merak ettim bişi sorcam[dont][dont][dont] en fazla kullanıcısı[type] olan forum hangisi acaba bilen war mı[?][?][?]
csmerkezi forumunda 11837 kayıtlı kullanıcı warmış bi aralar wardom.org wardı gerçi benim hackle aram ii deildir ama
bir ara bu forumda da cok kisa bir sure icerisinde, topigin biri okunma rekoru kirmisti. [evlol]
sanane.com'un da baya kullanıcısı vardı.. 2.dünya savası konulu bir topik e 2000 'in üzerinde cevap gelmişti..bbir de "bugun kar yağıyor" diye bir topiğe bir saat ierisinde 400 kadar post gelmişti..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kunteper</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hackerteam06</i> <br />www.spymastersnake.org 15000 üyesi var <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
külliyen yalan :P yani orda öyle yazdığını biliyorum senin için söylemiyorum yalan lafınıda spymasterböcük kardeş biraz fazla atar kendisi :))
bu arada ne yapıyo o hala telle kapı açma konulu engin hack bilgilerini dağıtıyomu acaba :)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
sen o forumun üyesimiydin? ( nick in neydi? ) belki tanışıyoruzdur :)
fazla attığını nereden biliyorsun spymasterbocük ün?
bu soruların hepsinin cevabını istiyorum
muhim olan kaliteli ve aktif uyenin fazla olması
abi önemli olan aktif üye fazlalığı. şu an için kurtadamı biliyorum ben bi tek.başkada yok sanırım zaten!
www.kurtadam.com [ngt]
i
burda bi benim yazım eksik... şimdilik 200 üye var... şiddetle artmaya dvam ediyor... :))
benimde eksik...şimdilik bizde 150 kadar var fakat cogalacaktır..