|
En çok taşımacılık yapan kargo firmaları açıklandı
-
- Kolay Gelsin (Amazon)
- Trendyol Express
- Yurtiçi Kargo
-
yurt içi kargonun benim oturduğum semt aktepe de şubesi var onun için olası bir evde bulamama durumuna karşı daha uzak şubeye gitmemek için ekseriyetle yurtiçi kargoyu tercih ediyorum. teşkilatlanması bence daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 15 Ocak 2024; 16:10:3 > -
trendyol express satıcılar vermese hiç tercih edilesi bi firma değil. saçma sapan güzergahları var. bolu ili istanbulla ankara arasında. ankaradan bi kargo gelecek olsa istanbula gidiyor ordan boluya geliyor. birde diğer firmaların 1 günde getirdiği kargoyu 3 4 günde zar zor getiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 15 Ocak 2024; 16:11:22 >
-
Aras nasıl 2. Gelmiş hayret doğrusu genelikle yurtiçi tercih edilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AGT nasıl olmaz canımız ciğerimiz.
Ptt ye şaşırdım. Uzak durulması gerek.
Yurtici kargo ağ olarak çok daha kaliteli bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yurtiçi Kargo pazar payında Aras Kargo'nun gerisine düşmüş şaşırdım.
-
Trendyol express, trendyol da yaşanan kargo sıkıntılarını bir hayli giderdi.
-
ptt kargonun emekliye ayrılması gerekiyor.
-
Bir de evde olduğunuz halde "geldik bulamadık" şeklinde en çok taşımamacılık yapan kargo şirketleri var.
Bu arada kusurlu olmayan ürünlerin iadesi için kargo ücretlerini alıcılar ödemeye başladığında bu oranlar ciddi oranda değişecek bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Ocak 2024; 17:10:16 >
-
Allah mng ye mecbur bırakmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel anlamda evet YK daha sistematik, düzgün, kurumsal çalışıyor.
-
Türkiye'de hizmet kalitesi olarak:
- Kolay Gelsin (Amazon)
- Trendyol Express
- Yurtiçi Kargo
Mecbur kalınmadıkça bunlar dışında kargo şirketi tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Aras Kargo'nun şehir içi kargomu benim itip kakmamla 5 günde teslim etmesini unutmam.
-
20 tl ürün için 40 tl kargo parası ödenir mi ? burada asıl çözümlenmesi gereken ürün değerinin kargo değerinin altında olmasında yatan çarpıklığı gidermek değil mi ?
bana ne en çok taşıma yapan kargo firmasını, bence kargoyu müşteriye en iyi hizmet ve bu hizmeti çok uyguna getiren firmayı araştırın. Sonuç mu hiçbiri
-
Hayatta bu tabloya inanmam günün 10 saati dışarıda çalışırım bir çok mahalleye girer çıkarım trendyol expresi çok nadir görürüm.
-
Kolay Gelsin, TrendyolExpres ve Hepsijet benim için en az sıkıntı yaşadığım firmalar. Kolay Gelsin ile sanırım sadece 1 kere yaşadım sorun. Ki baya baya yılda 100 kere kullanıyorumdur. MNG ve Sürat en çok sorun yaşadığım firmalar. Tabi şube önemli. Bazı yerde şube işini iyi yapar bazı yerde yapmayabilir.
-
Ptt bürokratlara, emekli vekillere arpalık kapatılması lazım. Gerçi 25 yıldır bu herifler özel şirketlerede, kamu kaynaklarını yedirmeyi göğe çıkardılar.
-
PTT şubesi çok fazla ulaşamayacakları yer yok ama teknoloji/denetim/yönetim/fikir/zihniyet/başarı,hırs, vb... hiç bir şey yok. özel şirketlerin elinde olsa lider olur.
-
Hepsijet şaşırttı
Kolay gelsin, Mng ve hepsijet harici hepsi çöp. Mng’yi DHL aldığından beri çok hızlı. Zaten kolay gelsin ve hepsijet hep hızlıydı diğerleri çöppppp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
ptt kargonun emekliye ayrılması gerekiyor. |
Ptt ye şaşırdım. Uzak durulması gerek.
Yurtici kargo ağ olarak çok daha kaliteli bence. |
Allah mng ye mecbur bırakmasın
|
Bir de evde olduğunuz halde "geldik bulamadık" şeklinde en çok taşımamacılık yapan kargo şirketleri var.
Bu arada kusurlu olmayan ürünlerin iadesi için kargo ücretlerini alıcılar ödemeye başladığında bu oranlar ciddi oranda değişecek bence. |
Kolay Gelsin, TrendyolExpres ve Hepsijet benim için en az sıkıntı yaşadığım firmalar. Kolay Gelsin ile sanırım sadece 1 kere yaşadım sorun. Ki baya baya yılda 100 kere kullanıyorumdur. MNG ve Sürat en çok sorun yaşadığım firmalar. Tabi şube önemli. Bazı yerde şube işini iyi yapar bazı yerde yapmayabilir.
|
Aras nasıl 2. Gelmiş hayret doğrusu genelikle yurtiçi tercih edilir
|
Türkiye'de hizmet kalitesi olarak: Mecbur kalınmadıkça bunlar dışında kargo şirketi tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Aras Kargo'nun şehir içi kargomu benim itip kakmamla 5 günde teslim etmesini unutmam. |
Benzer içerikler
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- video edit programı
- reddit video indir
- konumsal ses nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X