Far Cry da olabilir çünkü yanlış hatırlamıyorsam geniş alanı bu kadar güzel uygulayan ilk oyun du (Pek emin değilim ama)
Alıntıları Göster
Far Cry , Halflife 2 , Doom3
quote:
Orijinalden alıntı: JoS
Alıntıları Göster
doom3 ve hl
quote:
Orijinalden alıntı: JoS
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: JoS
Dııııııııt.... Doğru cevap....
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
quote:
ben katılmıyorum bence unreal serileri mesela tournament 2003 yapay zekasıyla çok ses getirdi yapay zekasıyla insan çok daha zeki davrandığını size rahat söyleyebiliirim
quote:
Orijinalden alıntı: thompson1989
quote:
quote:
ben katılmıyorum bence unreal serileri mesela tournament 2003 yapay zekasıyla çok ses getirdi yapay zekasıyla insan çok daha zeki davrandığını size rahat söyleyebiliirim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thompson1989
quote:
quote:
Beni şimdiye kadar en çok etkileyen oyun hiç şüphesiz Unreal 1'dir zaten... Özellikle hapisaneden çıkıp ilk olarak dış dünyayı gördüğümde afallamıştım... Ağzım beeeeeeeyle açık kalmıştı. İnanılmaz grafikler, anlatılamaz bir atmosfer... Bu oyun tamamen bir Devrim, bir Klasik ve Şaheser'dir... Oynamayan varsa çooooooook şey kaçırmış...
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
quote:
Orjinalden alıntı: thompson1989
quote:
quote:
Beni şimdiye kadar en çok etkileyen oyun hiç şüphesiz Unreal 1'dir zaten... Özellikle hapisaneden çıkıp ilk olarak dış dünyayı gördüğümde afallamıştım... Ağzım beeeeeeeyle açık kalmıştı. İnanılmaz grafikler, anlatılamaz bir atmosfer... Bu oyun tamamen bir Devrim, bir Klasik ve Şaheser'dir... Oynamayan varsa çooooooook şey kaçırmış...
Alıntıları Göster
bakın tabiki ardakaşlarımız doğru hak veriyorumm...dıııııttt doğru cevap
quote:
Orijinalden alıntı: OzGüR_CoCuK
bakın tabiki ardakaşlarımız doğru hak veriyorumm...dıııııttt doğru cevap
Alıntıları Göster
tabiki C.S
quote:
Orijinalden alıntı: shadow_vain
tabiki C.S
Alıntıları Göster
Naptınız siz ya????? Daha dün çıkmış oyunları en çok ses getiren oyunlar diye mi nitelendiriyorsunuz? Anlamadığınız belli......
-Zamanında Lotus (araba yarışlarında devrim) -Ultima Underworld (Ilk defa First Person görünümünde 360 derece istediğiniz gibi dönebiliyordunuz, Eye of The Beholder'daki gibi illa da 90 derece değil) -Baldurs Gate (AD&d kurallarının ilk defa başarılı bir şekilde bir PC oyununa aktarılması) -Eski SSI RPG'leri -Doom ve Quake (ilk çıkanları) -Civilization -Command and Conquer -Sensible Soccer -Half-Life
ve daha niceleri....
quote:
Orijinalden alıntı: Bethesta
Naptınız siz ya????? Daha dün çıkmış oyunları en çok ses getiren oyunlar diye mi nitelendiriyorsunuz? Anlamadığınız belli......
-Zamanında Lotus (araba yarışlarında devrim) -Ultima Underworld (Ilk defa First Person görünümünde 360 derece istediğiniz gibi dönebiliyordunuz, Eye of The Beholder'daki gibi illa da 90 derece değil) -Baldurs Gate (AD&d kurallarının ilk defa başarılı bir şekilde bir PC oyununa aktarılması) -Eski SSI RPG'leri -Doom ve Quake (ilk çıkanları) -Civilization -Command and Conquer -Sensible Soccer -Half-Life
ve daha niceleri....
Alıntıları Göster
MARIO
quote:
Orijinalden alıntı: Will
MARIO
Alıntıları Göster
Starcraft-Diablo
quote:
Orijinalden alıntı: Thermaltake
Starcraft-Diablo
Alıntıları Göster
sims
CCCCCCCCCCCCCCCCCSSSSSSSSSSSSSS
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin578
CCCCCCCCCCCCCCCCCSSSSSSSSSSSSSS
half life 1 2 nfs und 1 2 cs seri
quote:
Orijinalden alıntı: Tecno
half life 1 2 nfs und 1 2 cs seri
Alıntıları Göster
half life 2
quote:
Orijinalden alıntı: SaShiGun
half life 2
Alıntıları Göster
doom 3
quote:
Orijinalden alıntı: Burock645
doom 3
Alıntıları Göster
Doom 3
quote:
Orijinalden alıntı: c585itjrkrdod
Doom 3
Alıntıları Göster
valla doom3 ü çıkmadan baya bi ses getirdi çok güzel olacak süper falan diye ama söylenilen sözlere bile oyun yakışmadı