Şimdi Ara

En düşük 50 Bin TL En yüksek 65 Bin TL Araç... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 60.000,00

Bu Arabaya Karar Verdim Bu Arabadan Daha iyi Bİ Araba Gerek Yakıt Gerek Performans olarak Başka 0 Araç Biliyorsanız Lütfen Bilgilendirin. (Superb Hiç Görmedim Yollarda Nedense Karşıma Hiç Çıkmadı)
    ondan tedirginim.

Bide Bravo Demişsiniz H/b Araç Düşünmüyorum.
  • 1.4 TSI 122 HP motor performans olarak gayet iyi bir motordur. Yedi ay kullandım. Passat'ı da, Superb'i de rahat kaldırdığını biliyorum. Yalnız yakıt tüketimi için aynı şeyi söyleyemem. Dikkatsiz kullandığınızda yakıt tüketimi sizi üzebilir.
  • passat, superb, insignia bu araçların turbo benzinlilerine bakmanızı öneririm gerçi insignia 1.6 ama rampada istediğin gücü verir egzoz dan da 1 lira 1 lira atar o da ayrı bir konu.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

Yeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 60.000,00

Bu Arabaya Karar Verdim Bu Arabadan Daha iyi Bİ Araba Gerek Yakıt Gerek Performans olarak Başka 0 Araç Biliyorsanız Lütfen Bilgilendirin. (Superb Hiç Görmedim Yollarda Nedense Karşıma Hiç Çıkmadı)
    ondan tedirginim.

Bide Bravo Demişsiniz H/b Araç Düşünmüyorum.

bence kesinlikle parasını hak eden bir araç değil, tavsiye etmem...onun yerine 1.6 tdi passat daha mantıklı olurdu...
  • valla farklı olmak istiyorsanız superb derim, gidin bir inceleyin bence kafanız rahat olsun test sürüşü yapın. marka tutkunuz yoksa superb size daha çok keyif verecektir, hele arka diz mesafesi 2 türlü açılabilen ödüllü bagajı sizi şaşırtır.
    zaten tüm parçalar içi filan hep vw audi malzemeleri

60 bine çok rahat 1.4 tsi in full paketini alırsınız
  • madem o kadar paran var ve az yaksın diyorsun o zaman reanult latutide öneririm sana. Hem dizel, sedan, geniş, yeni ve donanımı süper olan privilaj TP fiyatı 58 bin civarı galiba... Tabi renoya karşı antipatin yoksa...
  • Superb tavsiye ederim sanırım en üst donanımlısı alınabilir bütçenizle.Aynı donanımlı passat en az 13-14 bin tl daha pahalıdır.Ve verilen o farka yazık.Tasarımıyla,genişliğiyle Superb Passattan üstün.Diğer konularda zaten aynılar.İkiside aynı alt yapıyı kullanıyor.Passatın tek farkı amblemi.13-14 bin tl lik farkı ambleme vermeye değmez yazık günah fazladan verilen paralara.
  • Elli binlerde alınacak 2 araç var bence.. Biri Latitude diğeri de Superb.. Bu seviyede bir araç alıyorsanız bir diğer önemli nokta mutlaka bu araç dizel olmalı..

Superb'in 1.6 TDI modeli ile Latitude'un 1.5 DCI modelini inceleyin.. Donanım vs karşılaştırın, araçları kullanın içinize sineni alın..

Skoda sitesinde donanımlar görünmüyor ben aşağıya ekliyorum donanım listesini.. Renault'nun zaten sitesinde var ona da oradan bakın..

En düşük 50 Bin TL En yüksek 65 Bin TL Araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 22 Nisan 2011; 13:12:18 >
  • Konu başlığını okuyunca tam VW grubu 1.4 TSI motoru tarif etmiş arkadaş dedim.
  • 1.4 isteyip 50 bin üstüde bütçem war dersen sadece 1.4 tsi motor geliyor akla. . .

bende sana skoda yeti tawsiye edeyim.hatta al 1.2 tsi dsg şanzuman 50 bin tl. . .
  • Latitude Yi ilk kez sizin tavsiyeniz üzerine farkettim

hem dizel hemde içi dışı baya bi şık araba hemde donanımı gayet güzelmiş navigasyonla beraber 61.300 tutuyo

superb artık düşünmüyorum

1.4 passat 122 conforline benzinli 60.bin tl

Torq 200---1500---4000
    Maximum Hız 205 km
    0-100 10.3 Sn.

1.5 latitude privilege dizel navigasyon + fark freni ile beraber 61 bin tl

Silindir hacmi 1461
    Tork 240----2000---4000
    Maxium hız 182 km
    0-100 12.5 sn

fiyat olrak birbirleriyle aynılar diğer yönlerini bilemiyorum sanırım performans olarak açık ara passat önde yakıt ve donanım olarakda lati öne çıkıyor garip bi karşılaştırma ama baya bi düşünmem gerekiyor.
  • quote:

Latitude Yi ilk kez sizin tavsiyeniz üzerine farkettim

hem dizel hemde içi dışı baya bi şık araba hemde donanımı gayet güzelmiş navigasyonla beraber 61.300 tutuyo

Torq 200---1500---4000
    Maximum Hız 205 km
    0-100 10.3 Sn.

Silindir hacmi 1461
    Tork 240----2000---4000
    Maxium hız 182 km
    0-100 12.5 sn

fiyat olrak birbirleriyle aynılar diğer yönlerini bilemiyorum sanırım performans olarak açık ara passat önde yakıt ve donanım olarakda lati öne çıkıyor garip bi karşılaştırma ama baya bi düşünmem gerekiyor.

bence latitude nin performansı yeterlidir ayrıca daha az yakar buda size avantaj saglar ayrıca daha donanımlı bir aracınız olur

• öncelikle superb o olmazsa latitude da iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

1.4 araba ile mi sollama mı yapılır yahu

yapan yapıyor hocam şahinler olsun 131 ler olsun sollanabilir yani
  • quote:

Latitude Yi ilk kez sizin tavsiyeniz üzerine farkettim

Torq 200---1500---4000
    Maximum Hız 205 km
    0-100 10.3 Sn.

Silindir hacmi 1461
    Tork 240----2000---4000
    Maxium hız 182 km
    0-100 12.5 sn

latitude test sürüşü yaptım. gitmiyor. zaten 0-100 den belli 12,5 saniye

passat hertürlü alınır bu karşılaştırmada passat ta star stop var az da yakar muadillerine göre

• bu devirde dizel olsun latitude olsun...
  • vw diğer muadillerine göre %15-20 daha pahalı ama parasının hakkını veriyor tam anlamıyla
  • Valla Nekdar Çok Araştırırsak Okdar Çok Karışıyo Bu araba Konusu Sonuçta Alıp SAtma Gibi Bi durumda Yok.

Lat,tudenin Bi anlık İç Donanım ve Dizaynına Kabıldım ama sanırım oda olmıcak.

Latitude nin yerine S40 D2 DRIVe R-Design Bunu Buldum

fiyat 63 bin tl sınırları baya bi zorladık üzerine 8 bin tl kredi çekilcek artık.

Donanımımdan Anlayamadım Sitesini Baya Bi gezdim Ama Tüm Moedller İçin Standrat mı Çıkartamadım Eğer Öyleyse Volvo İyi Bi Tercih Sanırım.

Bu Araç İlgili de Performans Kaygısı olursa dizel araba almak ne derece mantıklı olucak bilmiyorum
  • 1.4 Turbo atmosferikler ile 1.6 Turbo atmosferiklerin pek farkı yok Yakıt konusunda..

Sağlam Yol Tutuşu,İyi bir performans = Yeni Focus 1.6 180 PS Titanium : 50.000 TL .. Otomatik park vb. gibi bir çok donanım mevcut ve beklentilerinizi karşılıycaktır.. ek Olarak Mondeo 1.6 160 ps Ecoboost a bakabilrisiniz.. Beklentileriniz önemli tabi,Mondeo ve Superb daha büyük araçlar,Örneğin ben olsam Mondeo almam okadar büyük bir araca ihtiyacım yok çünki.. Focus Ecoboost yeterli olucaktır
  • yeni focusun fiyatları nerde kendi sitesinde yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.