İlk charım ne olduğu belirsizdi her silahtan kullanabiliodu ilginç full str + int di Bu charlar gibi 3 char daha açtım ne olduğu belirsiz sonra
Altıncı charım Full STR BOW oldu En güzel charım ve en çok kastığım charım da Full STR GLAVIER. 75 lvl yaptım Sattım Bir tane de avrupa char açtım wizard ama beğenmedim 24 lvlde duruo. Şimdi son charım da GLAVİER FULL STR 52 lvldeyim.
@roroor +1903
Full int NuKeR çok char kasmadım ama kastığım kadarıyla
Full str serseri level 20ye kadar
full int glavier ve crossbow
full str glavie
@dark-well full int spear diyecektin heralde
quote:
Orjinalden alıntı: ermann17
Herkes EU char ları güçlü diyor tamam ona birşey dediğim yok ama bence ve bazı benim düşüncelerimden olan arkadaşlar chinese char ları seviyoruz nedenini bende bilmiyorum ama bana chinese daha yakın geliyor islam karakterleri gelsin onlarıda denerim ama herkes onlar çok güçlü olacak diyor benden söylemesi
ilaki güçlü olucaklar yoksa kimse islam karakteri açmaz ve joymaxda para kazanamaz eurolar bi nevi chinli charlar gibi olucak
full str glavie
Full Str Char Kastim Glavie Tek Kelimeyle 10#
Bende blader i sildim sarmıodu şimdi full str bow açtım onu kasıorum neredeyse hiç hp pot harcamıyo çok iyi ama pvp yapmadım hiç
quote:
Orjinalden alıntı: umutsro
@dark-well full int spear diyecektin heralde
aslında normali o ama ben full int glavie kasmıştım
1 kere int kastım 57 lvl 3 kere str glavie kastım biri 45 - 79 - 37 1 kere str bow 42 lvl 1 kere wizart 56 lvl
hepsini abim yaptı ben oynadım
quote:
Orjinalden alıntı: selim356000
ben yeni basladım ne kastıgımı bilmiyom
Yakışır.
quote:
Orjinalden alıntı: ||Slayer||
Full İnt Nuker(_lo_ol_)/Sparta -- 77 LvL 'de satıldı
FullStrFireArcher(EvilBlood)Poseidon Tam bir fiyasko sölemesem daha iyi
FullStrFireGlavie(Nomad) Hercules 80LvL olarak satın aldım=^^Benim için asla tad vermeyen bir build^^=
Charına ısınmaya çalış. Dengeli bir build glavier. Shield, vigor ve mana shield i efektif kullanmayı becerebilirsen kolay yatmazsın. Pvp becerisi önemli itemlerin yanında. Ortalık shield ve vigor kullanmayı bilmeyen noob glavier dolu. FArkettir kendini. Eğer mastery cap değişmezse ve oyunun 140 lvl de son bulacağı düşünülürse int charların geleceği karanlık. Tek element mastery int char için ölüm demek. Uzun vadeli bir düşünce de olsa, Joymax sağolsun yarını bile göremesek te şu anki mastery cap int buildlerin elini ayağını bağlıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
quote:
Orjinalden alıntı: selim356000
ben yeni basladım ne kastıgımı bilmiyom
Yakışır.
post kasma
her build i kastım
full str balta kastım 34 ------full int wizart 30---------full str blade 24 bu dur (blade dediğil 2h)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme