Şimdi Ara

En Fazla 30.000 TL Otomatik Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Konu şu ki babam 48 yaşında ehliyeti yeni alıcak ve memlekete giresuna taşınacak. Bu yaştan sonra arabaya alışması zor ve karadeniz yolları çok tehlikeli o yüzden manuel arabayla uğraşmasını istemiyorum. Otomatik kaydırmıyıcak bir araba onun için ilaç olacaktır. Sizden istediğim sağlam kolay arıza çıkarmayan az yakan sedan araç önerilerinizi bekliyorum. Karadeniz yollarını da göz önüne alırsanız sevinirim :) (Alçak olmasın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Scenic 1.6 16v otomatik vites 2000-2005 arası bulunabilir.
    Focus 1 1.6 16v otomatik 2000-2004 arası bakabilirsiniz.
    Corolla ve Civic derdim en başta ama biraz alçak oldukları için uugun olmaz.
    Edit:Sedan isteğinizi unutmuşum o yüzden scenic yerine megane 1 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 30 Ağustos 2015; 15:12:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004-2008 Mazda 3 bakmanızı tavsiye ederim. Kolay arıza çıkarmayan, az yakan bir araba. İmkanım olsa şu an onu alırım.
  • Megane 2 ler nasıl arabalardir ? Satılan megan2 lerde kilometre çok yüksek 150000 felan alsak 300000 görür mü? Zor gibi ama soruyim dedim :)

• Civicleri eledik yere yakın diye ayrıca civiclerin coğu apaçi tayfasının elinde.
    geriye bence genis oturaklı zamanının iyilerinden
    Megan 2 sedan olabilir biraz daha yüksek nispeten parca vs konusundada üzmez

• Mazda 3 ler çok alçak. Dediğim gibi megan2 ler kilometre yapabilirmi 250 300 bin görürmü ? Bide dizellerimi daha iyi olur lpglimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan Kızılelma

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Konu şu ki babam 48 yaşında ehliyeti yeni alıcak ve memlekete giresuna taşınacak. Bu yaştan sonra arabaya alışması zor ve karadeniz yolları çok tehlikeli o yüzden manuel arabayla uğraşmasını istemiyorum. Otomatik kaydırmıyıcak bir araba onun için ilaç olacaktır. Sizden istediğim sağlam kolay arıza çıkarmayan az yakan sedan araç önerilerinizi bekliyorum. Karadeniz yollarını da göz önüne alırsanız sevinirim :) (Alçak olmasın)

Mazda 3 Honda city toyotanin 2.0 olan bi motorlu aracı vardı aklıma gelmedi şimdi bunlar az yakar sorunsuz arabalar km si düşüktür sorunsuzdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okan Kızılelma O kullanıcısına yanıt
    Bakımları zamanında yapıldıysa, düzgün kullanıldıysa götürür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accent era dizel otomatik.

• Yeni alternatif olarak accent era çarpıyor gözüme. Model olarak daha yüksek ve km olarak daha az megane2 lerden. 2010 - 2011 model 100000 civarı bulunuyor. Teknik olarak arabadan pek anlamam siz ne düşünüyosunuz ?
  • Megane 2 ler biraz sorunlu babanın başını ağrıtabilir üstelik otomatik şanzımanı başarılı değil diye duymuştum.

• Misal şuan bi ilan buldum 2010 era 1.5 crdi team dizel otomatik 91.000 de temiz kazasız 31.500 tl ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.