Şimdi Ara

En düşük 50 Bin TL En yüksek 65 Bin TL Araç... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

passat benzinlimi mantıklı olur >>>> volvo dizel mi acaba başka bi altarnatif düşünmüyorum.

pasat 1.4 confortline volvo s40 r desing d2 2 side 63 bin tl
  • aylık 100 kmi 1000 km mi? :D 1000 de olsa passatın bluemotion motoru oldukca iyi yakıt tukletim değerlerine sahip. pssatı tek gecerim o fiyata.
  • Kesinlikle SuperB Elegance donanımıyla da mükemmel olur. Passata zaten aylarca sıra veriyorlar.
  • Volvo D2 R/desing 115 Dizel.
  • motoru passattan ve volvodan iyimi bu super b nin de 60 bin gibi bi rakamı ona vereyim anlamadım.
  • Ne Yeni Focus'u ya,arabada kronik sorun çıkarsa ne yapacaksınız?Denek olmayan isteyen varsa buyursun.Volvo'nun Passat ve SuperB'ye göre tek artısı daha ekonomik olmasıdır.Yoksa konfor,kalite vs. geride kalır.S40'ın arkası dardır,Passat'ın daha geniştir,SuperB'nin daha da geniştir.
  • skoda superb motoru ile passat motoru aynı zaten, sen bence git bir superb gör incele ne demek istediğimizi anlaycaksın.
  • volvo tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

.Volvo'nun Passat ve SuperB'ye göre tek artısı daha ekonomik olmasıdır.Yoksa konfor,kalite vs. geride kalır.

bukadarda olmaz arkadas yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

.Volvo'nun Passat ve SuperB'ye göre tek artısı daha ekonomik olmasıdır.Yoksa konfor,kalite vs. geride kalır.

Volvo s40,boyut olarak c segment olmasına rağmen gerçekten kaliteli ve premium bir araç olduğu için birçok yerde d segment olarak gösterilmiştir.

süspansiyon ve yol konforu 2009 ve üzeri modellerde passat ı hiç de aratmaz.kullanmadığınız için bu tip yorumlar normaldir.

özellikle uzun yol konforu çok iyi bir araç.ne rüzgar sesi ne lastik sesi var. hızı da hissettirmeyen bir yapısı var.

• birisi c sınıfı bir araba diğeri ise d sınıfı onun için eş değer araba seçin öncelikle derim ama vw passat tabiki volvo s40 dan iyi arabadır ama yakıtı size üzer sebep ise benzinli olması ortağımda var 1.4 tsı comfortline dsg şansıman yakıttan dolayı hep dert yanıyor ama konfor ve yol tutuş olarak hiç eksiği yok
    size ilave olarak altarnatif araç sunabilirim
    1) yeni jetta 1.6 tdı dsg
    2)skoda octavia elegance
    yakıt sorun olmaz ise
    opel insigna 1.6 180 beygir
  • başlık değişince yukardaki mesajlar çok anlamsız kalıyor, bence başlık eskisi gibi olmalı 55-60 bin araba önerisi yani.

volvo mu passat mı sorsaydın volvo derdim, o kadar param olsa bende volvo alırdım (şu anda ford focus hb alıyorum), 5-6 yıl sonra volvo ne çıkarırsa onu almak isterim. tabi artık o da çinli markası oldu ya kalite düşer mi ne olur bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

1.4 motorlu olacak dediğinize göre Passat tercih edilebilir. Fakat bu fiyata göre, zayıf olan donanımında en azından ön sis farı olmasını isterdim.

İmaj bakımından sınıfının lideri Passat tercihim olurdu. Fiyat konusunda yorum yapmayacağım.

sadece trendline donanımda yok sis farı diğer bütün modellerinde fazlasıyla istediğin herşey var ama illa sis farı senin için önemliyse sen al trendline passat SÖZ BEN SANA SİS FARINI KENDİM TAKICAM
  • super b alırsanızda sadece elegance pakatini alın yoksa diğer paketlerde ESP yok o arabada ESP olmadan nasıl sürülür düşünmek bile istemiyorum
  • Bir volvo s60 sahibi olarak passat mı volvo s40 mı derseniz kesinlikle passat derim. Tamam volvo kaliteli, güvenli bir marka ama o kadar da değil.
    Ha passat mı, s60 mı deseniz o zaman da kesinlikle s60 o kadar da değil derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscar_41

Bir volvo s60 sahibi olarak passat mı volvo s40 mı derseniz kesinlikle passat derim. Tamam volvo kaliteli, güvenli bir marka ama o kadar da değil.
    Ha passat mı, s60 mı deseniz o zaman da kesinlikle s60 o kadar da değil derdim.

volvo bence süper araçlar yapıyor konfor olsun güvenlik olsun hep en üst düzeyde araba yapıyor ama bence biraz türkiyeye yatırım yapması gerekli şöyle volvo yetkili servislerine bir bakın kaç tane var bunlar bence önemli şeyler daha önce bir s60 formunda bir örnek verdim katılanda oldu katılmayanda mesala ben çorluda oturuyorum beğendim s60 aldım bu arbanın bakımı yada herhangi bir sorunu için her seferinde 150 200 km yol yapıp servismi arıycam bir parçayı haftalarca bekliycemmi bence araç seçilirken bunlar hep düşünülmeli O ARABA ARTIK SİZİN BİR PARÇANIZ OLCAK İSE EĞER

• Herkezin Öneri Ve Görüşleri İçin Teşekkürler Bu Araştırdığım Araçlar Beni Baya Yordu,Fakat Doğru Tercihi Verdiğimi Düşünüyorum

Sonuçta İnsanın İçine Sinecek Bi Araba En iyi Arabaya Bile Bedel Kanımca,

Peugeot 508 Active - 1.6 THP 156 bg Karar Kıldım Hepinize Tekrar Teşekkürler.

Fiyat 56.300 Bi Araştırmam Gereken Donanımları İçindemi Değilmi Onu Çıkartamadım Eğer İçindeyse Bütün Standart Donanlıysa bu Fiyata Hiç Düşünmeden Alacağım Sanırım Hepinize Tekrar Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

Herkezin Öneri Ve Görüşleri İçin Teşekkürler Bu Araştırdığım Araçlar Beni Baya Yordu,Fakat Doğru Tercihi Verdiğimi Düşünüyorum

Sonuçta İnsanın İçine Sinecek Bi Araba En iyi Arabaya Bile Bedel Kanımca,

Peugeot 508 Active - 1.6 THP 156 bg Karar Kıldım Hepinize Tekrar Teşekkürler.

Fiyat 56.300 Bi Araştırmam Gereken Donanımları İçindemi Değilmi Onu Çıkartamadım Eğer İçindeyse Bütün Standart Donanlıysa bu Fiyata Hiç Düşünmeden Alacağım Sanırım Hepinize Tekrar Teşekkürler.

yanlış tercih bence ben olsam reno latidude alırdım 508den daha iyi bir araba hem kıyas yaptığın araçla aldığın araç farklı bu nasıl iş onuda anlamadım

• latitudenin performansı kötüymüş yoksa donanım filan hepsi iyi

bu arada liste fiyatı 56 yazıyo ama baktımda ful donanım olarak 62 bin tlye denk geliyo passat konusundada fiyatı gereksiz pahalı diyen bir çok kişi var onun için kafam bulandı inandırdılar yani volvo da çok tartışılıyo aktımda foruma kimisi c diyo kimisi d diyo kimisi performanslı diyo kimisi değil diyo kafam karışıyo herhalde çok kötü bi seçim yapmamamışımdır diye düşünüyom 100 km 6 lt yakıt tüketimi varmış.

ayrıca 0-100 km hızlanma 8.6 diyo biraz inanmadım ama motor özellikerlinde öyle yazıyor

maksimim hız 222 tork 240/4000 silindir hacmi 1598

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joly_joker -- 24 Nisan 2011; 23:42:18 >
  • Performansı güzel ama 6 lt. o araç yakmaz daha doğrusu insan yaktıramaz dayanamazsın biraz bassan 8,5 lt. altına zor düşer ama uzun yolda o değerler tutar. Hayırlı olsun demek düşer ama passat 1.4 tsi dsg de güzel araçtır keşke bir değerlendirseydin comfortline gayet yeterli bir donanım.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.