Şimdi Ara

En Çok Maaş Ödeyen Kulüpler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• manunun bayernden 1.5 m fazla odemesi kerizlik olmus acikcasi. bayern dunyanin en iyi kaleci+defans hattina sahip belki de. forvetleri de en iyi 3 santrfordan birisi. ortasaha kalitesi bunlara gore dusuk olsa da unitedden dusuk degil.

unitedin kaleci dunya capinda sadece. defans les. ortasahada pogba mata disinda tepeye oynayabilecek adam yok. ibrahimovic rooney donemleri de kapandi. tam bir hovardalik ornegidir manchester united

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Manu gereksiz yüksek maaş veriyor . Misal rooney senelik 13 milyon pound alıyor.

• 5.77 ne oluyor? 5milyar 770 milyon veya 577milyon anlamadim

• Bir oyuncu için ortalama yanlışım yoksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

5.77 ne oluyor? 5milyar 770 milyon veya 577milyon anlamadim

Haftalık 5.77 milyon oluyor.

• Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    Yavaş hocam naptın . Annual (yıllık) yazıyor, altında per week olarak haftalık olarak gösteriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

5.77 ne oluyor? 5milyar 770 milyon veya 577milyon anlamadim

Haftalık 5.77 milyon oluyor.

Haftalık birimler "pw" per week olarak yazılmış. Muhtemelen tüm oyuncuların ortalaması yıllık 5.77 milyon denmiştir.
    edit: Ben yazarken bahsetmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizinbabası -- 13 Kasım 2016; 21:2:58 >
  • Sterlin yalnız hem eurodan hem dolardan daha değerli onuda düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Yavaş hocam naptın . Annual (yıllık) yazıyor, altında per week olarak haftalık olarak gösteriyor

Pw gördüm ondan yazdım mobilden pek anlaşılmıyor da

• Gs ya da Fb bekledim ama göremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ashley Young bile 7 mil civarı yıllık alıyor. Çöplerden kurtulsak iner baya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Gs ya da Fb bekledim ama göremedim

Galatasaray'ın ödediği maaş 1.17 yapıyor.
    Sırası da 45 falandır.

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Takım ortalaması olunca bizde rakam bayağı düşüyor. takımlarda 2-3 kişi dışında yüksek maaş alan çok adam yok.
  • hayret o yazılan rakamların yarısı vergi avrupada yıldızlar 2 3 milyona oynuyor sanan tipler gelmemiş konuya
  • Liste sürprizle dolu dicem de İngiltere lig gelirleri bozacak beni.
  • West Ham ve Crystal Palace son dönemlerde çok ciddi paralar harcadı. Umarım karşılığını alırlar.

Maaş/başarı olarak bakarsak Dortmund lider, yine maaş/başarı oranına bakarsak Manchester United en kötü takım konumunda.

Emekli ikramiyesini almaya gelmiş 36'lık İbo'nun, mevkisi belirsiz Rooney'nin ve U23 takımıyla idmana çıkan Schweinsteiger'in senelik sırasıyla 16, 15, 14 milyon € aldığını hatırlatalım. Yazık.

ManU dışında Inter ve Sunderland'de başarısız ve gereğinden fazla maaş ödeyen takımlar arasında ManU'ya rakip olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

West Ham ve Crystal Palace son dönemlerde çok ciddi paralar harcadı. Umarım karşılığını alırlar.

Maaş/başarı olarak bakarsak Dortmund lider, yine maaş/başarı oranına bakarsak Manchester United en kötü takım konumunda.

Emekli ikramiyesini almaya gelmiş 36'lık İbo'nun, mevkisi belirsiz Rooney'nin ve U23 takımıyla idmana çıkan Schweinsteiger'in senelik sırasıyla 16, 15, 14 milyon € aldığını hatırlatalım. Yazık.

ManU dışında Inter ve Sunderland'de başarısız ve gereğinden fazla maaş ödeyen takımlar arasında ManU'ya rakip olur.

Kulüp batar sende kendini biraz daha tatmin edersin işte daha ne istiyorsun?
  • İlk 20 takım arasında 11 tane ingiliz takımı var, fakat son zamanlara bakıldığında dişe dokunur bir tane avrupa başarıları yok...

Tamam ligde kalmak ve yarışmak adına önemli paralar harcanıyor ama bu kadarda olmaz arkadaş...

Ellerine çok para geliyor diye çok harcamak zorunda hissediyorlar sanırım, bu kadar saçma yönetilir mi takımlar ya...

Bizim 3 büyüklerin transfer bütçesini tek oyuncuya yatıran Man Utd bu sene ne yapıyor ? :) Üstüne bizim ligimizdeki Fenerbahçe'ye yeniliyor ve bu Fenerbahçe daha tam gücünde değil...

Bence dünyanın en saçma yönetilen kulüpleri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.