Şimdi Ara

en doğru windows 7 sürümü..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun ve performasn açısından windows 7nin hangis sürümü daha iyidir?

• w7 ultimatte
  • Kaç gb raminiz var
  • ultimate için masrafa girmeye değmez, w7 home premium
  • Home Premium hepsinin ortası en iyisi.Ultimate ve enterprise de normal kullanıcının kullanmadığı gereksiz şeyler var.
  • bende home premium 64 bit kurmayı düşünüyorum ama yukardaki tabloya göre çift çekirdeği desteklemiyor :(.sistem intel core 2 due t 5850 2.16 chz.nvidie ge force 512mb ram 64 bit ekran kartı,3gb 667mhz ram vs amacım pcden max performans alabilmek.bunun için sade olmasını istedim sırf oyunlarda bir tıkda olsa ileri götürmesi açısından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_28

bende home premium 64 bit kurmayı düşünüyorum ama yukardaki tabloya göre çift çekirdeği desteklemiyor :(.sistem intel core 2 due t 5850 2.16 chz.nvidie ge force 512mb ram 64 bit ekran kartı,3gb 667mhz ram vs amacım pcden max performans alabilmek.bunun için sade olmasını istedim sırf oyunlarda bir tıkda olsa ileri götürmesi açısından :)

fiziksel işlemci diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_28

arkadaşlar oyun ve performasn açısından windows 7nin hangis sürümü daha iyidir?

Home Premium bence çünkü Ultimate de bir oyuncuya göre cok gereksiz dosyalar ve özellikler var bunlar pc yi ağırlaştırır ve yer kaplay Home Premium en iysi zaten mağaza pc elrde çoğunlukla Home Premium satılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 28 Şubat 2012; 14:45:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.