Şimdi Ara

En Güçlü Ateş Pokemonu Charizard Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede Blaziken. Ama favori ateş Poké'm Magmar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsith -- 23 Ocak 2008; 18:39:27 >
  • bence moltres
  • kanımca Blaziken ve Magmortar
  • benim dark magmortarım vardı pşişiklerin hepsini kesiodu (by Faint Attack)
  • Magmator
  • en gçlü ateş saldırısı overheat mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alping

en gçlü ateş saldırısı overheat mı?

evet ve o charizard'ta var (craterde yok charizard'ta)
    articuno vs charizard maçında onu kullandı
  • magmortarda da var o
  • heatran blaziken bence....
  • Chirazd güçlü ama hooh en güçlüsü pokedexten bakan anlar
  • bence charizard
  • bence Charizard,Ho-Oh,Moltres,Blaziken ve Magmortar arasında çok büyük bir mücadele olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: king0882

bence Charizard,Ho-Oh,Moltres,Blaziken ve Magmortar arasında çok büyük bir mücadele olur

biz ne diyoruz sen ne diyorsun?

• Arkadaşlar bana kalırsa typhlosionu esgeçiyorsunuz bence en güçlü ateş pokemonlarından biri tabii ki charizardda çok güçlü hatta uçması onun için çok iyi vir özellik farkındaysanız genellikle uçarak saldırı yapıyor çünkü öfke saldırısı ateş girdabı gibi saldırılar çok fazla enerjisini tüketiyor houndoomda güçlü ama typhlosion houndoom gibi yerle sürekli temas eden pokemonlar uçan pokemonlara karşı fazla birşey yapcağını sanmıyorum bana kalrısa charizard moltres en güçlü ateş pokemonları eğer uçamasalardı kesinlikle magmartor,houndoom,typhlosion ve blaziken derdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YDRK

Arkadaşlar bana kalırsa typhlosionu esgeçiyorsunuz bence en güçlü ateş pokemonlarından biri tabii ki charizardda çok güçlü hatta uçması onun için çok iyi vir özellik farkındaysanız genellikle uçarak saldırı yapıyor çünkü öfke saldırısı ateş girdabı gibi saldırılar çok fazla enerjisini tüketiyor houndoomda güçlü ama typhlosion houndoom gibi yerle sürekli temas eden pokemonlar uçan pokemonlara karşı fazla birşey yapcağını sanmıyorum bana kalrısa charizard moltres en güçlü ateş pokemonları eğer uçamasalardı kesinlikle magmartor,houndoom,typhlosion ve blaziken derdim.

ama bir tane savaşta blaziken charizard'ı yendi
    bence çok fazla saçma
    charizard hiç yere inmezse ve hep ateş eder sonra blazikeni sıkıştırır seismic toss(havaya çıkıp döndürme) yapar blaziken geberir

• Bence ya Blaziken yada Magmortar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Orjinalden alıntı: YDRK

Arkadaşlar bana kalırsa typhlosionu esgeçiyorsunuz bence en güçlü ateş pokemonlarından biri tabii ki charizardda çok güçlü hatta uçması onun için çok iyi vir özellik farkındaysanız genellikle uçarak saldırı yapıyor çünkü öfke saldırısı ateş girdabı gibi saldırılar çok fazla enerjisini tüketiyor houndoomda güçlü ama typhlosion houndoom gibi yerle sürekli temas eden pokemonlar uçan pokemonlara karşı fazla birşey yapcağını sanmıyorum bana kalrısa charizard moltres en güçlü ateş pokemonları eğer uçamasalardı kesinlikle magmartor,houndoom,typhlosion ve blaziken derdim.

ama bir tane savaşta blaziken charizard'ı yendi
    bence çok fazla saçma
    charizard hiç yere inmezse ve hep ateş eder sonra blazikeni sıkıştırır seismic toss(havaya çıkıp döndürme) yapar blaziken geberir

Arkadaşım genel olarak düşünürsek yani herşey eşit olarak charizard blazikeni yener ateş atmasa uçurup yere vursa tamam direk ölür ama sadece o charizard için geçerli eğer eğitimleri aynıysa charizard yenecektir.Ve filmlerde uçan pokemonların hasar alması imkansız gibi birşey sonuçta küçücük ışınlara ateşlere vuruluyorlar anlayamadığım şey o zaten.

• bence en güçlü ateş charizard efsane articune yo yeniyo daha ne çok kuvvetli maçı bırakmıyo hiç
  • bence Magmortar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.