Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
117
Favori
329.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Amsterdam/hooftstraat dan almistim. Blue channel 100ml/ 100€ kalicilik 10/9, herhangi bir ortamda ben burdayim diyor. 1 million 100ml/78€ . Eski kokuya gore bana daha keskin ve hos geldi. Kalicilik 10/7. Birde hugo boss no:6 yeni kokusu cikmisti ondan da almistim. Fiyat 50ml/ 65€ 4 fis uzerimde en az 3 gun gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bavarian -- 24 Eylül 2016; 16:35:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Güzel konu, yorumlar da artarsa daha da güzel olacak

Kullandığım ürünler hakkında yorumlarım;

Giorgio Armani Acqua Di Gio : Klasik, bir çok ortamda kokusundan tanınan kesinlikle çok beğendiğim bir ürün. Tavsiye edilir.

Gucci Pour Homme II : Kokusu etkileyici, dikkat çekici ve kalıcı. Tavsiye ederim, almadan önce denenmesi iyi olur.

Hugo Boss Bottled : Çok beğendiğim bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim.

Hugo Man : Beğenerek kullandım, çok kalıcı değil ama güzel.

Bvlgari Black : Aldım ve ilk kullanım sonrası direk beğenmeyip arkadaşıma hediye ettim.

Bvlgari Aqva Pour Homme : İlk sıkıldığında hafif gelen ama aslında ağır ve kalıcı, güzel bir ürün. Tavsiye edilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Açık mı alıyorsun orjinal mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Sadece orjinal alıyorum...
  • En etkileyici kişiden kişiye değişir. Kendi beğendiğin parfüm her zaman en iyisidir. Parfüm bakarken bir bayandan yardım alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Güzel konu, yorumlar da artarsa daha da güzel olacak

Kullandığım ürünler hakkında yorumlarım;

Giorgio Armani Acqua Di Gio : Klasik, bir çok ortamda kokusundan tanınan kesinlikle çok beğendiğim bir ürün. Tavsiye edilir.

Gucci Pour Homme II : Kokusu etkileyici, dikkat çekici ve kalıcı. Tavsiye ederim, almadan önce denenmesi iyi olur.

Hugo Boss Bottled : Çok beğendiğim bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim.

Hugo Man : Beğenerek kullandım, çok kalıcı değil ama güzel.

Bvlgari Black : Aldım ve ilk kullanım sonrası direk beğenmeyip arkadaşıma hediye ettim.

Bvlgari Aqva Pour Homme : İlk sıkıldığında hafif gelen ama aslında ağır ve kalıcı, güzel bir ürün. Tavsiye edilir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Gucci gerçekten çok iyi. Oturduğum odadan çıkıp geri geldiğimde parrümden kendim etkileniyorum.

• Bambo Harmony By Kilian - Uniseks bir parfüm olmasına rağmen maskülen ve baş döndürücü aromatik notalara sahip diyebilirim. Koklamaktan kendimi alamıyorum...Mutlaka deneyin!
    212 Sexy Men- Oryantal koku grubuna girmesine rağmen son derece hafif ve herkesin kullanabileceği hafif notalara sahip
    Bleu de Chanel - Odunsu ve aromatik notalara sahip günlük kullanım için ideal ve çok başarılı bir parfüm
    Savage Christian Dior - Aromatik kokuları çok seviyorum sanırım ki yine aromatik ve ödül almış bir parfümden bahsediyorum. 2016 Yılı Fifi Ödülleri'nde Yılın En İyi Erkek parfümü Ödülünü almış olduğunu da hatırlatayım.

Merak edenler için aşağıdaki linkte hem kadın hem de erkek kategorilerinde ödül almış tüm parfümlerin listesini de var.
    http://www.parfumsecimi.com/fifi-odulleri-parfumun-oscar-odulleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aromatikal -- 7 Ekim 2016; 23:47:27 >
  • Merhaba hocam Farmasi nin CHE Edp adlı parfümünü kullanan oldumu aranizda almak istiyorum hem fiyati iyi.
  • beyler bende carlına herrera 212 SEXY MAN kullanıyorum orıjınal. kokusu çok güzel ama farkedilebilirliği ortalama. açık parfümcülerde baktım kokusu aynı mı diye. orijinalinin yanına bile yaklaşamadı.
  • Bleu de Chanel i ben de kullanıyorum memnunum biraz pahalı ama. Ferolle de ucuz alternatif idare eder
  • beyler buyurun size devhasa 30 parfümlük en iyiler listesi;http://paratic.com/en-iyi-kalici-guzel-erkek-parfumleri-listesi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xorify

Öncelikle şu en çok satan erkek parfümleri listesine bir göz atın:

Benim bizzat kullanıp kokusunu beğendiğim parfümler:

Uygun fiyat: 50-75 TL
    Alfred Sung - Paradise: Herkes beğenir, koku güzel, çam ormanı havası
    Antonio Banderas - Seduction in Black: Güzel koku, ferah

Normal fiyat: 90-150 TL
    Azzaro - Chrome: En güzel parfümlerden biri, serinlik
    Jean Paul Gaultier - Le Male: Orjinal koku beğenmeyen çıkmaz
    Davidoff - Cool Water : Okyanus kokusu, serin, taze, her devrin en çok satanları arasında
    Nino Cerruti - 1881 : Çok güzel bir koku, limoni
    Issey Miyake - L'eau D'issey: Harika koku, nefis çiçekler, biraz bayan kokusu gibi

Beğenmediklerim:

Antonio Banderas - The Golden Secret : Kolonya bundan daha iyi, uzak durun
    Joop! Homme: Tuhaf bir koku, sevmek zor
    Acqua di Gio - Giorgio Armani : Fiyatını haketmiyor, limon kolonyasından hallice
    Armani Code - Giorgio Armani : Fiyatını haketmiyor, orjinalliği yok.

Hocam ağır kokuları hiç sevmem ondan Azzaro - Chrome almayı düşünüyorum kalıcı vs nasıl ? Birde farkedilebilirliği ?
  • Blue de chanel.

Terre d hermes

Calvin klein euphoria

Yves saint lauren homme

Christion dior homme intense

Armani - Black Code

Hepsine de kizlar deli oluyor. Ama boynunu yalama yutma istekleri en cok CK ve YSL homme'da ortaya cikiyor. Tecrubeyle sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 5 Mart 2017; 3:1:11 >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Ysl nin la nuit olanı mı?

Eski kız arkadaşımda çok seviyordu.Çok yardımı oldu la nuit in :D Ama ben sevemedim.Kokusu bana hep one millon denen illeti hatırlattı.Tsbi yalan yok one millon dan daha iyi bir koku.Ama bazı notalar tamamen aynı.

Şuan param az olduğu için versace blue jeans kullanıyorum.Farkedilirli ve kalıcılığı sıfır ama hoş bir kokusu var.Mc donaldsta beklerken ordaki bir kız yanıma yaklaşıp beni kokladı ve güldü.İşin garibi kızın sevgilisi vardı :D

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Hayir la nuit kotu bence. Sadece homme. Homme intense veya la nuit degil.

• Beyler elimde %35 civarı dolu Ck euphoria intense var . Aynı şekilde elinde azalmış parfümü olup takaslamak isteyen olursa pm atsın farklı kokular denemiş oluruz.Cüzzi bir miktara satabilirim de
    Kaç fıs sıkıyorsunuz hocam?

• Carbon Dioxide kullanıcısına yanıt
    Parfüm kalıcılığı: EDT parfümlerde zaten tende 4-5 saati geçmez, yani günde 2 defa bir sabah bir öğleden sonra 2-3 FIS sıkmalısınız. Ama giysi üzerine sıkarsanız 2 gün kokusu kalabiliyor.

Chrome kalıcılığı da aynen böyle. Farkedilirliği çok yüksek değil ama yakından koklayan çok beğeniyor.
  • Zlataneral0 Z kullanıcısına yanıt
    10 fısa yakın ama yine bitiyor.Çok güçsüz.Neyseki fiyatı uygun olduğu in fazla koymadı.

Bende kullanıyorum arada sırada ancak toplu taşıma araçlarında falan insanlar rahatsız olur, astımı olan vardır diye fazla sıkamıyorum malesef.

Olumlu yorum aldınız mı? Tene mi, kıyafete mi sıkıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xorify

Parfüm kalıcılığı: EDT parfümlerde zaten tende 4-5 saati geçmez, yani günde 2 defa bir sabah bir öğleden sonra 2-3 FIS sıkmalısınız. Ama giysi üzerine sıkarsanız 2 gün kokusu kalabiliyor.

Chrome kalıcılığı da aynen böyle. Farkedilirliği çok yüksek değil ama yakından koklayan çok beğeniyor.

EDT olup 12 saatten fazla tende kalan parfümlerde var.

Öte yandan konuya gelirsek. Bu kış 3 tane parfüm kullandım.

1-) Guerlain LIDGE : İlk başta alışmakta zorlandım, ama muazzam bir parfüm. Hemen fark ettiriyor kendisini. Çok övgü alıyor.

2-) Thierry Mugler Pure Havane : Özellikle kıyafette çok iyi, insanın üstünü yiyesi geliyor.. Yine aşırı övgü alan bir parfüm.

3-) Bentley Infinite Intense : Pek bilinen bir koku değil, açılışta kara biber ağır kaçabiliyor. Beğenmeyeni yok. Uzun süre kullanınca bayıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.