BEYLER BOLE TUHAF TUHAF SORULARLA KAFA YORYOM AMA MERAK İSHTE EN ÇOK TÜRKLER HANGİ SERVERDA TAKILYO BİDE İLK SERVER I BİLYOSANIZ SÖLERSENİZ SEWİNİRİM?
ilk server xian yada troy die bilyom valla en çok türkte venice yada alpsde var terör estiriyoz kendi çapımızda bizde ama adımız sağlam burda Fin_Fighters guildindekiler gördümü kaçıyo artık bizden ((Janissary ))
çok saol dostum bende wenice deyim biz de çok türk war da acaba dedim her serverda mı böyleyiz.. :D kolay gelsin saol
aege yi tek geçerim nereye baksam türk bilader
quote:
Orjinalden alıntı: Th1ef
ilk server xian yada troy die bilyom valla en çok türkte venice yada alpsde var terör estiriyoz kendi çapımızda bizde ama adımız sağlam burda Fin_Fighters guildindekiler gördümü kaçıyo artık bizden ((Janissary ))
alpste kaç oldunz yhaww
quote:
Orjinalden alıntı: xmanyaqx
quote:
Orjinalden alıntı: Th1ef
alpste kaç oldunz yhaww
ben tatile çıkmasam 2 oluyoduk ama bu 1-2 gün içinde düzgn bağlantı bulursam 2 oluruz zaten 5 guild olduk şimdiden aynı anda hepsini 2 lvl yapmak zor oluyo 4 sa uykuyla dolanıyom valla