Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi en çok hangi char buildini kastınız ben en çok dagger kasmaya çalıştım ama en fazla 23 e kadar geldim çünkü artık SRO öyle bir hal aldı ki insan kasmaktan sıkılıyor neyse konumuza dönelim peki siz en çok hangi char buildini kastınız ???
full int kastım ben hep nuker
quote:
Orijinalden alıntı: izmit_Lee
full int kastım ben hep nuker
en çok 18 levele kadar kastım nerdeyse tüm eu charları
quote:
Orijinalden alıntı: Bligzer
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bloodmon
STR GLAVİE CHAR KASTIM COK *yorum:cihieselerin en güzeli bence İNT CHAR KASTIM *yorum:berbat EUROPA DAGGER KASTIM *yorum:cok yatıyor güzel deil ama 40 dan sonra sı harika WİZARD KASTIM *yorum:cok harika vuruşları var ama pt canavarını bile zor kesiyor EUROPA CROSBOW KASTIM *europa acan herkese tavsiye ederim
SAYGILAR...
quote:
Orijinalden alıntı: selo_sro
full str blade
Alıntıları Göster
Herkes EU char ları güçlü diyor tamam ona birşey dediğim yok ama bence ve bazı benim düşüncelerimden olan arkadaşlar chinese char ları seviyoruz nedenini bende bilmiyorum ama bana chinese daha yakın geliyor islam karakterleri gelsin onlarıda denerim ama herkes onlar çok güçlü olacak diyor benden söylemesi
quote:
Orijinalden alıntı: ermann17
Herkes EU char ları güçlü diyor tamam ona birşey dediğim yok ama bence ve bazı benim düşüncelerimden olan arkadaşlar chinese char ları seviyoruz nedenini bende bilmiyorum ama bana chinese daha yakın geliyor islam karakterleri gelsin onlarıda denerim ama herkes onlar çok güçlü olacak diyor benden söylemesi
Alıntıları Göster
Full str int
quote:
Orijinalden alıntı: selo_sro
full str blade
Alıntıları Göster
FULL STR >>> Blade ve Bow
quote:
Alıntıları Göster
int nuker ama şuan ki Charım Rogue lvl 42 satılıkkk
quote:
Orijinalden alıntı: Brullux
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CharSeller
bi ss leri koysan ve kaç ytl olduğunu yazsan iyi olur valla belki alırım ve hangi serwer
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CharSeller
bi ss leri koysan ve kaç ytl olduğunu yazsan iyi olur valla belki alırım ve hangi serwer
Alıntıları Göster
full str glavie
quote:
Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_
full str glavie
Alıntıları Göster
Full str nuker dehşet.
En çok full str glavier kastım. (Zaten bi char açtım daha.)
quote:
Orijinalden alıntı: VamorteCurtela
Full str nuker dehşet.
En çok full str glavier kastım. (Zaten bi char açtım daha.)