Şimdi Ara

En Çok Para Hangi Meslekte? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
38.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: besiktasliniz

3 yıl sonra gelen cevap;

Bizim peder bey yaklaşık 13 sene bu şirkette çalıştı.Son 2 senedir çalışmıyor.

Öncelikle McKinsey devlete ve aynı zamanda Türkiye'nin en büyük şirketlerine ekonomi danışmanlığı hizmeti veren bi firmadır. Asıl sahibi Amerikanlar olup İtalya'da da mükemmel şekilde hizmet vermektedirler. Dünyada 100'den fazla ofisi vardır.Dünyadaki danışmanlık firmaları içinde ilk 3 tedir.Ki bana göre 1.dir.Dünyanın en efsane maaşlarını veren bi şirkettir ki ilk girdiğin dakika rahat 2500$ maaş alırsın.

Gelelim bölümlere kendini başka büyük şirketlerde geliştirmemiş isen;
    ODTÜ,BİLKENT,BOĞAZİÇİ ve KOÇ ünilerinden endüstri,bilgisayar,elektrik-elektronik mühendislikleri veya TM bölümlerinde işletme,iktisat bölümlerinde okurken okula gelirler tanıtım için.Şirketi güzelce tanıtırlar sana kafana yatarsa kendi özel sınavlarına girersin.Ki bu sınavı görmüş biri olarak söylüyorum ''efsane zordur''.Sonra mülakat usulü ile atıyorum 200 kişiden 1 kişi veya 2 kişi senede şirkete girer.Mülakatların yarısı ingilizcedir.Bu da ingilizceyi ana dilin olarak konuşmanı gerektirir.(sınavda ingilizcedir)

Şirkete girdikten sonra 1-2 sene ortama bakarsın 2 sene sonra seni istediğin bi Dünya üniversitesinde MBA eğitimi almaya yollarlar. Herşey onlara ait olmakla beraber,döndükten sonra şirkette kendini hızlı bi şekilde geliştirmen lazım yoksa yerinde sayarsın maaşınla birlikte.

Sorusu olanlar sorabilirler..

Forumumuza hoş geldiniz,sefalar getirdiniz

çok sağol teşekkür ederim

• besiktasliniz B kullanıcısına yanıt
    Mckinsey in gideri varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşirelikte

• ilk ise girdiginde 5 bin lira kazanacakmıs

• Para kazanmanın 2 garantili yolu;
    1)ÇOK ÇALIŞMAK
    2)ÇOK ZENGİN BİRİNİN G*TÜNÜN KILI OLMAK
    İkisini de dene tarafını seç
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.