Şimdi Ara

En ekonomik lazer yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bi yazıcıya ihtiyacım var.

Genel oalrak sadece siyah-beyaz baskı için lazım,,renkli baskıya pek ihtiyacım yok,,fotoğraf vb olmasınada gerek yok.

En uucuz tonerle en çok baskı alabileceğim makina hangisi acaba. Fotokopi tarayıcı gibi özellikleride olsa makinanın iyi olur,,fakat olmasada çokta mühim değil.

toner fiyatlarına baktımda 40 milyona 5000 sayfa yazan tonerler gördüm bunları kullanabilmek için hangi makina gerekir :/

• senin için 2 makina öneriorum 1 samsung ml 1610 tam dolu toner 2000 sayfa baskı werio yada suan kampanyada canon 2900 modeli 2500 sayfa tam dolu toner fakat dolum yapacaksan samsung al derim en kolay dolum olan cihazz
    yada cok fonksiyonlu istersen samsung 4200 tam dolu 3000 sayfaa yazıcı tarayıcı fotokopii
    yada xerox 3119
    yada canon 4010
    en son care hp m1120
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthry

senin için 2 makina öneriorum 1 samsung ml 1610 tam dolu toner 2000 sayfa baskı werio yada suan kampanyada canon 2900 modeli 2500 sayfa tam dolu toner fakat dolum yapacaksan samsung al derim en kolay dolum olan cihazz
    yada cok fonksiyonlu istersen samsung 4200 tam dolu 3000 sayfaa yazıcı tarayıcı fotokopii
    yada xerox 3119
    yada canon 4010
    en son care hp m1120
    Selam
    Eğer ekonomik bir yazı arıyorsan dolumu rahat olabilen ve yüksek kapasiteli bir yazı alman lazım..
    Sonuçta orjinal kullanmak zorunda kalırsan çok fazla avantajı olmaz..
    Onun içinde dolumu rahat olanlar Hp, Samsung, Xerox bunlardan tercih edebilrsin...
    Hp 1020 oabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: KoWeNoN

Selam
    Eğer ekonomik bir yazı arıyorsan dolumu rahat olabilen ve yüksek kapasiteli bir yazı alman lazım..
    Sonuçta orjinal kullanmak zorunda kalırsan çok fazla avantajı olmaz..
    Onun içinde dolumu rahat olanlar Hp, Samsung, Xerox bunlardan tercih edebilrsin...
    Hp 1020 oabilir

Alıntıları Göster
    SAMSUNG ML-1610 süper bi şey EKONOMİK VE KALİTELİ 1 NUMARA

• quote:

Orijinalden alıntı: nickgörüntülenemiyor

Alıntıları Göster
    hp 1020 üretimden kalkalı 1 sene oluo ve piyasa 1 tane bile bulmazssın ama dediğim gibi samsıung 1610 yada canon 2900 al bence bu iklisi senin için ömürlük yaniii

• quote:

Orijinalden alıntı: nickgörüntülenemiyor

Alıntıları Göster
    Canon 2900 aldım yazılımdan gri skalayı istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz bu da süper bir toner tasarrufu sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Canon 2900 aldım yazılımdan gri skalayı istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz bu da süper bir toner tasarrufu sağlıyor.

Alıntıları Göster
    yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

Çok fonksiyonlu lazer alcaktım malum fiyatı ve özellikleri iyi olduğundan samsung 4200 almaya karar verdim.Kullanıclarınında övmesi kötüleyen kimsenin olmamasından dolayı bunu almak için gittim.

İstanbuldada en ucuz ve güvenilir yer olan Exaya gittim dün.Direk bu makineyi alcam dedim.Fakat satış sorumlusu ısrarla Canon mf 4100 önerdi.Özellik oalrak tamamen aynılar. + oalrak canon çok daha dayanıklıdır dedi.Fiyat oalrakta daha ucuzdu.Kataloğunu gösterdi makine 410 mlyondan 200 milyona düşmüş.Böyle bi indirime girdi kaçırılmıyıcak bi fırsat bence dedi.Bende bu makineyi aldım..

Dnedim eve gelincede gayet şık çıktı kaliteside tarayıcı kaliteside mükemml.Ama merakım Kaç sayfa çıktı alabileceğim.Umarım verimlidir:S

Teşekkürler herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: eriks

Çok fonksiyonlu lazer alcaktım malum fiyatı ve özellikleri iyi olduğundan samsung 4200 almaya karar verdim.Kullanıclarınında övmesi kötüleyen kimsenin olmamasından dolayı bunu almak için gittim.

İstanbuldada en ucuz ve güvenilir yer olan Exaya gittim dün.Direk bu makineyi alcam dedim.Fakat satış sorumlusu ısrarla Canon mf 4100 önerdi.Özellik oalrak tamamen aynılar. + oalrak canon çok daha dayanıklıdır dedi.Fiyat oalrakta daha ucuzdu.Kataloğunu gösterdi makine 410 mlyondan 200 milyona düşmüş.Böyle bi indirime girdi kaçırılmıyıcak bi fırsat bence dedi.Bende bu makineyi aldım..

Dnedim eve gelincede gayet şık çıktı kaliteside tarayıcı kaliteside mükemml.Ama merakım Kaç sayfa çıktı alabileceğim.Umarım verimlidir:S

Teşekkürler herkese.

Alıntıları Göster
    Samsung scx 4200 bende var bana toneri çabuk bitiyor gibi geldi sadece evde kullanıyoruz, çok fazla kullanmamamıza rağmen yarısı gitmiş gibi görünüyor yazılımdan, bakalım ne zaman bitecek, bence de canon almakla daha iyi yapmışşsın. bende yazıcıyı canon 2900 olarak aldım (işyerinde sadece yazıcı olarak kullanılacak)

• quote:

Orijinalden alıntı: eriks

Teşekkürler herkese.

Alıntıları Göster
    Dostum, exa da mf4100 diye bir yazıcı yok. canon mf4010 var. onunda fiyatı 246 ytl:) Yanlış yere heyecanlandırmayın bizleri lütfen:)

• quote:

Orijinalden alıntı: CUMHUR45

Dostum, exa da mf4100 diye bir yazıcı yok. canon mf4010 var. onunda fiyatı 246 ytl:) Yanlış yere heyecanlandırmayın bizleri lütfen:)

Alıntıları Göster
    BROTHER HL-2040

yada OKI b2200

olabilir

geri kalan uyduruk yazıcıları şahsen onermıyorum.

helekı, pıyasadakı en yavaş, en kotu baskı kalıtesine sahıp canon 1610 u asla onermıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

BROTHER HL-2040

yada OKI b2200

olabilir

geri kalan uyduruk yazıcıları şahsen onermıyorum.

helekı, pıyasadakı en yavaş, en kotu baskı kalıtesine sahıp canon 1610 u asla onermıyorum.

Alıntıları Göster
    samsung 1610 tam doku tonerli fiyatıda 105 ytl uygun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

samsung 1610 tam doku tonerli fiyatıda 105 ytl uygun bence

Alıntıları Göster
    en güzelii alıcaksanız madem coook ii bişii istiosanız tek marka war oda epson m4000 dn
    yarım dolu tonerle 5000 sayfalık baskı ile gelio cift taraflı baskı ethernet war 100€ toneri aldığınızda 8000 sayfa baskı werio
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthry

en güzelii alıcaksanız madem coook ii bişii istiosanız tek marka war oda epson m4000 dn
    yarım dolu tonerle 5000 sayfalık baskı ile gelio cift taraflı baskı ethernet war 100€ toneri aldığınızda 8000 sayfa baskı werio

Alıntıları Göster
    samsung ml 1610 al tam dolu tonerle binlerce sayfa çıktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardihan

samsung ml 1610 al tam dolu tonerle binlerce sayfa çıktı..

Alıntıları Göster
    fthry o printerin ve tonerinin fiyatı nedir
    ayrıca heryerde bulunuyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmustafa06

fthry o printerin ve tonerinin fiyatı nedir
    ayrıca heryerde bulunuyormu ?

Alıntıları Göster
    lazer yazıcılarda tek masraf toner mi?drum vs gibi parçalar onemli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

lazer yazıcılarda tek masraf toner mi?drum vs gibi parçalar onemli değil mi?

Alıntıları Göster
    işletim maliyeti en hesaplı lazer yazıcı tavsiyeleriniz ne olabilir arkadaşlar günlük 100-200 sayfa baskı yapan yerler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkamsiz

işletim maliyeti en hesaplı lazer yazıcı tavsiyeleriniz ne olabilir arkadaşlar günlük 100-200 sayfa baskı yapan yerler için.

Alıntıları Göster
    yazıcıda CANON.ev koşullarında test edilmiştir yalnız :) Hem eski mürekkepli hem lazer yazıcı. çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CUMHUR45

yazıcıda CANON.ev koşullarında test edilmiştir yalnız :) Hem eski mürekkepli hem lazer yazıcı. çok memnunum.

Alıntıları Göster
    ben samsung 1660 almıştım. 3 ay falan çıktı aldım,bitti toneri. sonra makinayla götürdüm,30 liraya cip i formatladırlar,20 liraya da doldurdular. yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum,çok memnunum. artık sadece tek masrafı var,bitince tonerini doldurmak,o da 20 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

ben samsung 1660 almıştım. 3 ay falan çıktı aldım,bitti toneri. sonra makinayla götürdüm,30 liraya cip i formatladırlar,20 liraya da doldurdular. yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum,çok memnunum. artık sadece tek masrafı var,bitince tonerini doldurmak,o da 20 lira

Alıntıları Göster
    beyler bende ofis için lazer multifonksiyonel alacağım. Modellere biraz baktım tavsiyeniz nedir. Hp 1217 ve canon 4450 olarak 2 şıkka indirdim.Teşekkürler iyi günler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaylarFord

beyler bende ofis için lazer multifonksiyonel alacağım. Modellere biraz baktım tavsiyeniz nedir. Hp 1217 ve canon 4450 olarak 2 şıkka indirdim.Teşekkürler iyi günler herkese

Alıntıları Göster
    Kesinlikle CANONNNNNN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.