Şimdi Ara

En dogru yikama tekniği ve ürünü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

En doğrusunu bilmem ama en pratik ve ucuz yöntem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun mikrofiber eldiven mikrofiber kuruluma havlusu mikrofiber cam bezi 2 kova ve sonax ph notr sampuan satin aldim. 1 kovada sampuan bir kovada su yaptim. Once arabayi tazyikli suyla islattim. Sonra mikrofiber eldivenle daireler cizmeyerek once kopukledim. Hava sicak oldugundan tabi bayagi ugrastim kopukledigim yerler hemen kurudu. Yukaridan asagi dogru yikadim. Sonra tazyikle su vurdum. Biraz bekledim. Yine dairelerek cizmeyerek mikrofiber havluyla kuruladim. Jantlarda da sampuanla birlikte firca kullandim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 5 Mart 2021; 23:58:48 >
  • Önce suyla durulama
    Sonra @zotaracing in dediği teknikle yıkama,

Yani çift kova (birinde ph nötrlü şampuanlı su karışımı, öbüründe ise kirleri akıtmak için normal kova su)
    Ve yıkama eldiveni süngerli

Elimizi şampuanlı kovaya daldırıp heryerini köpürtüyoruz sonra ise elimizdeki kaba kiri normal su olan kovaya akıtıp bu şekilde işlemi tamamladıktan sonra kurulamaya geçiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce yıkama tazyikli suyla
    Sonra kova içine ph nötr newmix şampuan
    Bolca köpürt süngerle güzelce
    Sonra tazyikli su tekrar
    Güzelce kurula kapı içlerini ilaçlama pompasına köpük yapıp detay fırçası ile temizleyebilirsin.
    Benim yöntem bu fakir işi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.