Şimdi Ara

En Çok Para Hangi Meslekte? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
38.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FKD

Bu başlık ve yazılan mesajlar aklıma şunu getirdi;

çok fakir bir karı koca zengin olmak hakkında konuşuyorlarmış. Kadın demişki, "çok param olsa kasa kasa soğan alır hepsini yerdim." Adam bunun üzerine: "Hanım çok küçük düşünüyorsun, ben olsam kasa kasa soğan alıp cücüklerini yer kalanını atardım."

=DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: mis2011

Allah bilir=D

+1
  • Çevremden örnek veriyim

Kuzenim, büyük bir şirkette avukat, 4000tl geçiyor eline ayda

Diğer kuzenim Bilkent EE mezunu, şu an Mckinsey de çalışıyor, ne kadar kazandığını bilmiyorum, ama çok kazanıyor, daha yeni altına bmw 5 çekti son modellerinden. Tahminen 13-15 bin kazanıyor ayda, yükselirse çok daha fazla kazanacak ama. Mckinsey de partnerler senede 500 bin dolar- 1 milyon dolar arası kazanıyor. İnanmıyorsanız google da Mckinsey partner salary diye araştırın.

Babam Hacettepe EE mezunu, büyük bir uluslararası şirketin orta asya bölge müdürü, inanmayacaksınız ama 30-40 bin dolar kazanıyor ayda, ama gurbette işte.

Başka kuzenim ODTÜ- MAT mezunu, normal öğretmen 2000tl alıyor

Amcam Ankara SBF mezunu, Büyükelçi, yurtdışında aldığı maaş 10-12 bin dolar, bildiğin devletin tahsis ettiği 10-15 odalı malikanede kalıyor, makam arabası, korumaları filan var, yani parayı direk biriktiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 10 Ağustos 2011; 12:28:24 >

• Arkadaş bura ergen dolmuş ne diyorsunuz nerde yaşıyorsunuz siz kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin,cerrahlar bu ülkede ortalama en fazla kazanan insanlar,avukatlık öldü yani nerdeyse işletme gibi bir bölüm oldu küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlamayın,şuan iyi para kazanacagın bölüm sayısı malesef 2 3geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Çevremden örnek veriyim

Diğer kuzenim Bilkent EE mezunu, şu an Mckinsey de çalışıyor, ne kadar kazandığını bilmiyorum, ama çok kazanıyor, daha yeni altına bmw 5 çekti son modellerinden. Tahminen 13-15 bin kazanıyor ayda, yükselirse çok daha fazla kazanacak ama. Mckinsey de partnerler senede 500 bin dolar- 1 milyon dolar arası kazanıyor. İnanmıyorsanız google da Mckinsey partner salary diye araştırın.

Babam Hacettepe EE mezunu, büyük bir uluslararası şirketin orta asya bölge müdürü, inanmayacaksınız ama 30-40 bin dolar kazanıyor ayda, ama gurbette işte.

Amcam Ankara SBF mezunu, Büyükelçi, yurtdışında aldığı maaş 10-12 bin dolar, bildiğin devletin tahsis ettiği 10-15 odalı malikanede kalıyor, makam arabası, korumaları filan var, yani parayı direk biriktiriyor.

çevrene bayıldımsülale olarak servetlerinizi birleştirseniz türkiyenin bütün borçlarını öderdik

• quote:

Çevremden örnek veriyim

Sülaleye bak arkadaş.

Bizim sülalede adam gibi üniversite okuyan sayısı bir elin parmağını geçmez, bunlar da hep anne tarafı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Ağustos 2011; 14:27:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Çevremden örnek veriyim

Sülaleye bak arkadaş.

Bizim sülalede adam gibi üniversite okuyan sayısı bir elin parmağını geçmez, bunlar da hep anne tarafı.

Benimde anne tarafım okumuyanar ile dolu, tek anne tarafından örneğim ODTÜ MAT mezunu kuzenim ztn. Baba tarafım çok okumuştur, dedem bile üni mezunu

• Konuyu ciddiye alanlara şaşıyorum.
    Herkes '' kimin ki daha büyük '' derdinde... ya da '' benimki seninkini döver '' saçmalığında...
    Bu tip konular 8979879987649879465464... kere açıldı. Zibilyon kez konuşuldu,
    ve hiçbir sonuca gidemedği görüldü.
  • En çok para dönerçi tükanlarında..
  • Arkadaşlar hepinizin fikrine saygı duyuyorum benimde aklımda biraz riskli ve helal para kazanma yöntemi var size onu açıklayım

Arkadaşlar öncelikle 2 tane sıfır km araç alıyorsunuz bu araçların tanesi 35.000 TL ikisi birlikte 70.000 TL yapar.Bu araçların hepsini krediyle alıcaksınız ve 3 yıl kredili alsanız faizler filan tahminince 90.000 i geçmez aracı aldıktan sonra güzel bir holding lere veya intercity gibi yerlere hiç olmadı bir güzel getirisi olan bir rent e car a vericeksiniz araçların sıfır olduğunu düşünürsek sözleşme yapsanız araçlar 3 yıl şirkette kalsa ayda 1.000 tl getirileri olsa o da direk kredisine gitse 3 yıl sonra araçlar size bedava dan gelmiş olucak ve şirketlerde araçlar 5 yıl kalsa ki bunu duymuştum bazı şirketler en fazla 5 yaşına kadar araba kiralıyormuş bu araçlar 2 yılda size para kazandırsa 24.000 TL yapar yani ayda 2.000 TL bedavadan geliriniz var.Bu araçları satmaya kalktığınızda 5 yıl sonra en kötü tanesi 23.000 TL den gitse iki aracın toplam satış fiyatı 46.000 tl. Aracın size olarak getirdiğin para 2 yılda 24.000 satışta 46.000 yaptığında toplam 70.000 TL dir. Bedavadan 70.000 TL niz oluyor

Biraz risk sabır ve cesaret gerektiren bir iş ama geliride güzel...Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliDumrul93

Ticaret ve serbest meslekte çok feci para var ama kafayı kullanmak lazım.

Bazı serbest mesleklerde sadece kafa yetmiyor
  • DUYDUĞUM KADARIYLA BIR BANKADA GENEL MUDUR 70 80 MİLYAR MAAŞ ALIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOCOO -- 22 Ağustos 2011; 13:00:39 >
  • Uyuşturucu ticareti olabilir. Gramı altından daha değerli uyuşturucular var. Güncel fiyatlardan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

DUYDUĞUM KADARIYLA BIR BANKADA GENEL MUDUR 70 80 MİLYAR MAAŞ ALIYOR

kulak doktoruna görünmelisin dostum
  • 8 10 milyar çok para mı? peh
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner istanbul

Arkadaşlar hepinizin fikrine saygı duyuyorum benimde aklımda biraz riskli ve helal para kazanma yöntemi var size onu açıklayım

Arkadaşlar öncelikle 2 tane sıfır km araç alıyorsunuz bu araçların tanesi 35.000 TL ikisi birlikte 70.000 TL yapar.Bu araçların hepsini krediyle alıcaksınız ve 3 yıl kredili alsanız faizler filan tahminince 90.000 i geçmez aracı aldıktan sonra güzel bir holding lere veya intercity gibi yerlere hiç olmadı bir güzel getirisi olan bir rent e car a vericeksiniz araçların sıfır olduğunu düşünürsek sözleşme yapsanız araçlar 3 yıl şirkette kalsa ayda 1.000 tl getirileri olsa o da direk kredisine gitse 3 yıl sonra araçlar size bedava dan gelmiş olucak ve şirketlerde araçlar 5 yıl kalsa ki bunu duymuştum bazı şirketler en fazla 5 yaşına kadar araba kiralıyormuş bu araçlar 2 yılda size para kazandırsa 24.000 TL yapar yani ayda 2.000 TL bedavadan geliriniz var.Bu araçları satmaya kalktığınızda 5 yıl sonra en kötü tanesi 23.000 TL den gitse iki aracın toplam satış fiyatı 46.000 tl. Aracın size olarak getirdiğin para 2 yılda 24.000 satışta 46.000 yaptığında toplam 70.000 TL dir. Bedavadan 70.000 TL niz oluyor

Biraz risk sabır ve cesaret gerektiren bir iş ama geliride güzel...Saygılarımla.

35 bin liraya fiat linea alırsın en iyi ihtimalle, hiç bir rent a car firması sana araç başı ayda 1000tl vermez, çünkü adamlarında kar yapması lazım, sen rent a car kaskosunun ne kadar maliyetli olduğundan farkındamısın?

5 yıl devamlı kiralanan bir araç, zaten en az 150 bin km yi devirmiş olur, 150 bin km 5 yaşında , onun bunun malı gibi kullanılmış aracı satman çok zor olur 23 bin liraya. Taksi çıkmasından beter olur o araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 22 Ağustos 2011; 23:22:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Casfort

quote:

hocam yapı kredi genel müdürlük şubesi var oranın genel müdürü alıyormuş 80 milyar bence olabilir adamlar parayla oynuyor
  • quote:

quote:

quote:

hocam yapı kredi genel müdürlük şubesi var oranın genel müdürü alıyormuş 80 milyar bence olabilir adamlar parayla oynuyor

Genel müdürler bu parayı alıyor, bırakında alsınlar yani kaç tane banka var Türkiyede. Ben söyleyeyim 49 tane var, yani sadece 49 kişi bu maaşları alıyor bankalarda. Ki küçük bankalarınki daha düşük olabilir.

Bank Asyanın genel müdürüde o kadar alıyor, ekstrası falan da var. demek ki işin piyasası bu. Oralara gelmekte haliyle çok zor.

• quote:

quote:

quote:

Evet, genel müdür alır.

AVEA Genel müdürü 5 yıl önce 60 bin lira alıyordu

• Parasına pek kanmayın, sevdiğiniz mesleği seçin, inanın sevdiğiniz mesleği seçtikten sonra siz o işte büyük adımlar atarsınız. Benim üzerinde çalıştığım, geliştirmeler yaptığım ve ilerlemek istediğim ayrıca sevdiğim meslek; ticaret. Yabancı dilinizde iyise size ticareti tavsiye ederim. Ama sevdiğiniz meslek olmalı, sevmediğiniz işte ilerleme kaydedemezsiniz, o işe bağımlı olamazsınız ve hayal ettiğiniz derecede para kazanamazsınız. :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_604 -- 23 Ağustos 2011; 0:05:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.