Şimdi Ara

En Güçlü Ateş Pokemonu Charizard Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _MérT_

çizgi filme göre magmortar olamaz ben küçükken izlemiştim ash ile yaşlı bi adam volkanın içinde savaşıolardı charmeleon sanırım orda evrim geçirip magmortarı yeniodu yanlış hatırlamıosam tabi ki ama yanlış hatırlamıosam eğer gerçektende öleyse charizard çizgi filmin en güçlüsü olmalı

bana görede efsanaler diğerlerinden daha üstün olduğuna göre entei,moltres,heatran lardan birisi

Yanlış hatırlıyorsun.Charmeleon başka bir bölümde Charizard'a dönüştü(Aerodactly'li bölüm) Ayrıca o yendiği Magmortar değil Magmar idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

quote:

Orjinalden alıntı: _MérT_

çizgi filme göre magmortar olamaz ben küçükken izlemiştim ash ile yaşlı bi adam volkanın içinde savaşıolardı charmeleon sanırım orda evrim geçirip magmortarı yeniodu yanlış hatırlamıosam tabi ki ama yanlış hatırlamıosam eğer gerçektende öleyse charizard çizgi filmin en güçlüsü olmalı

bana görede efsanaler diğerlerinden daha üstün olduğuna göre entei,moltres,heatran lardan birisi

Yanlış hatırlıyorsun.Charmeleon başka bir bölümde Charizard'a dönüştü(Aerodactly'li bölüm) Ayrıca o yendiği Magmortar değil Magmar idi.

evt savaştığı magmar dı yanlış yazmışım kusura bakmayın ama ben o bölümlerini bayağıııı bi önce izlemiştim söyledim ya küçüktüm izlediğimde; okuldan gelince star da izlerdim saat 4 gibi herhalde başlardı çok güzeldi o bölümleri pokemon un

şimdi olsa yine izlerimde gerçi varda hep ilk bölümleri falan fistan heç güzel diil yani

bu arada benim merak ettiğim bişey var bilen varsa yanıtlar mı:ash brock misty üçlüsü bölümlerden birinde deniz fenerinin etrafında bi yerde gece dev bi pokemon canavarın denizden çıkmasını eklio idiler sanırım pokemon dünyasının en büyüğü idi rocket takımı yüzünden o pokemon geri kaçmıştı denize bu hangi pokeydi yaw

• arkdşar tabiki charizard charizard su pokemonuyla savaştıgı zaman charizard öfke saldırısı yaptıgı zaman hpsi gitmiyor
  • Yaw eski konuları uplatmışlar yine .
  • bence charizard çizgi film ve warriorsa göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Yaw eski konuları uplatmışlar yine .

bencede
  • en iyisi magmortor craterde 100 lwl magmortorum vardı su dahil her pokeyi yeniodum
  • başka atak katmışlsan neyse derim ama 100 level magmortar 100 level water ı asla yenemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadker

quote:

bencede

tuugberk'in suçu o uplamış ilk

• charizart mı zart yani bence magmator
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

quote:

bencede

tuugberk'in suçu o uplamış ilk

bilmiodum googleden pokemonla ilgili bişiy aradım buna girdim yorum yazdım

• moltreste olabilir
  • magmortar
  • Craterdeyken Blaziken'i kullanıodum
  • kunuyu uplamıyalım
  • quote:

kunuyu uplamıyalım

Niye ?
  • hunter+Ginger
  • Yok artık Torkoal.
  • saldırıya we lewele göre deişir ama en güçlü saldırı fire spin bence

• Hayır Efsenavi Moltres veya Ho-Hoh
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.