Şimdi Ara

En fazla 15.000 TL'ye araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    15.000 TL civarında otomatik vites, klima, hava yastığı ve abs'li bir araç tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
    Bu arada araç babama alınacak.Az yakan ve iyi kaçan bir araç olsun istiyor kendisi.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

• bende, çok temiz, hatasız , 2002 model 1.4i, sıralı lpgli , orjinal kmde ,hava yastıklı, klimalı , clio ekspeyşııınnn var o paraya verebilirim

az yakar deli gibi kaçar parçasıda ucuz ... gel bu işi uzatma bitiriverelim forum ahalini yorma o paralara alacağın otomatik vites başına iş çıkarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 20 Eylül 2013; 22:26:49 >
  • arkadasım 15 bine değilde 17-18 bine toyota yaris bulabilme ihtimalin var avensis42 arkadasımızın dedigi araçta olabilir yanlız ilk ilandaki arkadaşın gönderdigi araçları tavsiye etmem.

eger tek kapı olma şansı varsa Honda Civic 1.4is modellerine bakabilirsin. japonların otomatikleri sağlam olur
  • 15e alınan otomatikten fayda gelmez manuel alın
  • opel vectra 2.0 cd
  • Bende arıyorum arkadaşlar, yeni konu açmaya gerek duymadım.
    Arkadaş da rahatsız olmazsa, burdan yazıyorum.
    Bende 14.000-17.000 arası manuel vites, lpg li araba arıyorum.

Aklımda olan modeller ; Alfa 156, Civic 1.4-1.6, Megane 2, Astra, Vectra.
    Özellikle Alfa 156 çok hoşuma gitti, fiyatı da uygun geldi.
    Bu aracın tutulmama sebebi nedir acaba, parçası falan mı pahalı ?
  • @CapoRegime
    ilk ilan gösterimden kaldırılmış, 2. ilandaki araç güzelmiş fakat açıklama 3-4 parça boya çıkabilir yazmış burdan da anlaşılıyor ki adam sattığı arabayı tam bilmiyor.ama model olarak güzel araç, megane adı altında diğer otomatik ilanlarına göz atıcam.

@avensis42
    aynı araç dayım da vardı, fakat pek memnun değildi.ayrıca babamın sol ayağında platin olduğu için otomatik araç istiyor rahatlık açısından.

@jjuuddaass
    18.000 TL'ye çıkabilse çok güzel civic ve astralar var fakat limit 15.000 TL yapacak birşey yok :) ayrıca araç aile için alınacak bu neden tek kapı alması doğru olmaz, yanlış hatırlamıyorsam yariste çok küçük kendisi kalıplı olduğu için aracı rahat kullanamaz.

@Rambo-Cash
    manuel vitesli çok güzel araçlar var fakat kendisi otomatik istiyor rahatlık açısından.

@samet0647
    opel vectra'nın çok yaktığı ve kronik sorunları olduğunu okumuştum, pek tavsiye etmemişlerdi.

@cyanosis
    rahatsız olmam kardeş, bu arada megane 2 yada astra'yı öneririm çevremde kullananlar var ve gayette memnunlar araçlarından.

yorum yazan herkese çok teşekkür ederim, iyi akşamlar..

• Çok detay yok sedanmı/hb mi,yakıt türü vs vs o yüzden fiat modellerini incelemenizi öneririm.
  • Otomatiği geçiniz de Fiat Brava , Fiat Marea alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.