Şimdi Ara

en çok oyuncu olan mmo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben eskiden oynardım da tekrardan başlayayım dedim. Şimdi bol oyuncu olan bi online oyun önerebilir misiniz? wow'un pvp serverları olabilir line age olur daha yeni oyunlar olabilir. Yani oynarken sabah akşam exp kasiyim karakterim gelişsin değil de muhabbet edebeilcegim güzel pk'sı olan mmo arıyorum şimdiden teşekkürler. Konu
    kilit yerse adminlerden istegim konuyu eger böyle mmo istegi olan konuyla birleştirirse sevinirim.

• eğer private server arıyorsan bunu wow veya lineage bölümüne aç bence.
    başka oyun arıyorsan şuan için ddo olabilir. yeni p2p den f2p ye geçiş yaptı herkes deniyor fakat kalıcı sayısı fazla olurmu bilmiyorum.
  • Şahsen ben şu anda Rakion Tr, Wolfteam Tr ve Rappelz TR 2. serverin açılmasını bekliyorum. Yeni bir başlangıç için mükemmel fırsatlar
  • hmm ama bu oyunlar hakkında hiç bir şey bilmeden oynarsam bişi olmaz umarım. :) bi de ani japonların sürekli exp kasan oyunlarıı sevmiyorum böle pvp'si daha iyi olursa sevinirim. Bakıcam önerdiklerinize. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

Şahsen ben şu anda Rakion Tr, Wolfteam Tr ve Rappelz TR 2. serverin açılmasını bekliyorum. Yeni bir başlangıç için mükemmel fırsatlar

Evet bend bekliyorum da Rappelz TR'nin 2. serverı ney söyler msin?
  • Ben yıllarımı L2 ye vermiş birisiyim. Çoğu şeyini bilirim ama bu senin dediğin ikilinin arasından wow derim gerçekten güzel fakat L2 ye alıştıgımdan wow oynayamadım. ikisi çok farklı bir oyun ama bana sorarsan wow oyna orjinal serverde . Lineage2 fazla eskisi gibi degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Ben yıllarımı L2 ye vermiş birisiyim. Çoğu şeyini bilirim ama bu senin dediğin ikilinin arasından wow derim gerçekten güzel fakat L2 ye alıştıgımdan wow oynayamadım. ikisi çok farklı bir oyun ama bana sorarsan wow oyna orjinal serverde . Lineage2 fazla eskisi gibi degil.

hocam kredi kartı bulabilcegimi pek sanmıyorum. :( wow'un pw serveri varsa atabilir misin?
  • Wow tam aradığın şey ama pwleri aradığın şey değil. Oynayacaksan Orj. Serverda oynayacaksın Wow'u.
  • Umut tamam oynayacam lan ama parasını sen ödiceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 13 Eylül 2009; 14:06:04 >
  • Ben wow sevmem belki severim ama pv serverleri hiç güzel değil. Girdim çıktım sildim anlayacağın.
  • Anladım da oyun bul o zaman. 4Story diye birşey çıkmış yapımcısı GameForge4D (Metin2'nin yapımcısı) oynayıp oynamıcama karr veremedim. KO'ya yeniden başlım diyorum servera fln girmicek kafamı bozacak. Bul bana bakalım iyi bir oyun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.