Şimdi Ara

EN FAZLA 1300 LİRAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung tv alacağım arkadaşlar, tercihen 42 inç fakat 40 da olabilir. Öncelikli kullanımım film izlemek üzerine olacak, 1080p den aşağı izlemiyorum. Yorum ve yardımlar için alayınıza teşekkürler, saadetler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canimat -- 6 Şubat 2014; 9:41:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-40pf7070-40-400hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/productDetails.aspx?productId=evves40pf7070&categoryId=163192

bu urun nasıldır arakdaslar kullanan bılen varmı olzellıkler ıyı duruyor

• Ürünü dün aksam İstinye Park DARTY ve VESTEL bayisinden inceledim goruntu olarak hd uyu yayını verıyorlardı cok yakından bakınca TRT HD amblemınde sankı tıtreme vardı ama aynı drum bundakı kadar olmasada 2000 l lık lg samsung tv lerdede vardı kı benım ıcın onemlı olan bilgisayara bagladıgım zamankı goruntu kalıtesı bu konuda kullanan arkadaslar var ıse yorumlarını rıca edederım :)

Bu arada vestelden urunun fıyatını sordum satıcı sıyah kasa ıcın 1210 tl ye nakıt-taksıtlı (taksıt olayı ne oldu fıkrım yok)verırım dedı az bı pazarlıkla hepsıburadadakı fıyattan alınabılır gıbı hem beklemez hemde kargom nerede dusuncesı olmaz kı bu fıya ogu vestel satıcısında aynıdır dıye tahın etmekteyım fıyat alan arkadaslar varmıı baska acaba
  • 42LA SERISI 2000 tl civarı 600 Hz pmr var tercih edebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.