Şimdi Ara

En gıcık kaptığınız oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar buraya gelmiş geçmiş en çok gıcık olduğunuz nefret ettiğiniz bir tane oyun yazın ama sadece bir tane en nefret ettiğiniz

ben başlayayım benim gelmiş geçmiş en neftret ettiğim oyun sinirden cd sini kırdığım oyun malesef bir türk oyunu malesef diyorum çünkü o oyundan çok şeyler beklemiştim ama malesef büyük bir hayal kırıklığı oldu kabus 22 oyunundan bahsediyorum oyunda her şey iyi fakat kontrol sıfır yazık etmişler yazık bu oyuna çok gıcık oldum

En gıcık kaptığınız oyun

• Ülkemizde çoğunluk WORD dosyası açmayı bilmiyorken adamlar oyun yapmış bana kalırsa buna da şükür

En nefret ettiğim oyun ise: HEROES 4

(Heroes 3 gibi bir başyapıttan sonra resmen küfür gibi bir oyundu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Ülkemizde çoğunluk WORD dosyası açmayı bilmiyorken adamlar oyun yapmış bana kalırsa buna da şükür

En nefret ettiğim oyun ise: HEROES 4

(Heroes 3 gibi bir başyapıttan sonra resmen küfür gibi bir oyundu)
    Şöyle bir bakalım

...

Vallahi bütün oyunlarımı iyi seçmişimdir, ama PC'deki Spider-Man 2 tek kelime ile berbattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: OTACON

Şöyle bir bakalım

...

Vallahi bütün oyunlarımı iyi seçmişimdir, ama PC'deki Spider-Man 2 tek kelime ile berbattı.

Alıntıları Göster
    kızıcaksınız ama diablo ,finalfantasy , cossac , spiderman, boulders gate vb....

• quote:

Orijinalden alıntı: d@LBy

kızıcaksınız ama diablo ,finalfantasy , cossac , spiderman, boulders gate vb....

Alıntıları Göster
    Aaaah ah DIABLO sevmeyen birisini de gördüm ya. Artık ne desem boş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Aaaah ah DIABLO sevmeyen birisini de gördüm ya. Artık ne desem boş..

Alıntıları Göster
    ama starcraft2 çıkınca mutlaka oynucam
  • quote:

ama starcraft2 çıkınca mutlaka oynucam

Alıntıları Göster
    Gears of War...

Siz de bunu yediniz. Yok artık! Matrix için çıkan tüm oyunlardan nefret ettiğim kadar başka bir oyundan nefret etmemişimdir. Revolutions falan, LEVEL'da demosu gelsin diye beklemiştim. Kurulum süresi ile kaldırma süresi arasındaki fark 5 dakika mıydı neydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: therev

Gears of War...

Siz de bunu yediniz. Yok artık! Matrix için çıkan tüm oyunlardan nefret ettiğim kadar başka bir oyundan nefret etmemişimdir. Revolutions falan, LEVEL'da demosu gelsin diye beklemiştim. Kurulum süresi ile kaldırma süresi arasındaki fark 5 dakika mıydı neydi...

Alıntıları Göster
    Lara croft oyunları..Ordan oraya atla.Hoplayıver zıplayıver.Yok önüne çıkan ayıyı öldür.Duvardan atla atlayamazsan doğğru eşşekler cennetine.Anaa suyun altından borulardan geç.Off..bu ne lan.Otursun evde örgüsünü örsün.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

saka yapiyor canim sizde daha baldurs gate yazamayan biri heralde ondan nefret etmez

inanmadiysaniz diabloyla final fantasyide sevmedim demis saka yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

saka yapiyor canim sizde daha baldurs gate yazamayan biri heralde ondan nefret etmez

inanmadiysaniz diabloyla final fantasyide sevmedim demis saka yani

Alıntıları Göster
    beim nefretimi kazanan oyun ise drıver 3r oyunu çıldırtmıştı beni
  • Basarrrr, hemen ümitlenme ama gerçeklik payı var gibi yazmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: therev

Basarrrr, hemen ümitlenme ama gerçeklik payı var gibi yazmış...
    99 sonrası FIFA seriisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noodfan

99 sonrası FIFA seriisi

Alıntıları Göster
    sims birader ya deli ediyodu beni adami uyut sonra kalk tuvalete gotur ne saçmalıktır.bı de eskilerden super marioda üşenmeden bütün altınları almaya çalışırlardı ya fıtık olurdum izlerken

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Alıntıları Göster
    +1000
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkPlayer00

Lara croft oyunları..Ordan oraya atla.Hoplayıver zıplayıver.Yok önüne çıkan ayıyı öldür.Duvardan atla atlayamazsan doğğru eşşekler cennetine.Anaa suyun altından borulardan geç.Off..bu ne lan.Otursun evde örgüsünü örsün.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

benim gtasa bi görevi geçemedim gıcık oldum yav

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Solid Snake:.

quote:

Alıntıları Göster
    Benim en uyuz olduğum oyunlar şu minik minik kutucuklarla konuşan minik insanları aptal aptal dolaştırdığımız japon oyunları,iygggg iğreniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Solid Snake:.

quote:

Alıntıları Göster
    Dead Rising in save sistemi berbat.Tuvaleti bulamiyorum bi turlu save icin...

Ps2 de Hulk vardi berbat otesiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarist02

Dead Rising in save sistemi berbat.Tuvaleti bulamiyorum bi turlu save icin...

Ps2 de Hulk vardi berbat otesiydi.

Alıntıları Göster
    Üstten görünüşlü Mouse ile tıklamalı tüm RPG oyunları...
    ha bir de Civilization ve SimCity ve Sims'i de ekleyelim.
    Monopoly Haricindeki tüm tycoon oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 20 Haziran 2007; 12:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

Üstten görünüşlü Mouse ile tıklamalı tüm RPG oyunları...
    ha bir de Civilization ve SimCity ve Sims'i de ekleyelim.
    Monopoly Haricindeki tüm tycoon oyunları.

Alıntıları Göster
    TOMB RAider oyunlarından gıcık oldugum kadar hiç bi oyundan kıl olmadım yaa önceki oyunlarda böle tas hatuna odun gibi kontroller yapmıslar hep tek düze bide oraya zıpla olmazsa ölüyon falan filan beleş orjinal gelse kutusunu acmadan satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteza31

TOMB RAider oyunlarından gıcık oldugum kadar hiç bi oyundan kıl olmadım yaa önceki oyunlarda böle tas hatuna odun gibi kontroller yapmıslar hep tek düze bide oraya zıpla olmazsa ölüyon falan filan beleş orjinal gelse kutusunu acmadan satarım

Alıntıları Göster
    oyun olarak değilde tür olarak rpg türünü hiç sevmiyorum(ön yargılı bakıyorum aslında biraz)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.