Şimdi Ara

En gıcık kaptığınız oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes-winning...sadece bu oyunları alıp ps2 performansı göremeyenlere
  • gears of wara gıcık olmustum.tam oyuna alısmıs tadını cıkarıyordum birden oyun bitti.cok kısa surdu coookk gıcık etti beni
  • Sims serisi,
    rol yapma türü oyunlar,
    menejerlik oyunları.
  • Gundam oynamadım ama görüntüleri bile yeterli
  • halo serisi
    forza serisi
    doa serisi

• En sinire kestiğim oyun, Street Legal dir, macar bir firmanın oyunu olan bu ilk modifiye oyunlarından gazcı oyunlarından biridir, baya bi detaylı ince araba ayarlarına ragmen, Grafikler berabt, binlerce Bug var, ouyunun kodlama hatasından 3gB ram ile anca oynanıyodu 4 sene önce , arbaa isimleri full lisanssız impreza nın ismi imperia WTZ miydi neydi hatta , çok severek oynardım arabaları sevidğim için ama oynarkende sinirden sinir begenirdim.

oyunun detayını şöyle anlatim motoru siz kendiniz yapabiliyordunuz ve ayrı 15 parça fln satın alıyordunuz birbirine uyacak hatta 20 diyebilirim krank mili açısından, turbo basıncından , yakıt besleme sistemine kadar herşeyi kendimi zseçiyorduk alıyorduk bağlıyorduk falan filan... ah keşke NFS PRO STREET te öyle ayarlar olsa.. ama nerde... "Street Legal"onun kadar DANDİK ve onun kadar KAPSAMLI bir modifiye oyunu görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 20 Haziran 2007; 16:49:55 >

• enthusia resmen beni çileden çıkardı.

V rally diye bir oyun vardı oyunda araba yokuştan çıkamıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

En sinire kestiğim oyun, Street Legal dir, macar bir firmanın oyunu olan bu ilk modifiye oyunlarından gazcı oyunlarından biridir, baya bi detaylı ince araba ayarlarına ragmen, Grafikler berabt, binlerce Bug var, ouyunun kodlama hatasından 3gB ram ile anca oynanıyodu 4 sene önce , arbaa isimleri full lisanssız impreza nın ismi imperia WTZ miydi neydi hatta , çok severek oynardım arabaları sevidğim için ama oynarkende sinirden sinir begenirdim.

oyunun detayını şöyle anlatim motoru siz kendiniz yapabiliyordunuz ve ayrı 15 parça fln satın alıyordunuz birbirine uyacak hatta 20 diyebilirim krank mili açısından, turbo basıncından , yakıt besleme sistemine kadar herşeyi kendimi zseçiyorduk alıyorduk bağlıyorduk falan filan... ah keşke NFS PRO STREET te öyle ayarlar olsa.. ama nerde... "Street Legal"onun kadar DANDİK ve onun kadar KAPSAMLI bir modifiye oyunu görmedim ben

Arkadaşlar ordaki bug rakamı abartı değildir Ben hayatımda Street Legal kadar saç baş yolduran bir oyun daha görmedim bug bakımından.

• Başkaları çok beğense de ps2 için çıkan BULLY çok gereksiz bir oyundur...Ayrıca artık kabak tadı veren FİFA ve NBA live serilerini sevmiyorum.....
  • Menejerlik oyunlarına gıcık olurum en berbat oyun tipi bence...
  • bende final fantasylere gıcığım 12 13 derken finale gelemedik bi türlü bitse de kurtulsak tam japonlara göre.
  • heroes 4 ve heroes 5.

benim için tam bir yıkım olduydu bu oyunlar
  • Haha Cidden abi ama alayı bUg. zatne oyunu installıyorsun kafadan 6 tane mi ne patch var. :D onlarla sayı 1000 e düşüyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Noodfan

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

En sinire kestiğim oyun, Street Legal dir, macar bir firmanın oyunu olan bu ilk modifiye oyunlarından gazcı oyunlarından biridir, baya bi detaylı ince araba ayarlarına ragmen, Grafikler berabt, binlerce Bug var, ouyunun kodlama hatasından 3gB ram ile anca oynanıyodu 4 sene önce , arbaa isimleri full lisanssız impreza nın ismi imperia WTZ miydi neydi hatta , çok severek oynardım arabaları sevidğim için ama oynarkende sinirden sinir begenirdim.

Arkadaşlar ordaki bug rakamı abartı değildir Ben hayatımda Street Legal kadar saç baş yolduran bir oyun daha görmedim bug bakımından.

• madem herkes birden fazla yazmış benbde sıralayım bari
    fanatik mortalcıyım fakat en son çıkan mortla kombatların hepsi beni gıcık ediyor iğrenç grafikler ve oynanış içine etmişler mk'ın
    sonra final fantasy okadar oynamak istedim bu oyunu ama oyun sanki beni itiyor hiç bişey anlamadım bi arkadaşın dediği gibi bitmedi gitii bitsede kurtulsak
    birde bi basketbol oyunu vardı atari salonlarında iki boyutlu hani basket atarken adam alev çıkararak potaya basıyorduya birde spiker neeeuuu teeeuuuu diye bağırıyordu bu oyuna gıcığım yaa o sesi duyunca makinaya bi kafa atasım geliyordu
  • her türlü strateji oyunu ayrıca strateji oyunlarındaki kameradan olan rpg oyunları, sanırım anlatabildim.
  • Dark Messiah of Might and Magic berbat ötesi bir oyun kontrolleri fena kötü oynarken insanın midesi bulanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

halo serisi
    forza serisi
    doa serisi

Oyunu oynamadıysan ve PS3 fanıysan normaldir...
  • Çook eskiden elime berlin diye fps oyunu geçti bende ww2'ye meraklı olduğumdan alıp yükleyeyim dedim hayatımda öyle berbat bir oyun görmedim 5 dk kadar oynadığım zaman zarfında okadar çok bug gördüm ki size sadece ateş edenlerin hareketsiz bir resim olduğunu ve ateş edince silahinin ucu parladığını söyleyim yeter. Bildiğin painte çizip oraya kod olarak yapıştırmışlar ve gücün bitincede ekranda öldüğün yazıyodu ama sen esc'ye basmadığın sürece oyuna dvm edebiliyodun Ayrıca yaz tatillerinden birinde sıkıntıdan öldüğüm bir zamanda elime devastation diye bir oyun geçmişti okadar bug manyağı olan bir oyunu sıkıntıdan bitirmiştim utanmadan

• NBA Live 07 ozellikle ps2'de berbat bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.