water(su): shiny suicune fire(ateş): Dark haundoom ice(buz): shiny regice rock(kaya): dark aggron stell(çelik): shiny aggron normal: shiny blissey Psychic(medyum & pisişik): dark xatu dark(karanlık): dark sableye Electric(elektrik): dark zaptos Bug(böcek): shiny shedinja dragon: dark dratinire ghost(hayalet): Dark sableye fly(uçan): shiny rayquaza Grass(bitki): Ludicolo
quote:
Orjinalden alıntı: black__storm
bunlar sana yardım cı olur
Turlerine Gore En İyi Pokemonlar
water(su): shiny suicune fire(ateş): Dark haundoom ice(buz): shiny regice rock(kaya): dark aggron stell(çelik): shiny aggron normal: shiny blissey Psychic(medyum & pisişik): dark xatu dark(karanlık): dark sableye Electric(elektrik): dark zaptos Bug(böcek): shiny shedinja dragon: dark dratinire ghost(hayalet): Dark sableye fly(uçan): shiny rayquaza Grass(bitki): Ludicolo
merak ettim de niye blissey
bence doduo pidgey vs vs bütün uçuş pokeleri aynı zamanda normalken
yani hiç olmazsa eevee veya snorlax ( hyper beam var ) olabilir
bence arkadaslar ınfermeape yada haundour
sanırım blaziken
charizard çünkü hem uçan hem ateş pokemonu
çizgi filme göre magmartor cratatere görede balaziken di
çizgi filme göre magmortar olamaz ben küçükken izlemiştim ash ile yaşlı bi adam volkanın içinde savaşıolardı charmeleon sanırım orda evrim geçirip magmortarı yeniodu yanlış hatırlamıosam tabi ki ama yanlış hatırlamıosam eğer gerçektende öleyse charizard çizgi filmin en güçlüsü olmalı
bana görede efsanaler diğerlerinden daha üstün olduğuna göre entei,moltres,heatran lardan birisi