Şimdi Ara

En cok satan araba neden Hyundai Accent? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: misterno2

Taksiciler peki neden en cok satan Renault Symbol u almiyorlar mesela? Parcasimi pahali yoksa?

Hyundai Turkiye demi uretiliyor?

Renaultun 1.5 dci motoru hyundaiden çok daha az yakmasına ve taksiciler için yakıtın çok çok önemli olmasına rağmen Clioya fazla yönelmiyorlar..
    Temel sebebi sanırım hyundainin problemsizliği..

Evet yanlış bilmiyorsam ERA Türkiyede üretiliyordu..
  • F/p oranı çok iyi olduğu için böyle

O fiyata iyi bir arabaydı fakat arttı fiyatı blue modelinde galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 30 Nisan 2011; 22:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Türk halkı seçimini yaparken,güvenlik,tasarım,sınıf,donanım vs gibi şeyleri pek takmıyor..Bunu takan genelde bizim forum ahalisi gibi ahali üyeleri..

Türk halkı için olay şudur;

- Sedan,büyük bagaj

-Az yakan güçlü motor (benzinli ise lpg'ye uygun motor)

-Alışta ucuz fiyat,kolay bulunabilir yedek parça

-Güçlü ikinci el. (çünkü bizim millet sıfır aldığı arabayı kapıya çektiği gün kaça satarım'ı hesaplıyor)

....aynen
  • taksici arabası sonuçta
    neden çok satmasına bu kadar şaşırdınız ki
  • Cevaplar anladigim sudur

Renault Symbol satis birincisi benzini az harciyor ama problemi hyundai accent ten fazla ve parcalari yurtdisindan geliyor oysaki Hyundai Accent TR de uretiliyor ve paraclar ucuz.

Peki o zaman Hyundai Accent Renault Symbol e gore daha fazla benzin yakmasina ragmen taksiciler neden daha cok Hyundai'yi tercih ediyor? Sirf parcasi ucuz diyemi?

Burayi anlamadim ben cunku taksici benzin tuketimine bakmasi gerekmezmi ilk once? Yoksa LPG ye cevirdikleri icin yakit tuketiminin onemi 2. planami itiliyor?

Eger sebep Hyundai'nin 2. eldeki fiyatlarin Renault'ninkine gore yuksek olmasi ise nasil oluyor da Renault nun satislari Hyundai den onde olup 2. el fiyatlari goreceli olarak daha dusuk oluyor. Yoksa Renault Symbol cok peoblemli bir arabami?

cevaplarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misterno2 -- 2 Mayıs 2011; 16:55:48 >
  • Ben hususi olarak accent yada symbol tarzı araç kullanan görmedim desem yeridir.

Yani gördüm fakat 10 araçtan 8tanesi filo yada taksi. Yani ticari tarzda kullanılıyor.

Tercih sebebi ise toplu alımlarda fiyatının ciddi anlamda uygun olmasından kaynaklanıyor.

Hem az yakıyor, hem iyi kaçıyor hemde fiyatı uygun olunca ister istemez satılıyor.
  • F/P oranı yüksek,güçlü motor ve araç çok ucuz olduğu için tutuldu.Blue modellerine çok yüksek istediler eskisi kadar satmaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.