Şimdi Ara

En çok para kazandıran meslekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maddi güç ile elimde bir güç olmasını istiyorum. Beni motive eden şey de bu sanırım

Bilgisi olan var mı

• Oku , çalış Allah emeginin karsiligini verir.Calismadan emek vermeden bir sey bekleme.
  • DH Yöneticisi olmak, Premium'a giden paraların yarısı Yöneticilere maaş olarak bağlanıyor

İnanmıyorsan etiketlediğim arkadaşa sor
  • Uyuşturucu Baronluğu

Kurtlar Vadisi'nde Hüsrev Ağa iyi para kaldırıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

DH Yöneticisi olmak, Premium'a giden paraların yarısı Yöneticilere maaş olarak bağlanıyor

İnanmıyorsan etiketlediğim arkadaşa sor
    arada aksamalar oluyor tabii ama bi sekilde geciniyoruz

• Cumhurbaşkanlığı, CEO'luk, krallık vs.
  • Çaycılıh

Reisin sarayına git çaycı ol yada git kıraathane aç çaycılık yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 25 Temmuz 2018; 20:10:28 >
  • Berberlik damat traşı 300 tl.
  • Bu arada okuyorum tekrar sınava girecem. Okuyarak yapılıyorsa daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrgvl -- 25 Temmuz 2018; 20:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrgvl

Bu arada okuyorum tekrar sınava girecem. Okuyarak yapılıyorsa daha iyi olur
    Coğu arkadaş tii gecmiş ben biraz daha ciddi yazacağım. Ne yazık ki okuyarak zengin olamazsın . He tabi zenginlikten kastın aylık 6-7 bin tl ise alanında uzman bir mühendis olursan 40-50 yaşında 10-15 bin tl bile alırsın. Tabi türkiye standartında iyi para olsa bile uluslararası standarta 3.5 bin dolar anca ediyor. Amerika da yeni mezun bir avukat mühendis 5-6 bin dolardan başlıyor.

Neyse zenginlik hangi meslekte dersen CEVAP : Hicbirinde ...

Bizim insanımızın yaptığı yanlış şu ekonomide ne kadar kazanılacak alanı meslek olarak ele alıyoruz avukat mühendis vb gibi.

Aslında bu baya yanlış ele almamız gereken konu ekonomik sektörler. Gıda sektörü - Sağlık sektörü - Teknoloki sektörü vb gibi.

Bu sektörler daha kücük parcalara da ayrılabilir tabi.

Neyse kısaca para kazanmak istiyorsan meslek olarak düşünme sektör olarak düşün ve her sektörde deli para döner burada senin ne kadar kazandığın önemli . Örnek olarak cöpcülük biraz ezilen bir meslek memur adamlar 3-4 bin tl civarında kazanıyorlar tahminimce ANCAK dünyada cöple ilgili calisan toplama-geri dönüşüm vb gibi Milyar dolarlık firmalar ve bunların milyarder sahipleri de var. Bu sektördeki adamların 1.000.000.000$-5.000.000.000$ serveti var ama gidip hangi alanda calisiyorsun diye sorsalar cöp dese insanlar kücümser.

Biraz karmaşık ve özensiz yazdım ama daha fazla sorun varsa cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrgvl

Bu arada okuyorum tekrar sınava girecem. Okuyarak yapılıyorsa daha iyi olur
    benim üniversite okumamaış, ingilizcesi çat pat olan arkadaşlarım 10-15 bin tl maaş alıyor şu an. ben üni okuyup 2000 tl alınca mutlu oluyorum. okumakla olmuyor.

şans + torpil.
  • Üniversitedeki fotokopi-çıktı merkezlerinin sahipleri iyi para kaldırıyor, porsche ile geliyordu en son gördüğümde sanırım lamborghini den sıkılmış
  • Serbest Meslek
  • SpellCaster kullanıcısına yanıt
    Yav reis bunu herkes biliyor da nasıl uzmanlasacagiz derinlesecegiz misal hukuk alaninda ne yapabilirim max?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

benim üniversite okumamaış, ingilizcesi çat pat olan arkadaşlarım 10-15 bin tl maaş alıyor şu an. ben üni okuyup 2000 tl alınca mutlu oluyorum. okumakla olmuyor.

şans + torpil.

Alıntıları Göster
    Nerde ne yapiyorlar yav oha?!?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Nerde ne yapiyorlar yav oha?!?!?!

Alıntıları Göster
    uyduruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Coğu arkadaş tii gecmiş ben biraz daha ciddi yazacağım. Ne yazık ki okuyarak zengin olamazsın . He tabi zenginlikten kastın aylık 6-7 bin tl ise alanında uzman bir mühendis olursan 40-50 yaşında 10-15 bin tl bile alırsın. Tabi türkiye standartında iyi para olsa bile uluslararası standarta 3.5 bin dolar anca ediyor. Amerika da yeni mezun bir avukat mühendis 5-6 bin dolardan başlıyor.

Neyse zenginlik hangi meslekte dersen CEVAP : Hicbirinde ...

Bizim insanımızın yaptığı yanlış şu ekonomide ne kadar kazanılacak alanı meslek olarak ele alıyoruz avukat mühendis vb gibi.

Aslında bu baya yanlış ele almamız gereken konu ekonomik sektörler. Gıda sektörü - Sağlık sektörü - Teknoloki sektörü vb gibi.

Bu sektörler daha kücük parcalara da ayrılabilir tabi.

Neyse kısaca para kazanmak istiyorsan meslek olarak düşünme sektör olarak düşün ve her sektörde deli para döner burada senin ne kadar kazandığın önemli . Örnek olarak cöpcülük biraz ezilen bir meslek memur adamlar 3-4 bin tl civarında kazanıyorlar tahminimce ANCAK dünyada cöple ilgili calisan toplama-geri dönüşüm vb gibi Milyar dolarlık firmalar ve bunların milyarder sahipleri de var. Bu sektördeki adamların 1.000.000.000$-5.000.000.000$ serveti var ama gidip hangi alanda calisiyorsun diye sorsalar cöp dese insanlar kücümser.

Biraz karmaşık ve özensiz yazdım ama daha fazla sorun varsa cevaplarım.

Alıntıları Göster
    Peki sektöre nasıl gireceğiz ?

Meslek edinmek o kadar da önemli değil mi sonuçta ? Ya da geçinmek için edindiğimiz meslek ?

Aklıma şu anlık bu sorular geliyor affınıza sığınarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrgvl -- 26 Temmuz 2018; 0:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

şans + torpil.

Alıntıları Göster
    Ne iş yapıyorlar hakikaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.