Şimdi Ara

En ÇoK KaSTıĞıNıZ cHaR BuILdI HaNGiSi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar nuker olayı filan mag. balance ile ilgili değil mi eğer str ye verirsen phy. balance iyi olur eğer int e verirsen mag. balance yüksek olur full str bi adamda mag. balance %30 civarlarındadır full int te ise bu oran %110 civarındadır (hatta geçebilir bile) bu oranlar full str deki phy balance %120 civarlarında full int lerde ise %60 civarlarındadır bu yüzden full str nuker asla olmaz. Bilmeyen arkadaşlar bu topic i okuyup yanlış bilgi almasınlar nuker her zaman full int veya 7-1 hybird olmalıdır
  • İlk ve Son FullStrGlavie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL -- 19 Aralık 2007; 20:22:25 >
  • FuLL StR NuKeR PoWeR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermann17

Ya arkadaşlar nuker olayı filan mag. balance ile ilgili değil mi eğer str ye verirsen phy. balance iyi olur eğer int e verirsen mag. balance yüksek olur full str bi adamda mag. balance %30 civarlarındadır full int te ise bu oran %110 civarındadır (hatta geçebilir bile) bu oranlar full str deki phy balance %120 civarlarında full int lerde ise %60 civarlarındadır bu yüzden full str nuker asla olmaz. Bilmeyen arkadaşlar bu topic i okuyup yanlış bilgi almasınlar nuker her zaman full int veya 7-1 hybird olmalıdır

Yemin et ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Ya arkadaşlar nuker olayı filan mag. balance ile ilgili değil mi eğer str ye verirsen phy. balance iyi olur eğer int e verirsen mag. balance yüksek olur full str bi adamda mag. balance %30 civarlarındadır full int te ise bu oran %110 civarındadır (hatta geçebilir bile) bu oranlar full str deki phy balance %120 civarlarında full int lerde ise %60 civarlarındadır bu yüzden full str nuker asla olmaz. Bilmeyen arkadaşlar bu topic i okuyup yanlış bilgi almasınlar nuker her zaman full int veya 7-1 hybird olmalıdır

Yemin et ?

Farkındaysan orda bilmeyenler bu topici okuyupta yanlış bilgi edinmesin gibi birşey söyledim sen biliyorsan dalga geçmene gerek yok

• full str glive
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Yemin et ?

• quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Full str int

benimki hytbird kaçtane neye verdiğimi hatılamıyom ilk charım

• 5 Tane char kastım 70+
    1 tanede 80 lvl int char kastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSKenTLee -- 19 Aralık 2007; 22:09:12 >
  • Glaive diosunuz ama zatn nerdeyse herkez glaiver. glaiver görünce midem bulanıo artık. en iisi bence hybrid ama ben ßlader kasmayı sewiorm
  • STR ==> BOW $ GLAVie
  • ben yeni basladım ne kastıgımı bilmiyom
  • en çok glavie ama lvl olarak en çok int
  • lvl80 Blade / lvl80 Bow / lvl78 Cleric
  • ilk çar str-hybird-int karışımı bi çardı :D Cold- Chinese Archer : 21 level
    ikinci çar str-hybird-int bi çar yine : Fire Blader :21 level
    üçüncü çar Full str : Lighting Blader :37 level
    dördüncü çar (çok şükür =) ) : 61 level Full STR Blader -Fire
  • 1 Nuker 1 kerede Glavier Kastım. Nukerde Hybird Manyağyım. Ama Blader Hayallerimdeki Char Olmuştur Europa Charlara Hiç Bulaşmadım.
  • walla 43 levele kadar full str warrior getirdim (2h)
    daha açalı 1 ay olmadan 33 level rougem oldu ...
    bayaa önce cleric kullanmışlığım war 24 level
    bide wizard- warrior 21 level bi çarım oldu aralarından hangisi güzeldi diye sorarsanız

rouge ağır basıo kasımı hızlı yatımı zor tawsiye ederim
  • Bugüne kadar 4 char açtım
    int spear ama blade skilleri ve bicheonda açmışım(ilk charım)
    -Hercules-29 lv cleric-bard açtım güzeldi^^
    39 lv rogue vardı soyulduchar süperdi
    vee şimdi
    Hercules-GazMan_07-int spear-fire-lighting
  • glavie, bow ve en çok olarak nuker
  • Full İnt Nuker(_lo_ol_)/Sparta -- 77 LvL 'de satıldı

7:1 Hybrid Nuker(II_Slayer_II) Poseidon 69 LvL'de satıldı

FullStrFireArcher(EvilBlood)Poseidon Tam bir fiyasko sölemesem daha iyi

FullStrFireGlavie(Nomad) Hercules 80LvL olarak satın aldım=^^Benim için asla tad vermeyen bir build^^=
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.