Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Christian Dior Homme Intense
    Guerlain L'instant Pour Homme Extreme (Lidge)

Creed Green Irish Tweed tüm yabancı ünlüler kullaniyor süper bir yaz parfumu

Hermes Terre D'Hermes Pure parfum edp

tom ford tabaacco vanılya super
    murdock black tea hepsini severek kullandım
  • Acqua Di Gio
    Davidoff Cool Water
    Ultramarine ( Fiyatida Uygun )

Su 3 parfum degismeyecegim turdendir.Gio'yu cok uzun suredir kullaniyorum.Hala avmlerde alisveris yaparken veya disarda dolasirken gelip soruyorlar.Genelde bayanlar soruyor etkileyici bi parfum.

Bunun disinda halamin kizi avon urunlerinin satisini yapiyor.Gonlu olsun diye 2 parfum aldim kendisinden.Move diye bi parfum cok hosuma gitti 20 lira 75ml edt butcesi dar olan arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim.Icerisinde bergamut,greyfurt,yesil nane,kisnis ve itir cicegi bulunduruyor.Bi muddet bunu kullanicam farkli kokular iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehir25

Christian Dior Homme Intense
    Guerlain L'instant Pour Homme Extreme (Lidge)

Creed Green Irish Tweed tüm yabancı ünlüler kullaniyor süper bir yaz parfumu

Hermes Terre D'Hermes Pure parfum edp

tom ford tabaacco vanılya super
    murdock black tea hepsini severek kullandım

Git kullandiysaniz cool water ve git açılışı çok benzer zaten aynı kişi yapmış olup bir çok spekülasyon vardir arastiriniz. Parfümler ikiye ayrilir creed ve diğerleri diye hermes kullandım ama acı greyfurt ve benzoin kokusu bana uymadı yoksa farklı parfüm oda tabi hermes voyage de deneyin bir ara oda çok guzel yaza uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaxLucky -- 28 Ağustos 2015; 12:57:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaxLucky kullanıcısına yanıt
    daha yazamadiğim nice pafumler var
  • zehir25 Z kullanıcısına yanıt
    Vardır tabi hehehe parfüm çok güzel bir hobidir tutkudur. Bu arada davidoff adventure deneyiniz kalıcılığı tatmin etmiyor ama kokuya bayilacaginiz aşikar şuan sahip oluo kullandığım tek designer parfüm bir de kalıcı olsaydı :)

• Ferolle afrodizyak etkili parfümü düşünürsenizhttp://www.ferolle.info/ ziyaret edebilirsiniz.
  • Creed Aventus deneyebilirsiniz.
  • ten uyumuda önemli fakat kalıcılık ve farkedilirik bakmından lacoste red mi daha iyidir bvlgari aqva mı hepsiburada'dan satın alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

Orijinalden alıntı: S35

Burberry classic şuan kullanıyorum 30 ml aldım denemek için neredeyse 20 tane kız parfümümü beğendiğini söyledi bitincede 150 ml alabilirim .
    birde Armani Daimond çok güzeldi onuda alabilirsin bu ikisini bi test et

Ya ben çakmasıni kullaniyodum garden firmasinin burberry classic in harikaydi kaliciligi kokusu falan.gittim orjinalini aldim 30 cc lik hiç ama hiç mennun kalmadim kalicilik falan sifirdi. Okadar sikiyodum banamisin demiyordu lanet ettim. Çakmasi 100 kat daha iyiydi. Aldigim yerde golden rose erkul kozmetik yani urun de orjinsl idi. Sen nasil menun ksldin okadar anlamadim:s

hocam tam beni anlatmışsınız bende dp den aldıktan sonra begenip gidip orjinalini almıştım sonra kalıcılıgı yok diye geri iade ettim boynere
  • Uzun bir süredir Rochas kullanıyorum ve D&P den alıyorum. Ben tenime uyduğundan ötürü çok memnunum. En pahalı parfümü de alsanız teninize uygun değilse ne yazık ki memnun kalmazsınız. Çok uzun süre Mavi Dunlop kullandım ondan da çok memnundum. İnsan deneye deneye buluyor. Bu arada küçük bir not h.burada sitesinden aldığım orjinal One Million sokakta satılan çakmalardan daha kötü çıkmıştı. Sanırım bayat parfüm denilen şeye denk gelmiştim. Kutusu vs çok orjinal gelmemişti bana. Aman dikkat.
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bvlgari extreme , Diesel fuel for life , Diesel Only The Brave Tattoo
    Bu üçlü favorim özellikle only the brave serisi.

• Hugo boss( yesil olan, harika bir koku, hem fresh hem de cok erkeksi bir koku)
    Hugo boss bottled ( orgazmik bir koku, kiz arkadasim buna hasta)
    Bvlgari Man ( tam bir kis kokusu, baharatli ve odunsu)
    212 nyc man ( bundan sonra alacagim bir koku, gercekten harika)
    Buberry beat (biraz baharatli bir koku ama agir kacabilir denemeden almayin)
    Invictus ( inanilmaz guzel, tam bir yaz kokusu, cok fresh)
    One million i magazada debemistim bu da epey guzel bir koku. Alinabilir..

• armani nin bütün serilerini kullanıyrdum şuan costuma national kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Terre d'Hermes ve Burberry Classic'i de benimkilerin arasina kattim, ikisi de muazzam kokular zaten Terre'ye bir sey soylemeye gerek yok efsane bir koku.

Çok parfüm denedim, dior fahrenheit, dolce gabbana, paco rabanne invictus, ama hermes en olumlu yorumlar aldığım parfüm oldu, ki onlardan biri de alışveriş yaptğım marketteki kasiyerin güzel kokulu abi geldi demesi. Lakin parfümler gerçekten tenden tene değişiyor, ama bence Terre D'Hermes tartışmaya kapalı bir parfümdür kesinlikle.. Gidip açık halini alsanız bile en kalıcı parfümler arasındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gSol* -- 22 Ocak 2016; 0:27:11 >
  • Şöyle bir liste var umarım faydalı olur.

https://www.biliste.com/en-iyi-erkek-parfumu-2016/
  • One million çöp olmuş artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHI ve LİDGE bence en çok olumlu tepki aldığım parfümler
  • Ya arkadas bana carsida dukkanlarda satilan en etkili agir olmayan Kizlar o kokulardan hoslanan parfum hangisi

• Usta parfüm mü istiyosun? Ben paraya kıyarım diyosan,gay bi adam var manyak parfümleri var. Şu an sevilen parfüm belki de ismi , jean paul gaultier araştır bi . Ona ek olarak yine kızların hasta olduğu,rochas man var. Yurtdısından gelen akrabanız falan varsa duty free den ucuza alabilir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.