Şimdi Ara

EN ÇOK TERCİH ETTİĞİNİZ OTOBÜS FİRMASI??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

EN ÇOK TERCİH ETTİĞİNİZ OTOBÜS FİRMASI???

(En Son Oy Tarihi: 7.8.2020)
Giriş

Varan yoksa Ulusoy

Ulusoy yoksa Boss

hiçbiri yoksa ev + pc.

İroniyi anlayana.
  • Amca oğlu Pamukkalede çalıştığından dolayı Pamukkale
    Avantajları var. Amcaoğlunu arıyorum biletimi ayırtıyor. İndirimli oluyor. Bileti hereket saatinden 5 dk. önce alıyorum. En iyi yeri seçiyor genelde.
    Otobüsleri genelde Mercedes O403 olması da ayrı bir artı
    Açık büfe (gerçi hepsi aynı oldu ama)
    Muavinler Allahlık değil
    Dandirik yerlerde mola vermiyor. Mola verdiği yerler genelde Ankara fiyatlarına yakın oluyor.

Daha ne isteyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Hatay Has Turizm..

+

jet turizm ve kontur ara sıra ulusoy
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

adam 5 aylık up yapmış

Hero_ Mert sana bi konuda kız diyolar Haberin olsun yani
  • işim gereği sürekli uzun yola çıkıyorum ve otobüs kullanıyorum.bu gune kadar en az 200 sefer otobüse binmişimdir bunların 190 ı metrodur.diğerleride ya yer olmadığı için yada başka sebepten diğer firmalar olmuştur.her seferindede diğerlerine bindiğim için pişman olmuş metroyu aramışımdır.her zaman metro derim.oturmuş bi düzeni hemen her saat hatta ara saatlerde bile seferleri var.istanbuldayım servis imkanı filan da ayrı bi avantaj.imkanları ve ayrıcalıklara bakılırsa varan ve ulusoy tabiki daha iyi fakat aradaki fiyat farkı.bana fuzuli geliyor 2 katı para vermek bu nedenle metroyu tercih ediyorum fiyatlara bakılarak kıyaslama yapılacak olursa en uygun fiyata en iyi hizmet ve konfor dersek metro derim.metro bu yazmı okusa bana indirim yapar heralde biletlerimde

• quote:

Orjinalden alıntı: hsk tekno

işim gereği sürekli uzun yola çıkıyorum ve otobüs kullanıyorum.bu gune kadar en az 200 sefer otobüse binmişimdir bunların 190 ı metrodur.diğerleride ya yer olmadığı için yada başka sebepten diğer firmalar olmuştur.her seferindede diğerlerine bindiğim için pişman olmuş metroyu aramışımdır.her zaman metro derim.oturmuş bi düzeni hemen her saat hatta ara saatlerde bile seferleri var.istanbuldayım servis imkanı filan da ayrı bi avantaj.imkanları ve ayrıcalıklara bakılırsa varan ve ulusoy tabiki daha iyi fakat aradaki fiyat farkı.bana fuzuli geliyor 2 katı para vermek bu nedenle metroyu tercih ediyorum fiyatlara bakılarak kıyaslama yapılacak olursa en uygun fiyata en iyi hizmet ve konfor dersek metro derim.metro bu yazmı okusa bana indirim yapar heralde biletlerimde

doğru söylemişsin senin durumunda olsam ben de ulusoy vs. kullanmam ama yılda 4 kere en fazla otobüse bindiğim için bari lüks yapalım diyoruz seyehati :)

• quote:

Orjinalden alıntı: g@me-over!!!

quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

o kadar firma varki ama en çok metro
    ne demiş atalarımız uçur beni metro esk-samsun normalde 10 saat metro ile 8 saat
    aydoğan bafra
    fındıkkale listede buda olmalı karadenizin eski firmalarından
    buzlu
    ismail ayaz

dostum inan metronun şöförleri artık 70 i geçemiyor
    bizi bi bitlis arabası solluyodu bizde 90 la gidioz işte arka tampona geldik sözde bitlis bizi geçecek ve yolcularıda bize gülüyo yani sizi geçtik gibisindenşöför yemin ederimki sinirlendi basmaya başladı ve tam ibreyi kökledi 1de devir ibresi hala çıkyodu ama geçtik onları ve yarışı biz yendik

• quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

Nevşehir Seyahat nerde

genel hatlarda seyahat eden firmalar var
  • metro ve kamil koç arasında kaldım
    nedeni:
    en çok bunlarla yaptım bir kaç kez dierleri ile yaptim kamilkoç kola-nescafe-kucuk kek-su hersey verio
  • yukarı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.