Şimdi Ara

En Çok Kanal Gösteren Uydu Hangisi sizin Fikriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bizde digitürk var ama kapattırıcaz sizce en çok kanal gösteren uydu hangisi acaba ne dersiniz ücretsiz olan bana tavsiyeniz hangisi ben türk filmi izlemeyide çok seviyorum sonra en önemlisi dini kanalların hepsi olursa çok iyi olur arkadaşlar ve bugünki cumanız ve kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar şimdiden tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

• TÜRKSAT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuGRaHaN_1989_PC

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bizde digitürk var ama kapattırıcaz sizce en çok kanal gösteren uydu hangisi acaba ne dersiniz ücretsiz olan bana tavsiyeniz hangisi ben türk filmi izlemeyide çok seviyorum sonra en önemlisi dini kanalların hepsi olursa çok iyi olur arkadaşlar ve bugünki cumanız ve kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar şimdiden tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

android uydu cihazlarda kanal sayısı sınırsızdır.

Uydu olarak en çok kanal hotbird de var.

platform olarak dsmart turksat üzerinden olduğu için türksat kanalları +dsmart kanalları
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: BuGRaHaN_1989_PC

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bizde digitürk var ama kapattırıcaz sizce en çok kanal gösteren uydu hangisi acaba ne dersiniz ücretsiz olan bana tavsiyeniz hangisi ben türk filmi izlemeyide çok seviyorum sonra en önemlisi dini kanalların hepsi olursa çok iyi olur arkadaşlar ve bugünki cumanız ve kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar şimdiden tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

android uydu cihazlarda kanal sayısı sınırsızdır.

Uydu olarak en çok kanal hotbird de var.

platform olarak dsmart turksat üzerinden olduğu için türksat kanalları +dsmart kanalları

Peki dediklerinizde kanal sayısı kaç benim tanıdık vardı 800 kanalı geçkin vardı ve bazı kiilerdede 1000 kanalı geçkin oluyormuş bende bunlardan istiyorum digitürk d smart gibi olan paralılardan değil ondan dolayı sordum ben size ücretsizlerin en çok kanallısı hangisi ve kaç tane bana lütfen söylermisiniz

• BuGRaHaN_1989_PC B kullanıcısına yanıt
    hd gösteren herhangi bir cihaz işinizi görür

sayı cihaza göre değişmez.

türksattaki şifresiz kanal sayısı herkeste aynıdır.

üzerine dsmart şifreli kanalları eklenir. dsmart cihazınız varsa

bazı kişilerde türksatın yanında hotbird vardır. Onun şifresizleri eklenir

tarama yaparken bazı kişiler sadece şifresizleri tarar.
    bazı kişiler radyoları taramaz.

BAzı kişiler şifresiz + şifreli + radyo + veri kanalları (bunlar izlenemez) tarar.

Yani sonuçta şifresiz kanal sayısı sabittir değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 15 Mayıs 2015; 11:03:48 >
  • Çok kanal degil önemli olan işe yarar kanal olması bak turksatta yüzlerce kanal var ama genelde izlenen kanal sayısı 20 - 30 ancadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative BLack -- 15 Mayıs 2015; 15:51:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben digitürk kullanıyorum lig Tv filan hepsi açık ama benim demek istediğim şu 1. Semerkand yok 2. para çok yazıyor 3. 17. kanalda türk filmi veriyorlar ama benim dediğim şuydu bütün bilindik bilinmedik dini kanalların olduğu sonra türk filmi olan bütün kanalların olduğu çok kanal istedim ama ben az kanal almak istemem benim duyduğum bugün 5000 civarı kanal olanlar varmış ama bende dediğim konularda filan güzel kanallar olsun istedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi TV daha iyi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.lyngsat.com/ Bu sitede hangi uyduda ne var bulabilirsin 5000 kanal arasında ne izleyecegin belli belirsiz zaten o kadar da kanal bos çöp yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuGRaHaN_1989_PC B kullanıcısına yanıt
    5000 kanal cihazın kayıt kapasitesi. Yani 5000 kanal kaydedebilirim diyor. 5000 kanal var demiyor.

android cihazlarda kanal kapasitesi sonsuz.

Tekrar ediyorum kanal sayısı cihaza göre değişmez. Bende şu kadar kanal var diyenler ya cihazını 5000 kapasitesini söylüyordur ya da şifrelileri, radyoları ekliyordur.

İzlenebilecek şifresiz kanal sayısı hepsinde aynıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.