Şimdi Ara

En gerçekçi araba kullanma Simulasyon oyunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
54.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar en gerçekçi araba simulasyonu oyunları neler? Sıralarsanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Gerçekçi Araba Kullanma Simülasyon Oyunları

Günümüzde, gerçek araba kullanma deneyimini evinizin konforunda yaşayabileceğiniz çok sayıda araba simülasyon oyunu bulunmaktadır. Bu oyunlar, gerçekçi grafikleri, doğru sürüş dinamikleri ve çok çeşitli araç seçenekleriyle öne çıkmaktadır.

PC için En Gerçekçi Araba Simülasyon Oyunları

PC platformu, araba simülasyonu söz konusu olduğunda en iyi seçenekleri sunar. En gerçekçi deneyimi yaşamak isteyenler için önerilen bazı PC oyunları şunlardır:

• Assetto Corsa: Mükemmel sürüş fiziği ve geniş araç yelpazesi ile bilinir.
    • rFactor 2: Profesyonel yarışçılar tarafından geliştirilen, son derece gerçekçi bir simülasyon.
    • Automobilista 2: Güney Amerika yarış pistlerinde gerçekçi sürüş deneyimi sunar.
    • iRacing: Gerçek yarışlarda kullanılan aynı pistlerde çevrimiçi çok oyunculu yarışlar sunar.

Vitesli Araba Oyunları ile Gerçekçiliği Artırın

Gerçek araba sürme deneyimini daha da gerçekçi hale getirmek için vitesli araba oyunları tercih edebilirsiniz. Vites değiştirme mekaniği, sürüş deneyimine daha fazla derinlik ve meydan okuma katar. Önerilen vitesli araba oyunları arasında şunlar yer alır:

• Manual Transmission Car Parking
    • Truck Simulator: Europe 2
    • Euro Truck Simulator 2

Araba simülasyon oyunları, araba kullanma becerilerini geliştirmek, farklı araçları denemek ve gerçek yarış pistlerinde heyecan yaşamak için harika bir yoldur. Yukarıda bahsedilen oyunlar, en gerçekçi ve sürükleyici araba sürme deneyimini sunarak, evinizin konforunda unutulmaz bir yolculuğa çıkmanıza olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • CityCarDriving
    rFactor (Yarış-PS3)
    başka bilmiyorum. :D
  • Arkadaşım Life for Speed mi ne oynuyordu, iyiydi birçok aracında yaması vardı x5 yada rangerover felan ekleyebiliyordu ..
  • Forza 4 tabiki. Bildiğimiz araba kullanıyormuşsunuz gibi.
  • live for speed ve richard burns rally
  • Pc için konuşuyorsak Grid derim gerçi benim bilmediğim arkadaşların paylaştığı oyun olmaktan çıkıp tam simülasyon olan oyunlar var ama Grid hem zevklidir hem gerçekçi sürüş dinamikleri kullanılır.

Konsollar için de de tabi ki GT5 sonra da Forza derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 18 Ocak 2013; 14:03:37 >
  • richard burns rally derim bende tam bir ralli simülatörü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    NFS: MW en iyi araba ???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Forza 4 tabiki. Bildiğimiz araba kullanıyormuşsunuz gibi.

Arkadaşım PC oyunu arıyorum.
  • Arkadaşlar öncelikle oyun yarış simulasyonu olmayacak, City Car Driving gibi herhangi bir yerde aracın içinden oynanacak ama grafikler iyi olacak. Böyle bir oyun arıyorum.
  • Simülasyon olmayan gerçekçi araba kullanma kullanma oyunu nasıl oalcak ki? Gerçekçiden kasıt grafikler miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Simülasyon olmayan gerçekçi araba kullanma kullanma oyunu nasıl oalcak ki? Gerçekçiden kasıt grafikler miydi?

Evet
  • Euro Truck Simulator 2 var güzel tavsiye ederim ama eksikleri var
  • CityCarDriving
  • Ya kardeşler ben bu city car driving'i daha önceden sorunsuz oynuyordum şimdi bir sürü hata veriyor oyunu bir türlü yapamadım ya
  • aynen bende ctiy car drivingi sorunsuz oynuyordum ne olduysa birden hata verip duruyo okdar silip yeniden yüklememe rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Pc için konuşuyorsak Grid derim gerçi benim bilmediğim arkadaşların paylaştığı oyun olmaktan çıkıp tam simülasyon olan oyunlar var ama Grid hem zevklidir hem gerçekçi sürüş dinamikleri kullanılır.

adam simulasyon diyor ne diyorsunuz. grid simulasyonmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkün kezbanla imtihanı

quote:

Pc için konuşuyorsak Grid derim gerçi benim bilmediğim arkadaşların paylaştığı oyun olmaktan çıkıp tam simülasyon olan oyunlar var ama Grid hem zevklidir hem gerçekçi sürüş dinamikleri kullanılır.

Daha gerçekçi oyunlar var tabi ki ama Grid de arcade bir yarış oyunu değil.
  • quote:

quote:

quote:

nasıl değil :D 45 mi 90 mı derece dönene direksiyonlu oyundan ne beklenirki çatur çutur araba dönüyor debriyaj yok. Bence arcade yarış oyunu

• C.A.R.S
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl değil :D 45 mi 90 mı derece dönene direksiyonlu oyundan ne beklenirki çatur çutur araba dönüyor debriyaj yok. Bence arcade yarış oyunu

Sana öyle gelmiş olabilir bana da fena olmayan bir simülasyon gibi gelmişti en azından NFS serisini baz alarak söylersek öyle PC'de az alternatif var ne yazık ki.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.