Şimdi Ara

EN ÇOK TÜRK VE EN GÜÇLÜ TÜRKLER HANGİ SERVERDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BOLE TUHAF TUHAF SORULARLA KAFA YORYOM AMA MERAK İSHTE EN ÇOK TÜRKLER HANGİ SERVERDA TAKILYO BİDE İLK SERVER I BİLYOSANIZ SÖLERSENİZ SEWİNİRİM?

• ilk server xian yada troy die bilyom valla en çok türkte venice yada alpsde var terör estiriyoz kendi çapımızda bizde ama adımız sağlam burda Fin_Fighters guildindekiler gördümü kaçıyo artık bizden ((Janissary ))
  • çok saol dostum bende wenice deyim biz de çok türk war da acaba dedim her serverda mı böyleyiz.. :D kolay gelsin saol
  • aege yi tek geçerim nereye baksam türk bilader
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

ilk server xian yada troy die bilyom valla en çok türkte venice yada alpsde var terör estiriyoz kendi çapımızda bizde ama adımız sağlam burda Fin_Fighters guildindekiler gördümü kaçıyo artık bizden ((Janissary ))

alpste kaç oldunz yhaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmanyaqx

quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

ilk server xian yada troy die bilyom valla en çok türkte venice yada alpsde var terör estiriyoz kendi çapımızda bizde ama adımız sağlam burda Fin_Fighters guildindekiler gördümü kaçıyo artık bizden ((Janissary ))

alpste kaç oldunz yhaww

ben tatile çıkmasam 2 oluyoduk ama bu 1-2 gün içinde düzgn bağlantı bulursam 2 oluruz zaten 5 guild olduk şimdiden aynı anda hepsini 2 lvl yapmak zor oluyo 4 sa uykuyla dolanıyom valla

• sabrın sonu selamet hacım nabarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence alps de ve aege cok turk war otekileri bilmem ama xianda fazla yok
  • en cok xianda kose bucak turk
  • greece-venice- oasis oasiste baya bi var
  • aege tabiki
  • oasis de kıme resss desem türk cıkıyo oasisdede baya türk var .
  • candemir oasistemi oynuosun bi tanışalımnick DARK_WORM
  • oasis te KaRaRGaH en büyüklerden biriyiz
  • en cok turk olan guild aege
  • Ben genelde Türklerin takılmadığı yerlere takılıyorumSırf küfür war bir kere Alps de!!!Xian dada war ama ben onlardan uzak duruomK.O culara

• aegede cok türk war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.