Şimdi Ara

En Çok Korktuğunuz Hayvan Ve Nedeni?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en çok korktuğunuz hayvan ve nedeni nedir?

• Çiyan özellikle büyük olanlar neden bilmiyorum korkarim ondn gördüğüm an öldürrum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılan nedeni yok sadece tüylerimi ürpertiyor
  • bel porsuğu
  •  En Çok Korktuğunuz Hayvan Ve Nedeni?
  • Sülük. Timsah veya Anakonda filminden etkilenmiştim küçükken adamın sırtının sülüklerle dolu olduğu bir sahne vardı, bu yüzden hala korkarım.

• Tüm böceklerden. Ayrıca bugün bir köpek gördüm yahu çin aslanı mı neymiş, çok güzeldi ama çok korkunçtu tırstım

Edit: bir de yıllar önce bir film izlemiştim, piranalar sahile geliyor ve insanlara saldırıyordu. Psikolojimi bozdu yahu tırsıyorum o hayvandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-569B644A4 -- 7 Ocak 2014; 21:04:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Tüm böceklerden. Ayrıca bugün bir köpek gördüm yahu çin aslanı mı neymiş, çok güzeldi ama çok korkunçtu tırstım

+1 Böceklerin en küçüğünü bile sevmem. Onun dışında özel olarak korktuğum bir hayvan yok. Bu arada chow chow oluyor o çin aslanı, güzel bir köpektir aslında korkunç da değildir ya
  • Bi balık vardı direkt idrar kesesini delip içine girmeye çalışıyordu o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Tüm böceklerden. Ayrıca bugün bir köpek gördüm yahu çin aslanı mı neymiş, çok güzeldi ama çok korkunçtu tırstım

+1 Böceklerin en küçüğünü bile sevmem. Onun dışında özel olarak korktuğum bir hayvan yok. Bu arada chow chow oluyor o çin aslanı, güzel bir köpektir aslında korkunç da değildir ya

Gerçekten güzel ve asil duruyordu ama çok büyüktü yahu. Sokağın ortasında nereye kaçacağımı şaşırdım, sahibini sevgiyle andım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ufak veya orta boy uçan kaçan hizli hareket eden herturlu böcek ve türevlerinden tiksinyorum hepsini yakasim var

Onun haricinde zehirli ve saldırgan hayvanlardan korkarim tabi.

• Böceklerden korkarım

• quote:

Orijinalden alıntı: diwac123

Çiyan özellikle büyük olanlar neden bilmiyorum korkarim ondn gördüğüm an öldürrum valla

Kimse paylaşmadan paylaşalım.

• Tüm böceklerden korkarım.Görünüşlerinden dolayı olsa gerek.
  • arı, örümcek
  • Köpek ve köpekbalıklarından korkarım , nedeni ise köpeklerin beni küçükken beni kovalamış olması , köpekbalıklarından korkmamın nedeni belgeseller ve filmler.
  •  En Çok Korktuğunuz Hayvan Ve Nedeni?
  • Babun,sebebini avatarıma bakarsanız görürsünüz

• Yılan ve örümcek. Fazla hızlılar abi kendini savunamıyorsun ki.
  • Komodo Ejderi. Çok uzun ve iri bir sürüngen. Ancak o cüssesine göre de hızlı koşabilen bir hayvan. Oldukça korku verici.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.