Şimdi Ara

En Çok Korktuğunuz Hayvan Ve Nedeni? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
     En Çok Korktuğunuz Hayvan Ve Nedeni?
  • kenelerden nefret ederim bikere ısırmıştı bi ay ölücem sandım namaza başladım para olsa hacca gitcektim o derece psikolojim bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Kara mamba. O dunyadaki en tehlikeli yilan. Zehrinin bir damlasi 5 insan öldürebilir.

Bal porsugu reyize işlemez.
  • akrep, yaşadığım bölgede yaz aylarında malesef çok (Muğla). yattığım odadan çıkıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Yarasa.

Küçükken mahallede bir çocuğun yüzüne yapışmıştı, o günden beridir geceleri yürürken yarasa falan olursa alçaktan uçan, ya ses çıkarırım sürekli yada yüzümü kaşır gibi siper ederim.

Bruce Wayne de korkuyordu yarasadan.Batman olmayı düşündün mü hiç

Batman olmaya para lazim

/>

• Böcekleri sevmiyorum birde resim koymuşsunuz kaşınmaya başladım gidip duş alıcam.

Ayrıca köpekbalığından korkuyorum ve denizde çok iyi yüzebilmeme rağmen açılmamaya özen gösteriyorum ne olur ne olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CitiOfZen

quote:

Kara mamba. O dunyadaki en tehlikeli yilan. Zehrinin bir damlasi 5 insan öldürebilir.

1-2 video var mambanın onu yakalayamadığı. Ancak bu genele vurulmaz, yine de boş anını yakalayıp bir ısırık atsa bal porsugu 10 saniye yaşayamaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CitiOfZen

quote:

1-2 video var mambanın onu yakalayamadığı. Ancak bu genele vurulmaz, yine de boş anını yakalayıp bir ısırık atsa bal porsugu 10 saniye yaşayamaz.

Vucudu panzehir ürettigi için şuan dünyada onu alabilecek yılan veya akrep yok. İlk önce öldürür sonra zehir etki eder bayılır panzehir devreye girer ve tekrar ayaga kalkar ve yemeye devam eder.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.