Şimdi Ara

En dandik psikoloji mi Uludağ Uİ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uludağ uluslararası ilişkiler yazmayı düşünüyodum. Fakat okuldaki hocalarımızın hepsi nişantaşı gibi dandik özellerde psikoloji okuyun daha iyi diyor.
    Ben insanların derdini dinleyen biri değilim. Sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanliaskeri -- 19 Temmuz 2017; 12:44:30 >

• Dostum sen o hocalara çok bakma. kaçı hayatında psikoloğa gitmiş acaba. Ben liseden 2009'da mezun oldum şu an nerdeyse bütün lise arkadaşlarım üniversiteyi bitirdi ve en çok pişmanlık duyanlar psikoloji mezunları neredeyse. Ege psikoloji mezunu arkadaşım 6 aydır asgari ücretle çalışıyor. Bir diğer Ege psikoloji mezunu da maaşları beğenmediği için babasının evinde işsiz yatıyor. Asıl üzücü olan da Boğaziçi psikoloji mezunu arkadaşım iş bulamadığı için mecbur kalıp yüksek lisansa başladı. Ve bu insanlar Türkiye'de ilk 10 bine giren insanlar. Hatta Boğaziçi ilk 2 binden falan alıyor. Psikoloji okuyunca hayatınızın çocuklar duymasındaki psikolog Sinan bey gibi olacağını sanmayın. Psikologların iş alanı çok dar. Öyle saatlik 200 liraya danışma verebilmek için çoook çok şanslı ve çevresi çok geniş biri olmanız gerekir. Benden söylemesi. Uluslararası ilişkiler vb bölümlerde okuyup ingilizcenizi geliştirseniz şirketlerde iş bulma olanağınız daha fazla olur ve bir şirkete girince mevkinizin ve maaşınızın yükselmesi daha kolay olur.

Ayrıca Uludağ'da okumak varken Nişantaşı, Yeni Yüz Yıl gibi apartman üniversitelerinde okursanız da hayatınızın en güzel yıllarını 3 + 1 evden bozma üniversite sınıflarında geçirirsiniz. Tüm yazdıklarım kişisel görüşümdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.