Bildirim
EN EKONOMİK ARABA HANGİSİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ohoooo
Bu topicler de baydı beni valla. -
benim cevabım
FIAT Albea 2006 multijet
Şehir içi 6,3lt/100km
şehir dışı 4lt/100 km -
en iyi nos markası topiği acalım abi ayıp ettin
quote:
Orjinalden alıntı: bekir__
Ohoooo
Bu topicler de baydı beni valla.
-
quote:
Ohoooo
işte böle anket yapıyorlar. ne yapsın çocuklar ... sonunda iş arabada günde kaç sigara içtiniz tarzı soralara dönecek -
araba alırken artık herkezin dikkat ettigi sey ekonomi gidin bikac bayiye gidin en cok ne satıyounuz dıyın bakalım sızın zıpır arabaları artık kımse tercıh etmıyo...
biz o yollardan coktan gectık sızın yaslardayken
quote:
Orjinalden alıntı: elRunks
quote:
Ohoooo
işte böle anket yapıyorlar. ne yapsın çocuklar ... sonunda iş arabada günde kaç sigara içtiniz tarzı soralara dönecek
-
en ekonomik araba sahibi olmadığınız akaryakıtı ,vergisi ve bakımı çalıştığınız şirket tarafından karşılanan arabadır -
quote:
Orjinalden alıntı: elRunks
quote:
Ohoooo
işte böle anket yapıyorlar. ne yapsın çocuklar ... sonunda iş arabada günde kaç sigara içtiniz tarzı soralara dönecek
walla geçenlerde bir eğitimsever kardeşimiz beni intihar noktasına getirmişti konu dışında...
açtığı poll lerden birkaç örnek(Ama bakın bu topicleri aynı saatte açıyor)
-en iyi dershane?- bunu hoş karşıladım
-en iyi lise- hadi dedim bunada laf yok
-ama gel görki en iyi üniversite diye başlık açınca dedim senin işin gücün yokmu kardeşim
-
Yeteri kadar tartışılan bir konu arama motorunu kullanınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X