Şimdi Ara

En çok taşımacılık yapan kargo firmaları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trendyol express ve Hepsijet en kaliteli çalışanlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trendyol express sıkıntı yaşamadığım ve bana göre teslim etmek için çabalayan 1 numara li kargo( mennuyet anlamında).. kolay gelsin, sendeo ve hepsi burada 2 sırada... Diğerleri 3. Ama eskisi kadar sıkıntı çıkaran bir kargo firması oldugunu düşünmüyorum. Biraz kendilerine çekiduzen verdiler. ( tabi bütün kargo firmalarinda da istisnalar olabilir)

• Allah PTT'nin eline düşürmesin. Çinden 3günde gelen kargo PTT ile 10günde getirilmiyor. Lanet bir firma.

• Ptt ve mng Allah kimsenin işini düşürmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandıklarım içinde en geç getiren hep "sürat" kargo oldu. Ptt kargoda da bir kaç sene önce kağıda yazıyorduk kargo bilglerini garip bir yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyol exp. kendi firmasının ürününü teslim ettiği için bir tık daha iyi. ama oda aynı yönetimle başka firmaları dağıtsa ve trenyol çatısından ayrılda diğer tüm kargolar gibi kötü olur

• Hadi pttyi anliyorum ama bu mng denen illet nasıl ayakta hala aklim almiyor.

Kahrolsun MNG

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar satıcı tercihlerini yansıtıyor, alıcıların değil. Her satıcı seçenek sunsa ya hepsijet, kolay gelsin gibi çakallaşmamış firmaları ya da Yurtiçi Kargo'yu seçerim. Aras, MNG, Sürat işe alımlarda sabıka kaydı isteyip sicili temiz olmayanları işe almıyor gibi gözüküyor.

• PTT falan yavaş ama en azından kargoyu 4 günde falan getirtiyor. UPS denen bir firma var dağlara taşlara.

• Kesinlikle 1 numara kolay gelsin. Gece 10da sipariş versem amazondan ertesi gün öğlen geliyor 400km yoldan.

İstanbuldan 400km uzaktayım. Sıraya göre en hızlılar
    1 kolay gelsin
    2 hepsijet
    3 yurtiçi sendeo ups
    4 aras surat
    5 mng
    6 ptt-ty ezpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 16 Ocak 2024; 19:45:47 >
  • PTT'nin içini boşalttıkları için iş göremez duruma gelmiş, kurumun birinci önceliği posta dağıtımı iken özel bir şirkete verdiklerinden dolayı ceza almışlardı

• "Eve geldik bulamadık" yalanı konusunda da bir çalışma yapılsaydı keşke. Aras bu konuda birinci gelirdi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2024; 22:17:16 >
  • şehirler arasını ayrı değerlendirmek lazım. trendyol express ve hepsijet bir kaç ilde mevcut ama galiba e-ticaret sitelerinin çogu aras ile çalışıyor. amazonda mng ile.

• Cinliler memleketi istila etmis

• Aslında bu kargo işi birazda şubenin personelleri ile alakalı bir durum.

Benim en çok memnun olduğum firma aras kargo idi mesela. Yaşlıca bir dayı vardı kendisine bir güzergah belirlemişti muhtemelen onlarca siparişimi hiç şaşmadan sabah 10:00 - 10:30 aralığında teslim ederdi. Bölgede diğer oturan arkadaşlara sorardım onlarda aynı şekil belirli saati var o saati şaşmaz derlerdi. İnsanlarda adamın geliş saatini bilir işini ona göre ayarlarlardı. Diğer kargo firmaları sinek avlarken aras vızır vızır işlerdi.

• Lacano kullanıcısına yanıt
    Evet şube personali önemli. Bende aras kargodan ne zaman birşey alsam hem geç geliyor hemde sıkıntılı. Birkez aldığım kargoda çamurlu ayak izleri vardı. Içindekide kirılmıştı

• Ups kargo nasıl hizmet veriyor. İzmir de şubesi dahi yok. İzmir/Konak bölgesine hizmet vermezler. En son kargomu ups den aldım onu da transfer aktarmaya gidip arkadaşın aracıyla aldım. Ups kargo mu aman aman uzak durun.

• Mng ve arasla sürekli kavga etsem de yurt içi ile hiç bir sorun yaşamadım. insanlar en azından

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.