Şimdi Ara

En düşük 50 Bin TL En yüksek 65 Bin TL Araç...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paramın Hakkını Verebilecek Araba Arıyorum....

Bir Araçtan İstenilenler:

1) Yakıt Olarak Acımasız Olmamalı
    2)Performansı Antalya İçin Yeterli Olmalı
    3)Kalkışlarda Sollamalarda Ve Yokuş Çıkışlarında Gayet İyi olmalı (Bu Seneklerin Hepsi Sık Sık Olmakta)
    4)Satılmamak Üzere alacağım Bi araba Olması Gerekiyor
    5) Yazları Uzun Yol Olarak Mersin,Elmalı,Finike,Alanya,Kemer,Kaş Gidilmektedir.
    6) Konforu Vereceğim 55 bin tl yi kuruşu kuruşuna hak eden bi araba olması gerekiyor, bidaha araba değiştirmeyi düşünmüyoruz.

Fabrika Verileri İle Bi yere varılamıyor Yakıt Olsun Performans olsun Siz Ve sizin Yakınlarınızın Tecrübeleri Çok Önemli Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joly_joker -- 25 Nisan 2011; 12:32:38 >

• skoda superb 1.4 tsi kesinlikle sizi üzmez hatta şaşırtır, her binen bu araba 2000 motor mu diye sorar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shener -- 21 Nisan 2011; 16:27:55 >
  • 1.4 olmasının sebebi nedir acaba??
  • Passat yada Superb 1.4 TSI amacınıza yönelik araçlar. Passat 1.4 TSI, bluemotion olması sebebi ile biraz daha ekonomik olacaktır fakat aynı paraya superb daha donanımlı ve biraz daha geniş bir araç. Tercih size kalmış. Yeni kasa olması sebebiyle ben Passatı tercih ederim şahsen.
  • 1.4 motorlu olacak dediğinize göre Passat tercih edilebilir. Fakat bu fiyata göre, zayıf olan donanımında en azından ön sis farı olmasını isterdim.

İmaj bakımından sınıfının lideri Passat tercihim olurdu. Fiyat konusunda yorum yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 21 Nisan 2011; 17:35:21 >
  • http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=2

superb 1.4 TSI ambition 53 bin tl
    elegance 59 bin tl

bu 2 donanım arasında ki farklar önemli mi acaba birde yakıt tüketimi nasıl bu araçların dışı biraz klasik kaçsana iç tasarımı modern gözüktü araçın.
  • 1.4 araba ile mi sollama mı yapılır yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo26

1.4 olmasının sebebi nedir acaba??

1.6 lara nazaran daha az yakıt tüketimi olur diye düşünüyorum.

ayrıca sanırım 1.6 lar fazla gelir son yaptığımız sürat zaten 160 fazla yapmıyoruz.
  • Şuna sen ben vw grubundan istiyorum ama elim varmıyor yazmaya desene....
  • quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=2

superb 1.4 TSI ambition 53 bin tl
    elegance 59 bin tl

bu 2 donanım arasında ki farklar önemli mi acaba birde yakıt tüketimi nasıl bu araçların dışı biraz klasik kaçsana iç tasarımı modern gözüktü araçın.

ambition 52 bin tl..
  • metalik renk + 1000 tl sanırım içinde değil fiyatın.

golf düşünmüyorum vazgeçtim daha doğrusu hb düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joly_joker -- 21 Nisan 2011; 18:22:51 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-rx-acil-satilik-rx-8-2008-cok-temiz-37467734/detay/
    Bunun dışında Astra,Golf,Alfa MiTo veya Giulietta,A3(biraz aşar bütçeyi) bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 21 Nisan 2011; 18:16:50 >
  • Yeni Passat trend beni pişman edermi etmezmi onuda bilmiyorum
    şuan elimde 55 nakit var zaten 5-6 bin daha zorlasam confortline alsam iyi olurmu sizce ?

süperb kullanıcıları varsa onlarında yorumunu alabilirim eski kasa passat 2.0 dizel amcamda var onunla ilgili her araçta olmaz ama araba durduk yere uzun yolda motor yanmış şansızlık sanırım.

yeni passat veya suber b fazla kurcalamadan 2 sinden birini alsam pişman olurmuyum ?

superb ambiation passat trend veya confort...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

Paramın Hakkını Verebilecek Araba Arıyorum....

Bir Araçtan İstenilenler:

1) Yakıt Olarak Acımasız Olmamalı
    2)Performansı Antalya İçin Yeterli Olmalı
    3)Kalkışlarda Sollamalarda Ve Yokuş Çıkışlarında Gayet İyi olmalı (Bu Seneklerin Hepsi Sık Sık Olmakta)
    4)Satılmamak Üzere alacağım Bi araba Olması Gerekiyor
    5) Yazları Uzun Yol Olarak Mersin,Elmalı,Finike,Alanya,Kemer,Kaş Gidilmektedir.
    6) Konforu Vereceğim 55 bin tl yi kuruşu kuruşuna hak eden bi araba olması gerekiyor, bidaha araba değiştirmeyi düşünmüyoruz.

Fabrika Verileri İle Bi yere varılamıyor Yakıt Olsun Performans olsun Siz Ve sizin Yakınlarınızın Tecrübeleri Çok Önemli Şimdiden Teşekkürler.

senin aradığın araç passat dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-rx-acil-satilik-rx-8-2008-cok-temiz-37467734/detay/
    Bunun dışında Astra,Golf,Alfa MiTo veya Giulietta,A3(biraz aşar bütçeyi) bakabilirsin

Dalga mı geçiyorsun Rx 8 ilanıyla?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-rx-acil-satilik-rx-8-2008-cok-temiz-37467734/detay/

• superb yi hiç bilmiyorsan git bir incele alıp dönersin zaten yeni passattan üstün bir araç bana göre.
    dayıma yıl sonu 1.4 tsi 125hp sinden aldık 1.4 ile sollama mı yapılır diyen arkadaş önce bir aracı kullansın sonra konuşsun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shener -- 21 Nisan 2011; 20:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

superb yi hiç bilmiyorsan git bir incele alıp dönersin zaten yeni passattan üstün bir araç bana göre.
    dayıma yıl sonu 1.4 tsi 125hp sinden aldık 1.4 ile sollama mı yapılır diyen arkadaş önce bir aracı kullansın sonra konuşsun lütfen.

kullandım 1.4 tsi passat idi ama, oldukça vasat bir performansı vardı... belki superbe çip takmışlardır
  • skoda wv bi yana arkadaşlar aynı bu öelliklerde belki o performanslara erişemesede çok güzel bi araç tavsiyem olacak...Yeni Fiat Bravo...çok uygun fiyatı ve motor seçenekleri çok güzel...1.4 16v 120 t-jet ve 150 beygirlik seçeneği olan bu araç oldukça motorun hakkını veriyor...5K SPORT 1.4 TURBO T-JET 150 HP tam size göre bir araç..fiyatı ise çok uygun.Nisan ayı tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı ise 44.500 TL...Bu fiyat kampanyasız fiyatıdır.diğeri ise 5K DYNAMIC PLUS 1.4 TURBO T-JET 120 HP fiyatı ise 38.370 TL.diğer seçenek 5K SPORTS STYLE 1.4 T-JET 120 HP 40.390 TL.1.4 araçların üzerinde bir araçtır kendim kullandım ve tavsiye ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

1.4 araba ile mi sollama mı yapılır yahu

artık mümkündür bu olay
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.