın.Alıntıları Göster gerçekten ya çok aradın mı isimleri
quote:Orijinalden alıntı: torigerçekten ya çok aradın mı isimleriAlıntıları Göster Usher dinlemem.Uyuz oluyorum ona