Şimdi Ara

EN ÇOK TERCİH ETTİĞİNİZ OTOBÜS FİRMASI??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN ÇOK TERCİH ETTİĞİNİZ OTOBÜS FİRMASI???

(En Son Oy Tarihi: 7.8.2020)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: g@me-over!!!

muhtemelen o araç kendisinin değildir.yüzde 50 den fazla aracın onun olmaması gibi.onun olsa bile şöför değişimi , ücret kesimi gibi çeşitli cezalar verilecektir.yeterki duyarsız kalmayın.sanmayınki öle durumlar cezasız kalıyor

ugrassan noolcakki ben metroda bi suurlu muavin görmedim bazen gece istanbul arabalarında kaliteli muavin veriyorlar zaten memleketten uzak kalıyorum metroda yaşadıgım anılar bana daha yolculuğun başında memleketi hatırlatıyor

şöför geç kalan yolcuya sesleniyor-hadi geçsene gadaşım bu kada adam seni bekliyo da
    muavinden su istersin tip tip bakar bi süre sonra self servis olur hep böyledir ama metro işte memleketin firması

• quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

quote:

muhtemelen o araç kendisinin değildir.yüzde 50 den fazla aracın onun olmaması gibi.onun olsa bile şöför değişimi , ücret kesimi gibi çeşitli cezalar verilecektir.yeterki duyarsız kalmayın.sanmayınki öle durumlar cezasız kalıyor

ugrassan noolcakki ben metroda bi suurlu muavin görmedim bazen gece istanbul arabalarında kaliteli muavin veriyorlar zaten memleketten uzak kalıyorum metroda yaşadıgım anılar bana daha yolculuğun başında memleketi hatırlatıyor

şöför geç kalan yolcuya sesleniyor-hadi geçsene gadaşım bu kada adam seni bekliyo da
    muavinden su istersin tip tip bakar bi süre sonra self servis olur hep böyledir ama metro işte memleketin firması

buram buram memleket kokarmolada uyuyorsanız dürterek uyandırırlar.bunları unutmamalıyız.ama bir gerçek varki türkiyede ona rakip yok.galip öztürk gerçekten çok zeki biri

• quote:

Orjinalden alıntı: schen7

CAN TUNCELİLER

vay hemsehırlim..

benım gorusum has turızm..cok kalıte bı fırma tek kotu yanı arapca konusan muavınler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

quote:

buram buram memleket kokarmolada uyuyorsanız dürterek uyandırırlar.bunları unutmamalıyız.ama bir gerçek varki türkiyede ona rakip yok.galip öztürk gerçekten çok zeki biri

öle da
    memleket nere bu arada

• benim ankara non stop 4 saat istanbuldan
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

Kamil koçAbim çalışıyor

muavınmı calısam sartları neler nekadar para alıyor..neye gore gıdıp gelıyor eger muavın ıse
  • Kamil Koç.
  • gecen bolu dağında kaza oluyor 4 otobüs var
    firmalar
    2x metro-aydoğan bafra-fındıkkale direk ölüm tehlikesi ben ne yapayım bari tehkile ve kaliteyi seçip metro kullanıyorum
  • Yalova seyahat
  • pamukkale nedenmı pamukkale hıc bır sırketın yapamadıgını yapan tek fırmadır pamukkale aydında bır orta gelırlı aılenın 6 yasındakı cocugu allah kımseye gostermesın lösemı hastasıdır haftada 4 kez ızmıre gıtmek zorundadır otobus bıletıne artık para bulamadıkları ıcın cocugunun tedavısını yarıda kesıp kapı kapı fırmalarda dolasıp hıc bır sırket bedavaya goturmeyı kabul etmeyıp parasız tedavı boyunca goturmeyı tek kabul eden fırma pamukkaledır ıste hersey para degıl anlayısını anlayan tek fırma oldugu ıcın pamukkale dıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırlama_ahmet

pamukkale nedenmı pamukkale hıc bır sırketın yapamadıgını yapan tek fırmadır pamukkale aydında bır orta gelırlı aılenın 6 yasındakı cocugu allah kımseye gostermesın lösemı hastasıdır haftada 4 kez ızmıre gıtmek zorundadır otobus bıletıne artık para bulamadıkları ıcın cocugunun tedavısını yarıda kesıp kapı kapı fırmalarda dolasıp hıc bır sırket bedavaya goturmeyı kabul etmeyıp parasız tedavı boyunca goturmeyı tek kabul eden fırma pamukkaledır ıste hersey para degıl anlayısını anlayan tek fırma oldugu ıcın pamukkale dıyorum

işte olay budur
  • daima ulusoy yolcusu 4 kişi bile olsa durakları haricinde hiçbir yerden yolcu almaz

ben 19 mayıs mezunuyum bi kere coğrafyacı olduğum için gündüz gideyim dedim bileti metro dan aldım adamlar gebze den samsun a tam 11 saate gittiler izmit ten sonra taa bolu ya kadar e-5 ten gittiler (otoban da neymiş!) ilgaz a vardığımızda adam hala otobüs ü doldurma sevdasındaydı arkada 4 kişilik yer var diyerek yoldakileri kapmaya uğraşıyordu e-5 teki gebze harem minibüslerinde hissettim kendimi o an
  • Ulusoy Royal Class tek geçerim. Non-stop seferler ve çok iyi muavinleri var. Biraz daha pahalı ama değer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

Ulusoy Royal Class tek geçerim. Non-stop seferler ve çok iyi muavinleri var. Biraz daha pahalı ama değer..

Biraz daha pahalı derken ?
    Uçak fiyatları ile eşdeğer neredeyse ama gerçekten hakediyor...
  • NEVŞEHİRLİLER SEYAHAT

• ulusoy...
  • Lüks Karadeniz
  • Varan..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.