Şimdi Ara

En Fazla 850TL'ye Acil Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar! Ben En fazla 1000TL' lik bir telefon alacağım. Ve telefonu sahibinden.com veya gittigidiyor.com dan alacağım. Telefon yurtdışı hiç açılmamış garantisiz olacak. Şuan kullanabileceğim pasaport var ve ona kaydettireceğim. Telefonu iş amaçlı değilde eğlence amaçlı kullanacağım. Mesaj yazarım, fotoğraf çekerim, oyun oynarım, internete girerim vb. Bu fiyata alabileceğim en iyi model sizce nedir? Fiyat biraz daha artabilir. Sınırlarımı zorlayabilirim :) İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakonak -- 4 Ağustos 2010; 12:16:42 >

• samsung galaxy s
    nokia n8 (yakında çıkacak)
    htc desire
    iphone 4
  • Samsung wave
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Samsung wave
    İphone 4 daha pahalı bi cihaz. İphone 3gs peki? Tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocakonak

Alıntıları Göster
    Samsung Wawe
  • quote:

Alıntıları Göster
    Neden yurtdışı ve garantisiz bir cihaz arıyorsunuz?
    Büteçenize uygun çok şahane garantili cihazlar var TR de.
    Mesela: Samsung Wave, iPhone 3GS 16GB (bu bütçenizi 100 TL kadar aşabilir) vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Neden yurtdışı ve garantisiz bir cihaz arıyorsunuz?
    Büteçenize uygun çok şahane garantili cihazlar var TR de.
    Mesela: Samsung Wave, iPhone 3GS 16GB (bu bütçenizi 100 TL kadar aşabilir) vs...

Alıntıları Göster
    valla ben uzun arastırmalar ve kararsızlıktan sonra n97 almaya karar verdim ..

nokia dan vazgeçemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

nokia dan vazgeçemiyorum

Alıntıları Göster
    sertaccc ayıp yaaaaaaaa n97 alınırmı bu devirde 128 ram kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 25 Temmuz 2010; 0:08:39 >

• quote:

nokia dan vazgeçemiyorum

Alıntıları Göster
    Bu bütçeye elbetteki iphone yani....
    3gs sıfır gibi 2. el 1000 Liraya bulabilirsiniz.
    Wave de mükemmel bir telefon ama, eğlence, oyun, internet özellikli deyince kesinlikle iphone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Bu bütçeye elbetteki iphone yani....
    3gs sıfır gibi 2. el 1000 Liraya bulabilirsiniz.
    Wave de mükemmel bir telefon ama, eğlence, oyun, internet özellikli deyince kesinlikle iphone.

Alıntıları Göster
    iphone 3gs derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

kanka kafamı karıştırma yaa
    şu anda nokianın en karizmatiği en iyisi n97 gibi.e biliyorsun msj manyagıyız .5800 ın işletimsistemini de begenerek kullanıyorum ..ekranı da 3.5"
    samsung wave istemiyorum..

sıfır 1000 in altına samsung i8910 hd alırım ama bulamıyorum onuda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

kanka kafamı karıştırma yaa
    şu anda nokianın en karizmatiği en iyisi n97 gibi.e biliyorsun msj manyagıyız .5800 ın işletimsistemini de begenerek kullanıyorum ..ekranı da 3.5"
    samsung wave istemiyorum..

sıfır 1000 in altına samsung i8910 hd alırım ama bulamıyorum onuda

Alıntıları Göster
    iPhone 3G's Öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldpassword

iPhone 3G's Öneririm.

Alıntıları Göster
    İphone 3gs 16gb alsam ofiyata değermi sizce? Yani demek istediğim o fiyata müthiş özellikte telefonlar varken iphone 3gs alınırmı? O yönden çok kararsızım. Daha önce hiç iphone kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum yani. Birde iphone'un mesela bluetooth ile transferi yokmuş, flash desteği yokmuş, arkada ışık yok, kamerası 3mp. Uygulama için tüm telefonlara bin basar ama özellik yününde :( çok kararsızım gerçekten yaa :D

• quote:

İphone 3gs 16gb alsam ofiyata değermi sizce? Yani demek istediğim o fiyata müthiş özellikte telefonlar varken iphone 3gs alınırmı? O yönden çok kararsızım. Daha önce hiç iphone kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum yani. Birde iphone'un mesela bluetooth ile transferi yokmuş, flash desteği yokmuş, arkada ışık yok, kamerası 3mp. Uygulama için tüm telefonlara bin basar ama özellik yününde :( çok kararsızım gerçekten yaa :D

Alıntıları Göster
    Değmez olur mu hiç, bir kullanın kesin bırakamazsınız....Müthiş özellik derken, iphone da bir oyun deneyin bir grafik görün bence....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 25 Temmuz 2010; 0:52:30 >

• quote:

Flash yok ama çoğu "ben flash destekliyorum" diyen cihazların giremediği flash sitelere, video streaming sitelerine elini kolunu sallaya sallaya giriyor iPhone.

• quote:

Araştırmadan, bilgi sahibi olmadan iPhone alma. Senin için en iyi tercih Samsung Wave. İster bluetooth ile veri gönder, ister flash sitelere gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Araştırmadan, bilgi sahibi olmadan iPhone alma. Senin için en iyi tercih Samsung Wave. İster bluetooth ile veri gönder, ister flash sitelere gir.

Alıntıları Göster
    İphone 4 alıcam emektar 3gs i satabilirim düşünürsen

• quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

İphone 4 alıcam emektar 3gs i satabilirim düşünürsen

Alıntıları Göster
    Malesef 2. el düşünmüyorum, yinede teşekkürler..
  • quote:

Malesef 2. el düşünmüyorum, yinede teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Sıfır İphone 3gs 8gb 838 liraya buldum. Kayıtsız kaydını kendim yaptıracağım. Birde bu telefon yeni çıkan modellerden. Sürümü nedir acaba bilen varmı? Sizce almalımıyım? Yoksa başka model al o fiyata diyenler varmı? :)
  • quote:

Arkadaşlar Sıfır İphone 3gs 8gb 838 liraya buldum. Kayıtsız kaydını kendim yaptıracağım. Birde bu telefon yeni çıkan modellerden. Sürümü nedir acaba bilen varmı? Sizce almalımıyım? Yoksa başka model al o fiyata diyenler varmı? :)

iphone 3gs 8gb olmaz arkadasım bildigin kadar 3g 8gb var.

iyice arastır bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.