İzmir - Denizli arasında üni. nedeniyle mekik dokuduğum için, Pamukkale yi tercih etmek zorundayım. Çünkü her yarım saatte bir sefer var ve servis ağı da gayet geniş. Bununn dışında uzun yolculuklarda ise öncelikli tercihim Ulusoy.
Yozgat - SES
çağlar
fiyat biraz fazla ama ulusoy yada varan benim favorim onun dışında dışında bir kez de koç fortuna rahat ile yolculuk etmiştim ...
ankete devam arkadaşlar
Şak Şakk Turizm
nilüfer hizmet güzel
köksallar
Aslında bir gerçek var ki,bunu gayette az insan biliyor türkiyede.Birçok şirket ismi sayılmış ancak Türkiyede Anadolu Seyahat adında bir şirket var.Merkezi Uşak ilinde.Neoplan Starliner marka otobüsleride türkiyede kullanmaya başlayan ilk firmadır kendisi.
İstatistiksel araştırmalarda da Türkiyenin ilk üç otobüs firmalarından biridir. Otobüslerinin %95 i özmal otobüslerdir. Muavinleri özel mülakatla seçiliyor.Düzgün türkçe konuşmayan ve hitabet kurallarını bilmeyen hiçkimse bu şirkette muavin olamaz.Ayrıca muavinlerine sürekli olarak eğitim seminerleri veren bir firmadır. Man fortuna markalı otobüslerinin bir çoğunda her koltuğun arkasında büyük lcd ekran,oyun joystick'i ve kulaklık bulunur.Bu özelliğe i-abesis diyorlar.bu sayede yolculuğunuz boyunca istediğiniz birçok filmi kendi lcd ekranınızdan izliyorsunuz.yada binlerce,her kategoride mp3 parçasını dinleyebilirsiniz.buda yetmezse oyun oynayabilirsiniz. Gecenin bir saatinde muavinden türk kahvesi isteyebilirsiniz.Direk gelir.Muavinleri sabaha kadar uyumaz..Denedim gördüm,gecenin beşinde muavine gıcık gittim biraz adam hala saygılı yaklaşıyodu bana Şöförleri özel eğitimle seçilir.her zaman prezentabl görünürler ve birşey sorduğunuz zaman her cümlesini efendim diye bitiriyorlar. Servisin almayı unutuğu yolcusunu otobüse kadar şirket sahibinin makam arabasıyla (bmw 740 il) götürüyorlar.Bizzat başıma geldi. Ayrıca ediğindiğim bilgilere göre merkez illerinde eğitime büyük destek veriyolarmış ve durumu kötü olan ailelere yardımları da varmış. Kötü yanıysa şu ki,otobüsleri 90'ı geçemiyor bu yüzden 8 saatlik yolu 9 satte gittiğiniz oluyor ama en ufak of,püf demiyorsunuz. Ayrıca yakında i-abesis özelliğine msn messenger da ekleyeceklerini okudum. Şirket sahipleriyle en ufak ilgim,alakam yoktur.ama gördüğüm hizmetten sonra merak ettim araştırdım bunları.Çok yakında galiba isimlerini çok daha sık duymaya başlicaz gibi bu adamlarım.
Evet Anadolu süper bir firma, kesinlikle tavsiye ederim.
Gittiğim iller çeşitli ve karmaşık açılarda olduğundan Kamil Koç'la gidiyorum genelde.
Nedenleri;
Puan veriyor, daha sonraki seferlerim bedavaya geliyor.
Rahat Hat seferlerinde, radyo ve müzik yayını var özel kulaklıkla, Uydu TV, Kablosuz internet, İce Tea, Eti cin gibi özel ikramlar Ve en önemlisi tek kişilik deri koltuklarda çok rahat otururken, cep telefonu açık dururken, fiyat sadece 1-2 ytl daha fazla normal firma ve seferlerden.
kernek beydagı zafer nerde??
kamil koç derim kullandıklarımın en iyisi o
metro tam psikopatlık abidesi ya bi kere kahve istedim adam az kalsın kolayla karıştıracaktı ya